iced Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Καλησπέρα παιδια, θελω την γνωμη σας σε καποια πράγματα... Το παρακατω pc δουλευει αρκετα με παιχνιδια και απο 2.4 τον εχω 2.6 (1:1) και θελω να το φτασω στα 2.8 - 3.0 1:1 24/24 (αν αξιζει να παρω τοσο καλες μνημες) Εχω: --> asus A8N32 sli dlx --> A64 4000+ ---> 1*1G supertalent (oi value που πουλαει το πλαισιο) ----> 1900ΧΤ Θελω να αγορασω μνημες και εχω τρεις επιλογες: 1) Να παρω αλλο 1γιγα supertalent 2) Να παρω 2*1γιγα ocz και να πουλησω την supertalent (θα κλοκαρει καλυτερα to ocz kit ή δεν αξιζει τον κόπο?) 3) Να παρω αυτες τις ocz με χαμηλα timings κιολας (αξιζουν τον κοπο τα 50Ε παραπανω για πιο σκληρα timings, θα κλοκαρουν καλα αυτες?) 4) η πεστε μου καποια άλλη επιλογη Θελω να μου πειτε τι θεωρειτε καλυτερο και αν αξιζει να δωθουν αρκετα περισσοτερα χρηματα για πιο σφικτα timings????
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Moderators Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 1) Τα timings σε παιχνιδια δεν παιζουν καθοριστικο ρολο. 2) Εισαι σιγουρος οτι θα παει 3,0 ο Α64? (εμενα ο 3500+ ανεβηκε 400MHz, δλδ από 2,2 στα 2,6, για 24/7) 3) Επειδη εχεις 1 στικάκι, καλο θα ηταν να παρεις άλλο ενα (αφου σιγουρευτεις οτι θα ειναι το ιδιο), για να τα δουλευεις σε dual channel. Αυτο διπλασιαζει το bandwidth της μνημης, με αποτελεσμα να κερδιζεις στα παιχνιδια και γενικα στην αποκριση του συστηματος αρκετα (σιγουρα πιο πολυ από πιο σφιχτα timings). Στις μνημες που εδωσες, οι πρωτες OCZ εχουν τα απολυτως τυπικα timings (με value 2x1GB ddr400 dual channel ram που εχω εγω, ειμαι 3/3/3/5 και μια χαρα). Επισης, στις δευτερς OCZ, δεν νομιζω να αξιζει ακομα+50Ε για 2/3/2/5... Παρε supertalent, αφου σιγουρευτεις οτι ειναι το ιδιο μοντελο, για να λειτουργησει σε dual channel.
MoUCLAs Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 δες για πολυ καλές μνήμες εδώ : http://www.memory-configurator.com Εγω εχω κατι Gskill που έχουν παει άνετα στα 265mhz , και σίγουρα πάνε και παραπάνω , απλά δεν το έχω δοκιμάσει..
iced Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Βρε MoUCLAs sιγουρα υπάρχουν πολύ καλύτερες, το θεμα ειναι οτι δεν τις πουλάνε εδω Ελλάδα δυστηχώς
MoUCLAs Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Φιλε μου και τι εγινε που δεν τις πουλανε ελλαδα.. μπορεις να τις αγορασεις μεσω νετ.. γιατι να δινεις τσαμπα τα λεφτα σου ενω μπορεις να παρεις κατι πολυ καλύτερο? Δηλαδή τι? Οτι μας λανσάρουνε θα το τρώμε ντε και καλά! Συγγνώμη αλλα εγώ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ που το εκανα αυτό λόγω του ότι βιαζόμουν (ΚΑΚΩΣ) εφαγα τα μούτρα μου! Και με το εν λόγω καταστημα είμαι πολύ ευχαρηστημένος, μέσα σε 2 μέρες ήταν (απο ΙΡΛΑΝΔΙΑ) στο σπίτι μου.. και δεν μένω Αθήνα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.