Προς το περιεχόμενο

Σειρές που αξίζει να δείτε αλλά δεν προβάλονται πλέον NEW

Konnosgeros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια!Εγω θα ήθελα να σας απασχολήσω με κατι λίγο διαφορετικό.Αν θυμάται κανεις θέλω να μου πει πως λεγόταν μια σειρά που παιζόταν το 90' που ειχε να κανει με 3 παιδια(δηλαδη 20αρηδες μαλλον...)που ηταν αρχαιολόγοι.Στο εισαγωγικό των επισοδείων αυτοί οι 3 κατι σκάλιζαν στο χωμα και ξαφνικά το έδαφος υποχώρησε και πεσανε μέσα σε μια τρύπα.Εκεί κάτω λοιπόν ήταν ενας αρχαίος ναός.Καθώς λοιπόν προσπάθησαν να μεταφρασουν τι εγραφε ένας απο τους τοίχους εκει μέσα,κάτι ενεργοποιήθηκε άνοιξε ο τοίχος σαν πύλη και απο πίσω εμφανίστηκε ενα κίτρινο λαμπερό φως το οποίο υποτίθεται πως ήταν μια χρονοδίνη που τοους πήγε στο παρελθόν.Γενικώς όλες οι ιστοριούλες που πραγματευόταν ήταν θρησκευτικού περιεχομένου.Θυμαμαι ενα επισόδειο με τον Βασιλιά Μπαλτάσαρ και κατι φαγοπότια...,ενα με το Σαμψων και τη Δαλιδά,ένα που ήταν στο γκρέμισμα των τοιχών της Ιεριχούς και ένα με τον κατακλυσμό του Νώε...

Α, ο ένας απο τους 3 ήταν κάποιος Ντέρεκ και φόραγε ενα πολύτσεπο καφέ,αν θυμαμαι καλά και δημοσιογραφικό γιλέκο,μάλλον με ενα πράσινο Τ-shirt απο μέσα.Ο δεύτερος της παρέας ήταν το σπασικλάκι που μας έσπαγε τα νεύρα και όλο έκανε γκάφες.Το όνομα του δεν το θυμαμαι αυτουνού,αλλα θυμαμαι ότι τη φωνή του την έκανε ο Σπύρος Μπιμπίλας και ότι ήταν μελαχροινός και όλα του τα ρούχα ήταν μπλε και γαλάζια(μάλλον τζιν)και φόραγε ένα καπελάκι μπλε τζόκεϋ με το αρχικό του όνοματός του...Η τρίτη ήταν μια κοπέλα,αλλα δυστυχως δεν θυμαμαι κατι αλλο για αυτην.

Το πιο χαρακτηριστικό που θυμαμαι ήταν ότι στο εισαγωγικό που ήταν μια φωνή και αφηγούταν κατι,στο σημείο που υποχωρούσε το εδαφος και αυτοι έπεφταν μεσα στο ναο,ελεγε:"...και όταν κατακάθισε η σκόνη...".

Ελπίζω να θυμηθεί κάποιος κάτι.Έχω σπάσει το κεφαλι μου να θυμηθώ πώς λεγοταν αυτη η σειρά και έχω φάει το νετ να βρω κάτι που μπορεί να μου θυμήσει ο,τιδήποτε,αλλα τιποτε ακόμα...Ευχαριστώ προκαταβολικά παιδια!ΤΗΧ!

• Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Xmmm μπερδεψα την καινουρια σειρα που πρωταγωνιστει και λεγεται Samantha Who ? με το μικρο της και το επωνυμο δεν υπηρχε περιπτωση να το γραψω σωστα. :P

Λιγο λιγοτερη ειρωνια θα ηταν ευπροσδεκτη. ;)

Αν κανω λαθος συγχωρεσε με...

[offtopic]

@anthony:Δεν σε ειρωνευόμουν απλώς μια παρατήρηση έκανα,αν φάνηκε πως σε ειρωνευόμουν συγχώρεσε με και το κάνω edit αν θες...:-)

Φιλικά πάντα:o

[/offtopic]

• Moderators
Δημοσ.
Γεια σας παιδια!Εγω θα ήθελα να σας απασχολήσω με κατι λίγο διαφορετικό.Αν θυμάται κανεις θέλω να μου πει πως λεγόταν μια σειρά που παιζόταν το 90' που ειχε να κανει με 3 παιδια(δηλαδη 20αρηδες μαλλον...)που ηταν αρχαιολόγοι.Στο εισαγωγικό των επισοδείων αυτοί οι 3 κατι σκάλιζαν στο χωμα και ξαφνικά το έδαφος υποχώρησε και πεσανε μέσα σε μια τρύπα.(...)

