Προς το περιεχόμενο

Kevin Smith

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οχι ημουν σε αυτο που ηρθε πριν κατι μηνες. ειχα παει και σε signing event και ηταν παρα πολυ φιλικος.

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλή Μηνύματα

..MementoMori..

Επισκέπτης
Δημοσ.
Είπα να κάνω ενα bump μιας και τον τελευταίο μήνα κοιμάμαι βλέπωντας τα evenings.

:shifty::shifty::shifty: Εγώ;! Εσύ είσαι; :shifty::shifty::shifty: Έκανα ακριβώς το ίδιο με το τρίτο τον τελευταίο καιρό και τώρα θα πιάσω τα smodcasts (αν και σκέφτομαι να τα κρατήσω για το iPod Touch, να τα ακούω στο δρόμο). Τα άλλα δύο evenings τα είχα λιώσει. Με βγάλανε από μια δύσκολη εποχή που ήμουν άρρωστος για κανέναν μήνα (λοιμώδη μονοπυρήνωση). Πολύ συντροφιά, πραγματικά.

τον εχω δει live και ειναι απλα απιστευτος.

Εφ γιου.

οχι ημουν σε αυτο που ηρθε πριν κατι μηνες. ειχα παει και σε signing event και ηταν παρα πολυ φιλικος.

Εννοείς στο Λονδίνο φυσικά, έτσι;

Όσον αφορά το φιλικός, ο άνθρωπος απλά δεν παίζεται. Μόνο το Twitter του να δείτε που κάθεται και απαντάει (πιθανώς) σε ΟΛΟΥΣ, είναι πραγματικά απίστευτος. Τόσο κοντά στους φαν του δεν είναι κανένας.

• Moderators
Δημοσ.
Μόνο το Twitter του να δείτε που κάθεται και απαντάει (πιθανώς) σε ΟΛΟΥΣ, είναι πραγματικά απίστευτος. Τόσο κοντά στους φαν του δεν είναι κανένας.

Τον ειχα στο twitter αλλα τελικα τον εβγαλα γιατι στο τελος οτι διαβαζα απο κει ηταν kevin smith:lol:Πολυ twitter ο ανθρωπος!Και φαντασου να τον πληρωναν οπως λεει και σ ενα απο τα τελευταια smodcast

Δημοσ.
:shifty::shifty::shifty: Εγώ;! Εσύ είσαι; :shifty::shifty::shifty: Έκανα ακριβώς το ίδιο με το τρίτο τον τελευταίο καιρό και τώρα θα πιάσω τα smodcasts (αν και σκέφτομαι να τα κρατήσω για το iPod Touch, να τα ακούω στο δρόμο). Τα άλλα δύο evenings τα είχα λιώσει. Με βγάλανε από μια δύσκολη εποχή που ήμουν άρρωστος για κανέναν μήνα (λοιμώδη μονοπυρήνωση). Πολύ συντροφιά, πραγματικά.

Είμαι το doppelganger σου!Άρχισα να ακούω τα smodcasts χτες, είναι αρκετά μεγάλα, οπότε μην ανησυχείς ότι θα τα τελειώσεις.Το πρώτο που άκουσα ήταν 1μιση ώρα.Για ταξίδι λέει να κόψεις το audio από καμιά ταινία επίσης.Ταινίες τύπου the man from earth, wonder boys, που είναι κυρίως διάλογος(βασισμένες σε θεατρικά κτλ).

Επισκέπτης
Δημοσ.
Είμαι το doppelganger σου!Άρχισα να ακούω τα smodcasts χτες, είναι αρκετά μεγάλα, οπότε μην ανησυχείς ότι θα τα τελειώσεις.Το πρώτο που άκουσα ήταν 1μιση ώρα.Για ταξίδι λέει να κόψεις το audio από καμιά ταινία επίσης.Ταινίες τύπου the man from earth, wonder boys, που είναι κυρίως διάλογος(βασισμένες σε θεατρικά κτλ).

Και νόμιζα ότι ήμουν ο μόνος που ριπάρει τα audio από σειρές / ταινίες για να ακούει σε ταξίδια. Damn. Είσαι πράγματι το doppelganger μου (ή εγώ το δικό σου). Άντε, θα έχω να σε λέω για να μη με λένε περίεργο ("ναι, αλλά και ένας στο ίντερνετ τα κάνει αυτά").

Τον ειχα στο twitter αλλα τελικα τον εβγαλα γιατι στο τελος οτι διαβαζα απο κει ηταν kevin smith:lol:Πολυ twitter ο ανθρωπος!Και φαντασου να τον πληρωναν οπως λεει και σ ενα απο τα τελευταια smodcast

Κι εγώ τον έβγαλα από το Twitter! Πραγματικά πρέπει να αφιερώνεις κάθε μέρα χρόνο για να τον διαβάζεις! Έτσι και μείνεις πίσω 2-3 μέρες, θέλεις μισή ώρα για να επανέλθεις στα σωστά. Χείμαρρος ο άνθρωπος.

