Προς το περιεχόμενο

Σειρές που αξίζει να δείτε αλλά δεν προβάλονται πλέον NEW

Konnosgeros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φαίνεται ότι λόγω του χακέματος χάθηκε τελείω το θέμα καθώς και όλα τα posts.Όποτε πάμε πάλι από την αρχή.

DEATH TO CRACKERS!!!!

Υ.Γ Πρέπει οι insomniacs να βρούμε τον άναδρο πίσω από το χάκεμα και να αντποδώσουμε

• Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Λοιπόν:

Κωμικές:Prince of Bel-Air με Will Smith σχετικά αγνώριστο αλλά είχε και πολύ πλάκα. Θυμάμαι το έπαιζε στην Ελλάδα σερί με την απίστευτη σειρά Married with Children. Άλλη μία ήταν το Saved By the Bell ή αλλιώς ¨Πριν χτυπήσει το κουδούνι" στα ελληνικά.

Περιπέτειες: ποιός μπορεί να ξεχάσει το θεικό Κιτ στον Ιππότη της Ασφάλτου(aka Knight Rider) και το Mission Impossible; Προσωπικά μου άρεσε ιδιαίτερα και το Flash-O άνθρωπος αστραπή.

Drama series: η σειρά που δεν έχανε κανένας έφηβος και όχι μόνο, το Beverly Hills και η σειρά που κανένα αγόρι---->Βaywatch (αχ, η Νίλι και η Yasmine ήταν οι αγαπημένες μου + cult φιγούρα ο Μιτς). Να προσθέσω και το αγαπημένο Lois and Clark που μου άρεσε ιδιαίτερα αν και ήταν σχετικά μεταγενέστερο

• Moderators
Δημοσ.

Άλλα που θυμήθηκα...

Parker Lewis can't lose (Ο Πάρκερ Λιούις δεν χάνει ποτέ ελληνιστί. :P Πολλή κουλαμάρα. :P)

Streethawk (τότε που έπρεπε ο καθένας να έχει ένα super-high-tech όχημα)

Viper (μια από τα ίδια)

Δημοσ.

Na mia palia seira pou me eixe ka8hlwsei... "The Paper Chase" (1978-1986)

me ton Mr. Hart kai ton Professor Kingsfield, pou tou eixe bgalei to ladi gia na parei to ptuxio nomikhs.

Pou to 8umh8hka...:-D alla de blepw na exei kukloforhsei se dvd.

kai afou xa8hkane ta prohgoumena posts 3anabazw:

Alfred Hitchcock Presents (1955-1962)

The Twilight Zone (1959-1964)

kai to "prosfato" Six Feet Under (2001-2005)

Δημοσ.

Το Six Feet Under ειναι καταπληκτικη σειρα (αξιζει δικη του στηλη! :) )

Απο τα πιο ενδιαφεροντα σεναρια σε σειρα,πιστες ερμηνειες,πολυ καλη μουσικη,και σιγουρα κατι τελειως διαφορετικο και πρωτοτυπο απο τις υπολοιπες σειρες του ειδους του..αν υπαρχει δηλαδη τετοιο ειδος! Ιδου ενα ωραιο site,για οσους ενδιαφερονται,με ολα τα τραγουδια που ακουγονται στη σειρα,ανα επεισοδιο http://supermusicvision.com/sixfeetunder/sfusongs.html

Προσφατα κυκλοφορησε και ολη η σειρα σε dvd

• Moderators
Δημοσ.

Απο τα quotes που χάθηκαν... (δεν είναι όλα )

twin peaks' date=' exxmmm fysika kai aksizei re sy. Einai istorikh seira, meaning oti einai protopora, exei astynomiko mysthrio,fantasia, paranoia...ktlp Se kathilonei. Einai ligo periergo to feeling pou sou dinoun oi xarakthres (einai early 90s kai merikes fores miazei san siropiasto blaxoteen serial), alla exei endiaferon.

