Προς το περιεχόμενο

Δεν δίνει σήμα στην οθόνη.Help.

Stratosss

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οπως είπα αντιμετωπιζω το εξης προβλημα.Οταν παω να ανοιξω το pc την στιγμη που βγαινει η μπαρα των windows και μετα το χαρακτηριστικο μνμ καλως ορισατε η welcome κλεινει ι οθονη και συνεχιζει να δουλευει η κεντρικη μοναδα.(Σημειωση δεν κανει επανεκκινηση).Η μονη λυση ειναι το reset και οπως λεμε αμα του ξαναγκ@....βλω...σει.. μπαινει στα windows αλλιως παλι κλεινει ι οθονη.(Σημειωση εχω φτασει μεχρι και στα 7 reset )

Ιntel pentium 4 sta 1.7 Nvidia gforcee 6600 384 Ram(128 h παλια και 256 η καινουργια) 360w τροφοδοτικο.Ειμαι προσφατος απο format τελευταιες ενημερωσεις απο drivers γενικα.Τι να κανω?

Δημοσ.
Ti othoni exeis? Se ti analusi/refresh rate tin douleveis?

Μάλλον αυτό είναι το πρόβλημα σου.

Safe mode -> απεγκατάσταση driver της κάρτας γραφικών -> επανεκκίνηση και ξανά εγκατάσταση την κάρτας

Δημοσ.

δοκιμασε τις εξοδους της καρτας αν δουλευει σε καμμια απο τις αλλες αν εχει η την συνδεση στην tv σου γιατι αν ειχες μονη προβολη στην τηλεοραση κ ξεχαστηκες τοτε θα διχνει εκει τωρα!

επισης ενα αλλο πιθανο σεναριο που μου ερχεται ειναι αν εκανες απενεργοποιηση της οθονης στις ιδιοτητες παιζει?

Δημοσ.
δοκιμασε τις εξοδους της καρτας αν δουλευει σε καμμια απο τις αλλες αν εχει η την συνδεση στην tv σου γιατι αν ειχες μονη προβολη στην τηλεοραση κ ξεχαστηκες τοτε θα διχνει εκει τωρα!

επισης ενα αλλο πιθανο σεναριο που μου ερχεται ειναι αν εκανες απενεργοποιηση της οθονης στις ιδιοτητες παιζει?

Δεν εχει αλλες εξοδους.Και με την τηλεωραση δεν υπαρχει περιπτωση δεν ειχα ποτε tv στο pc.Ενεργοποιημενη ειναι μια χαρα.Το ενδεχομενο του να παιζω ενα game σχετικα βαρη για τον υπολογιστη μου και να κολλαει το pc οταν παω να κανω μια διεργασια μεσα στο game π.χ.Να ανοιξω το inventory rpg games,Τι μπορει να φταιει?μνημες?

Δημοσ.
...Το ενδεχομενο του να παιζω ενα game σχετικα βαρη για τον υπολογιστη μου και να κολλαει το pc οταν παω να κανω μια διεργασια μεσα στο game π.χ.Να ανοιξω το inventory rpg games,Τι μπορει να φταιει?μνημες?

Δοκίμασε να εγκαταστήσεις κανένα patch. Αν δε δουλέψει ίσως βοηθήσει μια επανεγκατάσταση ή/και ένα scandisk.

Αν το πρόβλημα υπάρχει μόνο σε αυτό το παιχνίδι δε νομίζω να είναι hardware.

Δημοσ.
Μάλλον αυτό είναι το πρόβλημα σου.

Safe mode -> απεγκατάσταση driver της κάρτας γραφικών -> επανεκκίνηση και ξανά εγκατάσταση την κάρτας

To εκανα και μεχρι στιγμης πανε ολα καλα ανοιγει με την πρωτη.Εχω κανει επιτηδες 15 restart και ανοιξε με αμεσως.

Δοκίμασε να εγκαταστήσεις κανένα patch. Αν δε δουλέψει ίσως βοηθήσει μια επανεγκατάσταση ή/και ένα scandisk.

Αν το πρόβλημα υπάρχει μόνο σε αυτό το παιχνίδι δε νομίζω να είναι hardware.

Patch δεν υπαρχει διαθεσιμο.Το κανει και σε αλλο παιχνιδι πχ.medal of honor πεζω για κανα 20 λεπτο και κολλαει το pc.Επανεγκατασταση εκανα δεν βοηθησε.Scandisk?Mολις ερχομαι απο format οποτε ειναι ολα φρεσκα.Σημερα θα δοκιμασω με τις μνημες να δω θα βαλω μια μεγαλυτερη.

Δημοσ.
Μήπως η θερμοκρασία της κάρτας είναι υψηλή;

Δεν πρεπει να ειναι αυτο.Αλλα και αν ανεβαζε δεν θα εκανε επανεκκινηση?Και εαν οχι θα ανεβαζε μονο σε 2 εντολες του παιχνιδιου?Ολες οι αλλες δουλευουν εκει τρελενομαι...:(

Δημοσ.

Reboot λόγω της κάρτας δεν ξέρω αν θα 'κανε αλλά μάλλον απίθανο το βλέπω -σε 'μένα τουλάχιστον απλά κολλούσε το σύστημα κι ήθελε reset-. Πιθανόν να εξαρτάται από το πώς θα διαχειρίζονταν την κατάσταση οι drivers (πχ το VPU recover της Ati).

Από ό,τι θυμάμαι το MoH δεν έχει inventory, οπότε υποθέτω πως κολλάει σε τυχαία σημεία;

Καλό θα ήταν αν ελέγξεις πάντως τις θερμοκρασίες για να αποκλείσουμε τουλάχιστον αυτό το ενδεχόμενο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...