Προς το περιεχόμενο

Σειρές που αξίζει να δείτε αλλά δεν προβάλονται πλέον NEW

Konnosgeros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Members
Δημοσ.

Καλά κι εγώ την έβλεπα φανατικά αυτή τη σειρά. Θυμάμαι είχα πάθει πολιτισμικό σοκ όταν αργότερα συνειδητοποίησα πως ο Ρον Πέρλμαν υποδυόταν τον Βίνσεντ, καθώς πάντα κάτι μου θύμιζε αυτός ο ηθοποιός αλλά δεν μπορούσα να βρω τι.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδιά προσπαθώ να θυμηθώ τον τίτλο μιας παλιάς κωμικής σειράς αλλά έχω κολλήσει κι δεν μπορώ. Ίσως κάποιος το θυμηθεί. Ήταν μια σειρά με ένα μαυρούλη έφηβο που ντυνόταν πολύπαράξενα και ήταν σπασικλάκι. Χαρακτηισικό ντύσιμο τα μαύρα χοντρά γυαλιά, οι τιράντες και το παντελόνι λίγο κοντύτερο από το αστράγαλο για να φαίνονται οι πολύχρωμες κάλτσες. Σπασική φωνή και γουρλωμένα μάτια. Σας θυμίζει τίποτα; Εριχνα τοοοοοοο γέλιο! :-D

• Members
Δημοσ.

Ξέρω ποιο λες αλλά δεν θυμάμαι καθόλου τον τίτλο... το έβλεπα κι εγώ θυμάμαι - το σπασικλάκι που λες όντως ήταν πολύ χαρακτηριστικό (ειδικά η σπαστική φωνή και τα τεράστια γυαλιά του)

edit: αυτό που παραθέτει ο Lighter122 είναι! :lol:

Δημοσ.

Μια και έχω μεγάλο κόλλημα με σειρές ακολουθεί μία κάπως μεγάλη λίστα (κάτι για όλα τα γούστα :P ):

Alias

Buffy The Vampire Slayer

Angel

Veronica Mars

Profiler

Poltergeist - The Legacy

Pretender

La Femme Nikita

Stargate SG-1 (ναι, μετά από 10! κύκλους τελείωσε)

Futurama (αν και θα ξαναρχίσει :P )

Married with Children

Dark Angel

Outer Limits

Χμμμμ, νομίζω ότι φτάνουν για αρχή. Δείτε τις αυτές και μετά σας λέω και άλλες :-D

Δημοσ.
Αχ ναι αυτό είναι, δεν μπορώ όμως να θυμηθυώ τον ελληνικό τίτλο αλλά χίλια ευχαριστώ. Θα το βρω πιο εύκολα με τον ξένο τίτλο!

«Oικογένεια Γουίνσλοου» το λέγανε νομίζω... αν και εγώ το θυμόμουν ως Ερκλ από το όνομα του προταγωνιστή :o

Δημοσ.

Xmmm μπερδεψα την καινουρια σειρα που πρωταγωνιστει και λεγεται Samantha Who ? με το μικρο της και το επωνυμο δεν υπηρχε περιπτωση να το γραψω σωστα. :P

Λιγο λιγοτερη ειρωνια θα ηταν ευπροσδεκτη. ;)

Αν κανω λαθος συγχωρεσε με...

Δημοσ.
Μια και έχω μεγάλο κόλλημα με σειρές ακολουθεί μία κάπως μεγάλη λίστα (κάτι για όλα τα γούστα :P ):

Alias

Buffy The Vampire Slayer

Angel

Veronica Mars

Profiler

Poltergeist - The Legacy

Pretender

La Femme Nikita

Stargate SG-1 (ναι, μετά από 10! κύκλους τελείωσε)

Futurama (αν και θα ξαναρχίσει :P )

Married with Children

Dark Angel

Outer Limits

Χμμμμ, νομίζω ότι φτάνουν για αρχή. Δείτε τις αυτές και μετά σας λέω και άλλες :-D

To futurama ποτε θα ξαναρχισει?:fear:

• 5 εβδομάδες αργότερα...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...