Προς το περιεχόμενο

Σειρές που αξίζει να δείτε αλλά δεν προβάλονται πλέον NEW

Konnosgeros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
μια πολύ καλή κωμωδία, just shoot me (7 σεζόν)

Πωωω..τι γέλιο αυτή η Νίνα! Τέτοιοι χαρακτήρες -βλ. Ντένις σ'αυτό εδώ, Κάρεν και Τζακ από will+grace- είναι όλα τα λεφτά. Θυμάμαι το έβλεπα όταν ήμουν στα ΤΕΙ και κάθε Κυριακή από τις 10-2 ήμουν κλεισμένος, έπαιζε αυτό, μετά καπάκι νομίζω dawsons creek.. κατάλαβες τώρα γιατί έκανα 1-2 εξάμηνα παραπάνω !

Και για να ευθυμήσουμε λίγο...

Nina: Tommy Hilfiger... He's, like, a president of the things I care about.

Nina: Who told you that?

Dennis: You, at your 10th annual 39th birthday party.

Dennis: Ooh, a sex dream. How was I?

Maya: Absent.

Το Εllen δεν το 'βλεπε κανείς; Με την DeGeneris, που είχε ενα βιβλιοπωλείο και μια ξανθιά βοηθό, από τα πρώτα πράγματα που θυμάμαι να βλέπω μετά τον Φρουφρού !

...αυτό και η άλλη Helene et les garcons, εκεί στο 92-93, μια γαλλική σειρά στον τότε Σκαϊ, με μια τύπισσα με ίσιο μακρί ξανθό μαλλί, τη φίλη της τη Τζοάνα, τον Κριστιάν. Την έβλεπε κανείς άλλος, ή πάλι εγώ θα είμαι ο καμένος της ιστορίας; :(

• Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
τι μου θυμισες....

Tι καλά, κι άλλος/η καμένος/η !

Και δες τι βρήκα. Ομολογώ ότι όταν τις πρωτοείδα ψιλοσυγκινήθηκα. Πάρε χαρτομάντιλο και κάνε κλικ!

Δημοσ.
Helene, je m appelle Helene, je suis une fille comme les auauautres...

Ti kommati !! :)

You would know, of course

lool !

Vasika, ki ego to ksero auto, afou eixa agorasei tin kaseta, eixa mathei ta logia ap'ekso meta apo ametrita play+stop sto kasetofono opou egrafa ta gallika me ellinika gia na ta matho. Episis ta eixa grapsei kai fototypisei gia na to kanoume mathima stin taksi ton gallikon..

Kai tora mporo na pethano apo ntropi.

Δημοσ.

οχι ρε γιατι να πεθανεις,πολλοι τα ειχαμε κανει αυτα,lol...α ρε εποχες,θυμαμαι που αρχικα ειχε παρει την κασσετα η μικρη μου αδερφη,κ εγω ως πιο μεγαλος ντρεπομουν κ καλα να την ακουσω κ τοπαιζα μαγκας,ομως με την πρωτη ευκαιρια,"Helene, je m appelle Helene, je suis une fille comme les auauautres..."....τα σπαγε η σειρα κ τα τραγουδια,τι θυμισες τωρα....

respect+1ooo

Δημοσ.

<------ Proud watcher of Helen

Αλλα σταματησα οταν φυγανε οι περισσοτεροι αρχικοι πρωταγωνιστες...

Ερωτηση: To Just Shoot Me εχει 7 season???? OMMG (oh my mercyfull god)

Ποιες ειχε δειξει το Mega? Τις 2 πρωτες? Ψηνομαι να κανω μια παραγγελια στον θειο...

Δημοσ.

Ερωτηση: To Just Shoot Me εχει 7 season???? OMMG (oh my mercyfull god)

Ποιες ειχε δειξει το Mega? Τις 2 πρωτες? Ψηνομαι να κανω μια παραγγελια στον θειο...

το mega πρέπει να είχε δείξει 3-4 το πολύ

το μακεδονία tv μου φαίνεται ότι ήταν το τελευταίο κανάλι που πρόβαλε την σειρά.

ο "θείος" βέβαια έχει όλες τις σεζόν

ελληνικούς υπότιτλους δεν βρήκα

για αγγλικούς ούτε καν έψαξα

αλλά βλέπετε άνετα και χωρίς υπότιτλους καθώς οι διάλογοι είναι επιπέδου friends

Πωωω..τι γέλιο αυτή η Νίνα! Τέτοιοι χαρακτήρες -βλ. Ντένις σ'αυτό εδώ, Κάρεν και Τζακ από will+grace- είναι όλα τα λεφτά. Θυμάμαι το έβλεπα όταν ήμουν στα ΤΕΙ και κάθε Κυριακή από τις 10-2 ήμουν κλεισμένος, έπαιζε αυτό, μετά καπάκι νομίζω dawsons creek.. κατάλαβες τώρα γιατί έκανα 1-2 εξάμηνα παραπάνω !