To Carnivale einai EPOS, MASTERPIECE....blah blah. Apla h agaphmenh mou seira ever. Apisteuth atmosfaira, teloioi ithopoih, souper gamath istoria, pou oi malakes tou HBO den eixan thn ypomonh na afhsoun na ksediplothei se olo ths to megaleio. Omos kai oi dyo sezon pou peksane einai xortastikotates (an kai ligo argo se ekseliksh). Frontisane na baloun kapoio telos sth sezon 2, me yponoies gia na synexisei kapote h istoria. Bebaia htan anagkastiko, afou h istoria phgene gia polles sezon alla to kanali tous eipe oti tha to kopsei sto telos ths 2rhs.

To firelfly epishs poly kalo kai kophke adika. Epishs poly kalh kai h tainia pou htan san synexeia ths seiras to Serenity. Des ta kai ta dyo.

Gia pio xabalediariko, mou arese arketa to arrested development. Prosfata arxisa na ksanablepo married with chlidren. Mou fenete pio asteio apo palia. Mprosta apo thn epoxh tou afto to show kai tha parameinei asteio gia panta!

Isos arxiso to deadwood. Den exo asxolitehi akoma mazi tou.

(...)

[/quote']

+1 για firefly (μαζί με την ταινία serenity). Τα είδα τη προηγούμενη βδομάδα και το Σ/Κ. Ιστορία σε μελλοντικό κόσμο με "πειρατές" του διαστήματος' date=' ενιαία ομοσπονδιακή κυβέρνηση, πολιτισμική συγχώνευση, πλούσιους πλανήτες και θεόφτωχους. Είχε αρκετό βάθος, ωραίο κόσμο/κοσμοθεωρία και αρκετό υλικό η σειρά για να παράγει μια-δύο ολοκληρωμένες seasons τουλάχιστο. Από ό,τι κατάλαβα όμως το Fox έπαιζε τα επεισόδια με random σειρά (ο πιλότος παίχτηκε κάπου 7ος), τα ratings έπεσαν και ο δημιουργός Joss Whedon είχε και υποχρεώσεις στο Angel (μάλλον πρέπει να το τσεκάρω και αυτό), οπότε την κόψαν τη σειρά. Ευτυχώς που βγήκε το dvd με τα υπόλοιπα επεισόδια που είχαν γυριστεί (αν και πάλι δεν είναι μια full season, καθώς το 14ο επεισόδιο αν και γαμ*το τελειώνει κάπως ομαλά). Η ταινία είναι όλα τα λεφτά, γιατί δίνει μια ιδέα του βάθους που είχε το story και του πως μπορούσε να εξελιχθεί η σειρά.

+1 για το Six feet under του Alan Ball. Καλή διανομή ρόλων, ωραίο black humor και πρωτότυπος τρόπος να βλέπεις και να αξιολογείς τη ζωή με άλλο μάτι. Λίγες υπερδόσεις απο gay-themed καταστάσεις (εδώ παίζει και ο Michael C. Hall (o φετινός Dexter) σε ρόλο όχι και πολύ ... φανατικού άνδρα), αλλά η σειρά λέει πολύ περισσότερα από αυτό. Μικρή κοιλιά κάπου στην 4η season. Αλλά η 5η και τελευταία season έκανε απόσβεση με ένα πολύ καλό trailer, καλούς ρυθμούς και απο τα καλύτερα φινάλε σε σειρά. Η σειρά ήταν του HBO, και παιζόταν καλοκαιρινούς μήνες. Κάθε επεισόδιο ακολουθώντας την παράδοση των HBO σειρών είναι κάπου 50-55 λεπτά, χωρίς διαφημίσεις.

+άπειρο για το [b']Carnivale[/b]. Συμφωνώ 100% με το tzino. Best tv series ever. Πρόσφατα την είδα για 3η φορά και ακόμα δεν μπορούσε να πάει το δάκτυλο στο Fast forward σε καμμία σκηνή. Η σκηνοθεσία και η φωτογραφία είναι ο ορισμός της μαγείας σε αυτή τη σειρά. Και η διανομή... άψογη.

