GabrielConnor Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Άσε και εγώ γέρος νιώθω Αλλά τουλάχιστον μεγάλωσα και γέρασα με κάτι τέτοια διαμάντια!
Members gsarig Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Members Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Καλά κι εγώ την έβλεπα φανατικά αυτή τη σειρά. Θυμάμαι είχα πάθει πολιτισμικό σοκ όταν αργότερα συνειδητοποίησα πως ο Ρον Πέρλμαν υποδυόταν τον Βίνσεντ, καθώς πάντα κάτι μου θύμιζε αυτός ο ηθοποιός αλλά δεν μπορούσα να βρω τι.
cath_ven Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Παιδιά προσπαθώ να θυμηθώ τον τίτλο μιας παλιάς κωμικής σειράς αλλά έχω κολλήσει κι δεν μπορώ. Ίσως κάποιος το θυμηθεί. Ήταν μια σειρά με ένα μαυρούλη έφηβο που ντυνόταν πολύπαράξενα και ήταν σπασικλάκι. Χαρακτηισικό ντύσιμο τα μαύρα χοντρά γυαλιά, οι τιράντες και το παντελόνι λίγο κοντύτερο από το αστράγαλο για να φαίνονται οι πολύχρωμες κάλτσες. Σπασική φωνή και γουρλωμένα μάτια. Σας θυμίζει τίποτα; Εριχνα τοοοοοοο γέλιο!
Lighter122 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Μαλλον αυτο λες... http://www.imdb.com/title/tt0096579/
Members gsarig Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Members Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Ξέρω ποιο λες αλλά δεν θυμάμαι καθόλου τον τίτλο... το έβλεπα κι εγώ θυμάμαι - το σπασικλάκι που λες όντως ήταν πολύ χαρακτηριστικό (ειδικά η σπαστική φωνή και τα τεράστια γυαλιά του) edit: αυτό που παραθέτει ο Lighter122 είναι!
tanaod Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Μια και έχω μεγάλο κόλλημα με σειρές ακολουθεί μία κάπως μεγάλη λίστα (κάτι για όλα τα γούστα ): Alias Buffy The Vampire Slayer Angel Veronica Mars Profiler Poltergeist - The Legacy Pretender La Femme Nikita Stargate SG-1 (ναι, μετά από 10! κύκλους τελείωσε) Futurama (αν και θα ξαναρχίσει ) Married with Children Dark Angel Outer Limits Χμμμμ, νομίζω ότι φτάνουν για αρχή. Δείτε τις αυτές και μετά σας λέω και άλλες
cath_ven Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Μαλλον αυτο λες...http://www.imdb.com/title/tt0096579/ Αχ ναι αυτό είναι, δεν μπορώ όμως να θυμηθυώ τον ελληνικό τίτλο αλλά χίλια ευχαριστώ. Θα το βρω πιο εύκολα με τον ξένο τίτλο!
The_Judas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Αχ ναι αυτό είναι, δεν μπορώ όμως να θυμηθυώ τον ελληνικό τίτλο αλλά χίλια ευχαριστώ. Θα το βρω πιο εύκολα με τον ξένο τίτλο! «Oικογένεια Γουίνσλοου» το λέγανε νομίζω... αν και εγώ το θυμόμουν ως Ερκλ από το όνομα του προταγωνιστή
jakegate7 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Κοιτα η Samantha Applicate... Χμμμμ μήπως την κοπελίτσα με τα ξανθά μαλάκια την λένε Christina Applegate
anthony_88 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Xmmm μπερδεψα την καινουρια σειρα που πρωταγωνιστει και λεγεται Samantha Who ? με το μικρο της και το επωνυμο δεν υπηρχε περιπτωση να το γραψω σωστα. Λιγο λιγοτερη ειρωνια θα ηταν ευπροσδεκτη. Αν κανω λαθος συγχωρεσε με...
xentse Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Μια και έχω μεγάλο κόλλημα με σειρές ακολουθεί μία κάπως μεγάλη λίστα (κάτι για όλα τα γούστα ): Alias Buffy The Vampire Slayer Angel Veronica Mars Profiler Poltergeist - The Legacy Pretender La Femme Nikita Stargate SG-1 (ναι, μετά από 10! κύκλους τελείωσε) Futurama (αν και θα ξαναρχίσει ) Married with Children Dark Angel Outer Limits Χμμμμ, νομίζω ότι φτάνουν για αρχή. Δείτε τις αυτές και μετά σας λέω και άλλες To futurama ποτε θα ξαναρχισει?
groove54 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 οι τρεις χαριτες!!! χαχαχαχαχα Ενα Beverly Hills παντως το ξαναεβλεπα ειναι η αληθεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.