Δεν πρέπει να υπάρχει άλλος άνθρωπος που θα μπορούσα να ακούω να μιλάει τόσες ώρες και να μη με κουράζει (φυσικά δε μιλάω για έτοιμα πράγματα, πχ να ακούω έναν stand-up comedian που έχει δουλέψει στα αστεία του, αλλά κάποιον που "αυτοσχεδιάζει" πάνω στην κουβέντα).

Δημοσ.

μαζι με τον tobolowski ειναι απο τα ατομα που θα επρεπε να εχουν ενα show και απλα να μιλανε για οτι θελουν (το αφεντικο της wb ειχε πει οτι θελει να τον βαλει σε δικο του talk show τον kevin)

Δημοσ.

Πάντως αυτή η ευθύτητα του τον φέρνει και σε περίεργες καταστάσεις που και που.Είναι λες και κάνουμε κοινωνικό πείραμα με τον Kevin Smith στο κέντρο.Χτες που έβλεπα πάλι ένα από τα evenings(περίεργο) έφτασα στο σημείο της ερώτησης whats your nets worth? επίσης στο Whats the meanest coldhearted thing blah blah...Δηλαδή και ο κόσμος από κάτω έχει αρχίσει και τον καννιβαλίζει σιγά σιγά.Τέλος πάντων μια παρατηρηση είναι περισσότερο, γιατί δεν νομίζω ότι χρειάζεται ιδιαίτερη προστασία ,πάντα τα βγάζει πέρα με χιούμορ.

Επισκέπτης
Δημοσ.
να παρεμενε και καλος σκηνοθετης...

Όπως λέει και ο ίδιος, δεν ήταν ποτέ καλός σκηνοθέτης. Είναι καλός σεναριογράφος.

By the way, είδε κανείς το Cop Out, όπου μόνο σκηνοθετεί; Θα το δω σίγουρα κάποια στιγμή, μόνο και μόνο για να μπορέσω να καταλάβω τα σχόλια που θα κάνει μετά! Και γιατί γουστάρω που δεν υπάρχει ούτε μια ταινία του που δεν έχω δει.

• Super Moderators
Δημοσ.

ναι, το είδα...ok δεν μπορώ να πω ότι ξετρελάθηκα αλλά δεν ήταν και άσχημο

έπεσε και μια από τις καλύτερες ατάκες που έχω ακούσει ποτέ μου :P

Δημοσ.
Όπως λέει και ο ίδιος, δεν ήταν ποτέ καλός σκηνοθέτης. Είναι καλός σεναριογράφος.

By the way, είδε κανείς το Cop Out, όπου μόνο σκηνοθετεί; Θα το δω σίγουρα κάποια στιγμή, μόνο και μόνο για να μπορέσω να καταλάβω τα σχόλια που θα κάνει μετά! Και γιατί γουστάρω που δεν υπάρχει ούτε μια ταινία του που δεν έχω δει.

τοτε καλο θα ηταν να αφησει την σκηνοθεσια σε καποιον αλλο και να γραφει μονο,διοτι εχει να βγαλει ταινια της προκοπης εδω και χρονια.

Επισκέπτης
Δημοσ.
πρεπει να το δεις σαν homage σε οτι buddy cop ταινια απο το 80 παντως

Άρα καλά έκανα και είδα πρόσφατα όλα τα Die Hard.

Ο λόγος; Ήθελα να δω τη σκηνή με τον Kevin Smith στο νούμερο 4. Ναι. :-)

ΥΓ. ΟΚ, είχα ακούσει και πολλά καλά για το Νο. 1 και επιβεβαιώθηκε. Μόνο αυτό μου άρεσε πολύ. Τα άλλα απλώς μου άρεσαν. Ναι, αν βγει και 5 θα το δω. :-)

---------- Προσθήκη στις 01:27 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:21 ----------

τοτε καλο θα ηταν να αφησει την σκηνοθεσια σε καποιον αλλο και να γραφει μονο,διοτι εχει να βγαλει ταινια της προκοπης εδω και χρονια.

Και θεωρείς ότι το πρόβλημα είναι στη σκηνοθεσία;! Εγώ πολύ θα φοβόμουν να σκηνοθετήσει άλλος δικιά του ταινία. Πολύ πολύ επικίνδυνο.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Άρα καλά έκανα και είδα πρόσφατα όλα τα Die Hard.

Ο λόγος; Ήθελα να δω τη σκηνή με τον Kevin Smith στο νούμερο 4. Ναι. :-)

ΥΓ. ΟΚ, είχα ακούσει και πολλά καλά για το Νο. 1 και επιβεβαιώθηκε. Μόνο αυτό μου άρεσε πολύ. Τα άλλα απλώς μου άρεσαν. Ναι, αν βγει και 5 θα το δω. :-)

---------- Προσθήκη στις 01:27 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:21 ----------

Και θεωρείς ότι το πρόβλημα είναι στη σκηνοθεσία;! Εγώ πολύ θα φοβόμουν να σκηνοθετήσει άλλος δικιά του ταινία. Πολύ πολύ επικίνδυνο.

η σκηνοθεσια καλως γινεται απο τον ιδιο και μαλιστα επικροτω τον καθενα που εχει σεναριο να κανει και την σκηνοθεσια οσο χαλια κι αν βγει.δεν ειναι δυνατον να βλεπουν ολοι με το ιδιο ματι τον silent bob :lol:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...