Ρε σεις απο οτι διαβασα στο net βγηκε και ταινια twin peaks με τιτλο Fire Walk With Me...

Εχει καμια σχεση με τη σειρα?

Ειδα το pilot αφου μου το εστειλε ο θειος και ειναι φοβερο!

Κολλησα απο οτι φαινεται απο το πρωτο επεισοδιο..

EDIT: Διαβαζω κατι τρελα πραγματα και θελω να μου πειτε χωρις spoilers και τετοια...

Η σειρα ολοκληρωθηκε 'η δεν ολοκηλρωθηκε? Αν δεν ολοκληρωθηκε θα ειναι κριμα' date=' γιατι τουλαχιστον απο τον πιλοτο, φανηκε οτι προκειται για ιστορικη σειρα...

[/quote']

Το λεπόν:

Έχει βγει η σειρά Twin Peaks' date=' η οποία τελείωσε (όπως-όπως) μετά τον δεύτερο κύκλο. Δηλαδή στο τέλος του δεύτερου κύκλου η σειρά ολοκληρώνεται. Η σειρά αφηγείται τις έρευνες που γίνονται για να βρεθεί ο δολοφόνος της Laura Palmer, μιας κοπέλας στην πόλη Twin Peaks στην Washington.

Μετά την ολοκλήρωση της σειράς βγήκε η ταινία Twin Peaks: Fire Walk With Me (ή TPFWWM όπως γράφεται πολλές φορές για συντομία).

Η ταινία δεν είναι sequel της σειράς αλλά prequel. Αφηγείται δηλαδή τι συμβαίνει στο Twin Peaks πριν δολοφονηθεί η Laura Palmer.

Περισσότερα δεν λέω για να μη σου χαλάσω τη θέαση!

[/quote']

xairomai pou poloi proteinoun to carnivale kai kinoume kai to endiaferon na to doun akoma perisoteroi. Apla thymizo ypomonh sta prota episodia' date=' dioti exei argo character development. Meta se mageuei kai den ksekolas.

To ridget (the kingdom, tou lars fon trier) einai ponemenh istoria. Prin 2 xronakia peripou eixa noikiasei ena dvd alla to mamhmeno eixe mono 2 epeiosdia, to 2ro dvd den to eixan. Meta prospathisa na to katebaso, den to ebriska. Telika den to da oloklhro pote. Meta arxisa na katebazo to Kingdom tou steven king (ekane remake) to opoio pali pote den to teleiosa. Telika prosfata se ena mparmpa kalo brhka kai tis 2 sezon tou original kingdom.

Molis exo arxisei na blepo thn 2rh sezon pou genietai to diabolopaido. Einai arketa periergh seira kai isos thn perimena kalyterh alla parola auata den exo apogohteutei. Exei arketo mysthrio kai dosh paranoias pou oso paei kai megalonei. Dedomenou oti einai kai dekaetias kai bale seira mia xara einai. To mono kako einai oti lene oti exei kai koinonika sxolia, doseis eironias kai genikh krhtikh stous skandinabous, kai polla apo auta mallon mou exoun ksefygei. Einai ligo periergo na to parakolouthiseis logo glosas (kapos se aposyntonizoun ta baria skandinabika apo tous ypotitlous kai to olo story). Synistatai pantos se osous theloun kati atmosfairiko kai periergo, san thriller alla oxi ta synithismena.

"Dead like me" exo dei olh thn 1th sezon (nomizo, pezei na to parathsa kai ligo prin to teleioso), alla pote den mporesa na sympathiso tous xarakthres, oute me trabhkse to humour tou. Eidika antipathis o master reaper ths pareas kai h allh typisa pou epeze thn trxonomo. Ase pou o malakas autos psythirize kai to eblepa xoris ypotitlous kai mou espage ta neura na ton katalabo. Anyway, exei thn plaka tou alla den me krathse oste na psakso kai thn 2rh sezon.

[/quote']

Matlock for ever.

Θυμάμαι και εγώ να θέλω να πάω για ύπνο και ν κολλάω στον Matlock μεχρι τις 4.