Πιθανότατα είναι αυτό, αν πρόκειται για animated series:

http://en.wikipedia.org/wiki/The_Greatest_Adventure:_Stories_from_the_Bible

Δημοσ.

Λογω αναγκαστικου διπλοποσταρισματος( αληθεια γιατι βγαλατε το κουμπακι της διαγραφης?),να πω για τη μοναδικη σειρα πραγματικα που τελειωσε προσφατα.The Sopranos...

Δημοσ.

Να ρωτησω κι εγω με τη σειρα μου τον τιτλο μιας παλιας σειρας που ψαχνω. Η σειρα αν δεν κανω λαθος παιζοταν στο mega στα πρωτα χρονια λειτουργιας του. Πολλες λεπτομερειες δε θυμαμαι, μονο οτι υπηρχε ενα παιδι που παιζοντας με ενα "μαγικο βιολι" εβλεπε το μελλον... Εβλεπε καποια οραματα δλδ παιζοντας μια χαρακτηριστικη μελωδια με το βιολι... Κανεις που να του θυμιζει κατι?

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Θέλω να ρωτήσω όλους τους τους τηλεορασόφιλους..αν έχει κανείς υπ' όψιν που μπορώ να βρω επισόδεια από την σχετικά παλιά σειρά του MEGA "EΠΙΦΑΝΕΙΑ" με την Πέμυ Ζούνη και τον Άρη Λεμπεσόπουλο.Την είχα δει λίγο στην αρχή και μου άρεσε πολύ αλλά λόγω της ώρας προβολής της δεν μπόρεσα να την οαρακολουθήσω..Όποια βοήθεια καλοδεχούμενη.... :-)

Δημοσ.
Καλησπέρα!

Θέλω να ρωτήσω όλους τους τους τηλεορασόφιλους..αν έχει κανείς υπ' όψιν που μπορώ να βρω επισόδεια από την σχετικά παλιά σειρά του MEGA "EΠΙΦΑΝΕΙΑ" με την Πέμυ Ζούνη και τον Άρη Λεμπεσόπουλο.Την είχα δει λίγο στην αρχή και μου άρεσε πολύ αλλά λόγω της ώρας προβολής της δεν μπόρεσα να την οαρακολουθήσω..Όποια βοήθεια καλοδεχούμενη.... :-)

και γω την ψαχνω αυτη τη σειρα . ειδικα το πρωτο επεισοδιο που εχει κατι ωραιες σκηνες .

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπερα παιδια!!!!Μετα απο ενα προχειρο ψαξιμο στο forum δεν βρηκα κατι να λετε για το κατσαριδακι (τον HERBIE) αν θυμαμαι καλα.Ητανε σειρα ή ταινια(ες).Που θα μπορουσα να το βρω μπορειτε να μου πειτε????

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Να ρωτησω κι εγω με τη σειρα μου τον τιτλο μιας παλιας σειρας που ψαχνω. Η σειρα αν δεν κανω λαθος παιζοταν στο mega στα πρωτα χρονια λειτουργιας του. Πολλες λεπτομερειες δε θυμαμαι, μονο οτι υπηρχε ενα παιδι που παιζοντας με ενα "μαγικο βιολι" εβλεπε το μελλον... Εβλεπε καποια οραματα δλδ παιζοντας μια χαρακτηριστικη μελωδια με το βιολι... Κανεις που να του θυμιζει κατι?

Επειδή το έψαχνα σήμερα και το βρήκα είπα να το γράψω.

Λέγεται Oliver Maass (http://www.imdb.com/title/tt0122358/)

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

καλημερα σε ολους

μηπως ξερει κανεις αν πωλειται καπου η πρωτη season του twilight zone (1959) ?

τα ασπρομαυρα τα παλια.

εννοω αθηνα-πειραια οχι amazon και τα σχετικα.

ευχαριστω

• Super Moderators
Δημοσ.
καλημερα σε ολους

μηπως ξερει κανεις αν πωλειται καπου η πρωτη season του twilight zone (1959) ?

τα ασπρομαυρα τα παλια.

εννοω αθηνα-πειραια οχι amazon και τα σχετικα.

ευχαριστω

Ναι, φυσικά πωλείται στο The DVD Shop, Πανεπιστημίου 64, τηλέφωνο 2103818926. Από εκεί έχω αγοράσει τις τρεις πρώτες (από τις συνολικά πέντε) seasons. Σε R2 δισκάκια, χωρίς ελληνικούς υπότιτλους.

Τώρα που το σκέφτομαι, και χωρίς αγγλικούς υπότιτλους. Γενικά δεν έχει υπότιτλους. :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...