mandate Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 λοιπόν κάτι σα περίληψη οι εγκάθετες και προκατηλεμένες απόψεις μελών στο θέμα του αθεισμού αλλά και η κραυγή-κάλεσμα του paredwse για ταλιμπάν δήθεν προκάλεσε τη μύνη
kx5 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 loooooooooooooooool Η κουβέντα πάλι από την αρχή :razz:
Super Moderators paredwse Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Ποιά κουβέντα;
kx5 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Ποιά κουβέντα; Καλά εσύ πρέπει να έχεις ξενερώσει που στο MacOS χάθηκε το επικό thread "Mac VS Win_Πιγκουίνοι_κτλ"
Sellers Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Αθεισμός Volume 2 Τώρα που δεν υπάρχουν τεκμήρια θα αλλάξω την άποψη μου έτσι για αλλαγή.
kx5 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Αθεισμός Volume 2Τώρα που δεν υπάρχουν τεκμήρια θα αλλάξω την άποψη μου έτσι για αλλαγή. Η ιστορία ξαναγράφεται
Fan Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Δεν είχα διαβάσει το θέμα πριν τη διαγραφή αλλά εάν θέλετε να δείτε διαμάχη για θεο κτλ να βλέπετε αναζητήσεις με τον αρχηγό των αθειστών Σπύρο Καρατζαφέρη VS τον Θεολόγο Μουστάκη. Απίστευτα πράγματα.
Lucifer Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Όι, αποφασίστε αν θα μιλήσετε σοβαρά ή όχι, μην εγκαινιάσουμε την νέα αυτή αρχή με σπαμ.
Harkon Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 είδα λίγο χθες αλλά κάπου με πήρε ο ύπνος.. τί έχασα;
Lucifer Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Το θέμα ξεκίνησε ως προς το πως είναι ελεεινό οι άθεοι να βρίζουν τα θεία με την δικαιολογία πως δν πιστεύουν και "αν την χάλασε την Παναγία, ας κατέβει να μου το πει" μετά συνεχίστηκε σε φάση "μα τι λες, δν βρίζουν μόνο οι άθεοι" και μετά φυσικά πήγε στο "ρε παιδιά αφού δν υπάρχει θεός" -"όχι υπάρχει" και "χαλαρώστε ρε, η πίστη είναι κάτι μη αποδείξιμο τόσο για τη μια πλευρά όσο και για την άλλη" και μετά μιλούσα για ένα παλικάρι περί δυνατότητας μέτρησης της ύλης και πήγαινε για ψόφο το θρεντ, αλλά μπορούμε να πούμε για τον διαχωρισμό εκκλησίας-κράτους για να γίνει τζέρτζελο. Ή μπορώ και να το κλειδώσω.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 [...] να βλέπετε αναζητήσεις με τον αρχηγό των αθειστών Σπύρο Καρατζαφέρη VS τον Θεολόγο Μουστάκη.[...] Τον ποιό; Δεν υπάρχει "αρχηγός" άθεων ή (αν προτιμάς) αθεϊστών. Μην παραπληροφορείς.
Fan Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Τον ποιό; Δεν υπάρχει "αρχηγός" άθεων ή (αν προτιμάς) αθεϊστών. Μην παραπληροφορείς. Εεεεε, τέλος πάντων, τηλεοπτικό αρχηγό. Δεν έχω δει άλλον να βγαίνει στην τηλεόραση και να προσπαθεί να πείσει τους καλεσμένους και τους τηλεθεατές ότι η θρησκεία είναι ένα παραμύθι και μια αιώνια παγκόσμια συνωμοσία!!! Και τώρα έχει στο Αλτερ Εκκλησία VS Εκπροσωπο Συνασπισμού!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Εεεεε, τέλος πάντων, τηλεοπτικό αρχηγό. Ούτε τηλεοπτικό ούτε κανονικό ούτε τέλος πάντων. Μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια. Δεν έχω δει άλλον να βγαίνει στην τηλεόραση και να προσπαθεί να πείσει τους καλεσμένους και τους τηλεθεατές ότι η θρησκεία είναι ένα παραμύθι [...] Sorry, οι άθεοι δεν έχουμε ανάγκη να πείσουμε κανέναν. Και τώρα έχει στο Αλτερ Εκκλησία VS Εκπροσωπο Συνασπισμού!Τι έγινε, αυτός είναι υπαρχηγός "μας";
Lucifer Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Κοίτα και αυτό που κάνεις και εσύ υπό μια έννοια εκπροσώπηση είναι. Άσχετως με το αν συμφωνώ, απλώς δίνω και δίχτυ στους απέναντι μονομάχους, χοχο.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Κοίτα και αυτό που κάνεις και εσύ υπό μια έννοια εκπροσώπηση είναι.Άσχετως με το αν συμφωνώ, απλώς δίνω και δίχτυ στους απέναντι μονομάχους, χοχο. Προφανώς δεν εκπροσωπώ τους άθεους. Δεν εκπροσωπώ κανέναν. Μόνο στις καλές μου ημέρες, εκπροσωπώ τον εαυτό μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.