Όσο για Futurama ' date='ετοιμάσου να με προσκυνήσεις:

Επιστρέφει με καινούρια επεισόδια το 2008.Θα το ξανατσεκάρω για σιγουριά και θα γράψω.

[21 Jump Street - Ο Johnάκης ο Depp στα πρώτα του

Kαι επιστρέφω δημήτριος .....εε δριμύτερος εννοούσα με edit.

Futurama ,νέα επεισόδια τουλάχιστον 13,για αρχή, το 2008 στο Comedy Central

[/quote']

-]

Ίσως ακουστεί αστείο σε μερικούς αλλά γούσταρα απίστευτα τον [Matlock].

Σε μια επανάληψη που είχε η NET πριν κανα 2-3 χρόνια νομίζω δεν έχασα κανένα!

*Σημείωση: Και είμαι κάτω από 30

Επίσης ρίχνω στο τραπέζι [21 Jump Street] και [Futurama] για το οποίο ακόμα κόβω φλέβες.

Από τις προαναφερθείσες συμφωνώ με:

Frasier

Friends

Knight Rider

Kung-Fu (μεγάλε cassidy που το θυμήθηκες' date=' respek)

McGyver

X-files

Ενώ μου έχει ξυπνήσει το ενδιαφέρον για την Carnivale.

Μόλις με το καλό μπουν νέες πόρτες θα την κατεβάσω. Για να μην παρεξηγηθώ εννοώ θα την κατεβάσω από το πατάρι της αποθήκης που την είχα αφήσει παλιά. Απλά έχουν μπλοκάρει οι πόρτες και περιμένουμε τον μάστορα να έρθει να βάλει καινούριες.

[/quote']

Εγω κλασσικα να πω δυο λογια για τα x-files...

Διάρκεια 9 σεζον(1993-2002). Πρωταγωνιστές David Duchovny και Gillian Anderson.

H σειρά ακολουθεί τις αναζητήσεις των πρακτόρων του FBI Mulder και Scully στον τομέα του υπερφυσικού. Κύριος σεναριακός πυρήνας της σειράς' date=' μια συνομωσία που αφορά στην αποίκηση της γης απο εξωγήινους και συνδέεται με την εξαφάνιση της αδερφής του Mulder, οι έρευνες του οποίου πυροδότησαν τη σειρά από τα πρώτα κιόλας επεισόδια.

Μέσα σε αυτά τα επεισόδια παρεμβάλλονται ορισμένα stand alone επεισόδια με απίστευο σενάριο, ανάπτυξη χαρακτήρων. Είναι άλλοτε χαλαρά και εύθυμα, ενίοτε αντριχιαστικά και mind-boggling.

Η σειρά κέρδισε 5 Χρυσές σφαίρες και ακόμα περισσότερα emmy και η πορεία της όλα αυτά τα χρόνια την κατέταξαν σε μία απο τις καλύτερες cult σειρές όλων των εποχών, σίγουρα η καλύτερη σειρά της δεκαετίας του '90.

Ορίστε και μερικά links:

http://www.tv.com/the-x-files/show/6...login;dropdown

http://www.imdb.com/title/tt0106179/

http://en.wikipedia.org/wiki/X-files

http://www.scifi.com/xfiles/

http://www.x-filesmusic.de/

Επίσης, να πω οτι η επιτυχία της σειράς οδήγησε στη δημιουργία ταινίας το 1998, ανάμεσα σε 5η και 6η σεζον, η οποία ταινία μάλιστα γνώρισε μεγάλη επιτυχία παγκοσμίως.

Είναι μια σειρά που αξίζει να την παρακολουθήσεις, άφησε εποχή στα τηλεοπτικά δεδομένα και σίγουρα αποτέλεσε μεγάλη επιρροή για πολλές επιτυχημένες σειρές που ακολούθησαν!!!

PS: Δυο λογια ειπαμε το ξερω, συγχωρεστε με αλλα οι περισσοτεροι την τρελα μου την ξερετε.

