Προς το περιεχόμενο

Σειρές που αξίζει να δείτε αλλά δεν προβάλονται πλέον NEW

Konnosgeros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Eiδα το τριτο επεισοδιο των twin peaks, που οντως ειναι εξαιρετικη σειρα, και η σκηνη στην κηδεια, ηταν οτι πιο cult εχω δει σε σειρα τα τελευταια χρονια!!

Απιστευτη...

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Highlander η σειρά πολύ καλή, αρκετά πιο πορωτική από τις ταινίες.

Superboy:μια σειρά που έδειχνε το MEGA μεσημέρια Σ/Κ και αφορούσε περιπέτειες με το Superman, πολύ καλή, και εστίαζε περισσότερο στη δράση παρά σε συναίσθημα όπως έκαναν οι μεταγενέστερες σειρές που βασίστηκαν στο μύθο του Superman : Λοις και Κλαρκ, Smallville

Τwo guys and a girl με τον "Van Wilder" Ryan Reynolds, κωμωδία πολύ καλή που προβάλεται αραιά και πού από το ΤV Makedonia

Δημοσ.

MURPHY BROWN

η σειρα δεν παιχτηκε ποτε στην Ελλαδα αλλα ειχε φανατικους οπαδους ...

οπως και το Seinfeld που δειχνει το ΜΑκ TV

Δημοσ.
MURPHY BROWN

η σειρα δεν παιχτηκε ποτε στην Ελλαδα αλλα ειχε φανατικους οπαδους ...

οπως και το Seinfeld που δειχνει το ΜΑκ TV

Ποιο ρε δεν παιχτηκε?Το Μερφι Μπραουν με την Καντις Μπεργκεν?Φυσικα και παιχτηκε

Δημοσ.

Για πρωτη φορά ειδα σειρά σε 2 μέρες

24 επεισοδια Carnivale σερι σε ενα ΣΚ. ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΣΕΙΡΑ

Δημοσ.

euge tekno mou, you did good :) Kal re sy koimithikes katholou to dihmero?? einai kai megaloutsika epeisodia.

Carnivale, greatest series of the last decade (or maybe century??). Kai thn exo dei mono mia fora!! skopeuo na thn ksanarxhso syntoma.

Akoma na arxiso six feet under, kai auth sta ypopsh. Tora pou teleiounon kai oi xeimerines seires, tha to arxiso

Re seis blepei kaneis "mind of mencia"? Se styl dave chapelle comedy show, exei poly gelio. pezei sto comedy central kai exei mpei sth 3th sezon. Offtopick ligo kathos den einai seira san autes pou proteinoume, alla kalo einai na yparxei kai ligo comedy. Kai na arxisete kai arrested development, allh teleia komikh seira.

Δημοσ.
Ποιο ρε δεν παιχτηκε?Το Μερφι Μπραουν με την Καντις Μπεργκεν?Φυσικα και παιχτηκε

Ναι, το βλεπα κι εγώ αυτό!

Προτείνω

Seinfeld (που δεν είμαι σίγουρη αν προβάλλεται τακτικά στο TV Μακεδονία)

Frasier

Law and Order (όχι τα μέτρια spin-offs που προβάλλονται κατά καιρούς στο Σταρ, εννοώ το real thing)

Spin City

Six Feet Under.

• Members
Δημοσ.
Μια σειρά σχετικά κωμική που την έχω στην άκρη του μυαλού μου ως καλή (γιατί όταν προβαλλόταν μου άρεσε) είναι το moonlighting με Cybill Shepherd και Bruce Willis. Δε θυμάμαι ακριβή υπόθεση, κάτι με γραφείο ερευνών που είχαν απο κοινού οι πρωταγωνιστές και ιστορίες γύρω απο υποθέσεις και τη σχέση τους. Το χιούμορ που είχε και οι ατάκες που πετούσαν ο ένας στον άλλον πρέπει να είχαν πολύ πλακα.

Γνωστή και ως "Αυτός, αυτή και τα μυστήρια"! Την έβλεπα κι εγώ :)

Κατά τα άλλα, οι αγαπημένες μου είναι (με σειρά προτεραιότητας):

Twin Peaks

Carnivale

και ακολουθούν, αλλά με επιφυλάξεις ακόμα, μιας και δεν έχουν ολοκληρωθεί (πάντα υπάρχει το ενδεχόμενο στο τέλος να τα χαλάσουν):

Lost

Prison Break

Heroes

Άλλη μεγάλη κατηγορία πάντως είναι οι σειρές με τις οποίες είχα κολλήσει όταν ήμουν μικρός:

American Gothic

X-files (δεν την βάζω στις αποπάνω κατηγορίες γιατί κάποια στιγμή έχασα τη μπάλα με τον τρόπο με τον οποίο προβαλλόταν η σειρά από τα ελληνικά κανάλια, έχασα πολλά επεισόδια και ποτέ δεν την είδα ολόκληρη)

MackGyver

Ιππότης της Ασφάλτου

Ομάδα Α

Το Μυστήριο του χρυσού πιθήκου

Σάκα, ο μεγάλος των Ζουλού (το θυμάται κανείς αυτό άραγε; )

Σλετζχάμερ

• 3 μήνες μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...