Και για να ευθυμήσουμε λίγο...

Nina: Tommy Hilfiger... He's, like, a president of the things I care about.

Nina: Who told you that?

Dennis: You, at your 10th annual 39th birthday party.

Dennis: Ooh, a sex dream. How was I?

Maya: Absent.

(

lol :) :) :)

Δημοσ.

Aκολουθεί ερώτηση για τους σκληροπυρηνικούς φανς της τηλεόρασης.

Έχεις καμία φορά την εντύπωση ότι παρακολουθείς κάτι που είσαι ο μόνος που το βλέπει; Έτσι αισθάνομαι γι αυτή τη σειρά που ψάχνω κατά καιρούς όταν το θυμηθώ αλλά μάταια αφού τα στοιχεά που έχω είναι μηδαμινά.

Χρονολογία: κάπου στα μέσα της δεκαετίας του 90, μπορεί και λίγο αργότερα

Kανάλι: ΕΤ-2 ( ; )

Τι ψάχνουμε: μια σειρά, αγγλική αν δεν κάνω λάθος, με ήρωες παιδιά εκεί στα 15-17, αγόρια κορίτσια που με κάποιο τρόπο, δεν ξέρω πως, είχαν την ικανότητα να τηλεμεταφέρονται. Όταν το έκαναν αυτό έβλεπες μια μπλε λάμψη και ακουγόταν ένας ήχος περίεργος. Το μόνο που θυμάμαι καθαρά ήταν το πρόσωπο μιας κοπελίτσας, μαύρης, με σγουρά μαλλιά, έναν γιατρό να στέκεται πάνω από ένα κρεβάτι νοσοκομείου και μετά κενό.

Υπάρχει κάποιος εκεί έξω που να έχει έστω και την παραμικρή ανάμνηση από κάτι τέτοιο;

Δημοσ.

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω φίλε Em_Zed...

Αλλά μάλλον καταλαβαίνω αυτό το αίσθημα μοναξιάς που σε διακατέχει...

Είμαι ο μόνος που έβλεπε (και πήρε από ένα θείο) το Malcolm in the middle?

Το έδειχνε κατά καιρούς το Μακεδονία TV...

Δημοσ.

για αρχή θα πω τα κλασσικά

friends

x-files

για όσους δεν έχουν δει, αν και τελείωσαν πρόσφατα

charmed

the oc

για να περάσει ευχάριστα η ώρα

summerland

και για το τέλος

gilmore girls (στην αμερική έχει τελειώσει)

Δημοσ.

Λίγο- πολύ όλα ειπώθηκαν. Τι "Knight Rider" και "Baywatch" (που είναι παντελώς ηλίθιες, αλλά φοβερά ευχάριστες σειρές), τι cheesy classics όπως τα "Hercules: The Legendary Journeys" και "Xena Warrior Princess", τι all-time classics όπως X-Files και Friends, πιο πρόσφατα, όπως Gilmore Girls και TheOC.

Από μένα τα σχετικά πρόσφατα "Buffy: The Vampire Slayer" αν μη τι άλλο για τη φόρμα τηλεόρασης που εφηύρε και το spin-off του, "Angel" και δυο κατά τη γνώμη μου πολύ καλές, αλλά άτυχες σειρές, το πρόσφατα προβληθέν από το Star, "Threshold" και το ακόμη καλύτερο "Touching Evil". Και ως διαμαρτυρία για την υπερεκτιμημένη αμερικάνικη τηλεόραση, δείτε και κανένα "Mr. Bean" =P

Άλλο ένα αγαπημένο μου είναι το "Lois & Clark: The New Adventures of Superman", αλλά με το κοινό -και ειδικά το αντρικό- είναι πολύ hit-or-miss σειρά.

Δημοσ.

Η 5μορφη και το τέρας..καλά ε, μη σου πω τώρα με πόσα χιλιόμετρα (πίσω) τρέχει η μηχανή του χρόνου..Πωωω, ποσό καιρό είχα να τη δω αυτή τη φάτσα.. Είναι απίστευτη η οικειότητα που νιώθεις με κάτι τόσο φαινομενικα "ασήμαντο" όσο μια σειρά.

Γιατί ξαφνικά αισθάνομαι γέρος;;;; :(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...