Οποιος εχει δει Twin Peaks, Carnival και Firefly ας γραψει 2 λογια γιατι με ενδιαφερει να τις αρχισω...

[/quote']

The Outer Limits ή αλλιώς Τα συνορα της Φαντασιας

Ουσιαστικα προκειται για ανθολογια και οχι σειρα αφου τα επεισοδια ειναι αυτοτελη με διαφορετικους χαρακτηρες καθε φορα.

Το παρακολουθουσα μανιωδως οταν το προβαλλε ο αντ1 παλια. Τωρα εχω βρει πλεον ολα τα επεισοδια απο τα τορρεντ και τα εχω σε συλλογη.

Ειχε γενικως ενα σκοτεινο στυλ και πολλα επεισοδια ειχαν απαισιοδοξο τελος. Αν και πλουσια σε δραση' date=' ολα τα επεισοδια ειχαν και καποια ψηγματα φιλοσοφιας, χωρις ομως να γινονται κουραστικα.

Τελος να πω οτι η σειρα πρωτοεμφανιστηκε αρχες της δεκαετιας του 60 σε ασπρομαυρο αλλα λογω μικρης επιτυχιας δεν κρατησε πολυ (2 κυκλους νομιζω). Το 95 ξεκινησε ξανα με αρκετα μεγαλυτερη επιτυχια και για 7 κυκλους. Αυτη ειναι που αξιζει να δειτε.

[/quote']

Δημοσ.

THE HOFF RULEZ!!!!

Όντως Baywatch kai Knight Rider γαμάτα.Εκεί στη δεκατετία του 80 μαζί με McGyver

+ πολλά + για την Yasmine

Όπως είχα πει και π.χ (προ χακέματος) το Six Feet Under είναι must.Ίσως το καλύτερο τελευταίο επεισόδιο σε σειρά που υπάρχει.Πανέξυπνο μακάβριο χιούμορ σε μια σειρά που κάθε επεισόδιο ξεκινάει με θάνατο κάποιου ατόμου (πράξενο συνήθως)

+1 Firefly

+1 Carnivale

Δημοσ.

anaferthike to saved by the bell. Thymaste ton Screech?? ypotithete oti eixe bgalei sthn fora ena sex tape diko tou mpas kai sosei thn kariera tou. Ouucchhh sex tape me ton schreech, treles polhseis prepei na kane lol! ahdia!

ton eixa petyxei prosfata se mia ekmpomph pou ton edeixne na organonei ena erano gia na sosei to spiti tou, dioti leei ton eixan eksapathsei. Eftianxe mplouzakia me logo "boithisa ton schreech..." kai ta poulouse se fan (thymata/blakes) sto internet. BTW edeikse kai th gynaika tou h opoia eixe ena kolo san aerodromio, elpizo na mhn epeze sto sex tape!

Me peisate gia six feet under, mallon tha einai h epomenh seira pou tha parageilo. Poses sezon einai?

Δημοσ.

Seaquest, Hercules(ειδικά οι 3 πρώτες ταινίες με τις οποίες ξεκίνησε που έπαιζε και ο Άντονυ Κουίν μου είχαν αρέσει) και μια άλλη σειρά με θέμα καράτε που έπαιζε τα Σάββατα στο Μεγκα και είχε ένα πρωταγωνιστή που λεγόταν Ρέυβεν. Θυμάται κανείς τον τίτλο;

• Moderators
Δημοσ.

Μια σειρά σχετικά κωμική που την έχω στην άκρη του μυαλού μου ως καλή (γιατί όταν προβαλλόταν μου άρεσε) είναι το moonlighting με Cybill Shepherd και Bruce Willis. Δε θυμάμαι ακριβή υπόθεση, κάτι με γραφείο ερευνών που είχαν απο κοινού οι πρωταγωνιστές και ιστορίες γύρω απο υποθέσεις και τη σχέση τους. Το χιούμορ που είχε και οι ατάκες που πετούσαν ο ένας στον άλλον πρέπει να είχαν πολύ πλακα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...