haris2121 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 θελω να παρω ενα ασυρματο τηλεφωνο που να καλιπτει τις εξης αναγκες: α) να μην ειναι μονο voip, να συνδεεται και σαν το κλασικο τηλεφωνο β) να εχει πολυ καλη ποιοτητα ηχου!!!! γ) να μπορει να ρυθμιστει ετσι ωστε, αν ας πουμε πληκτρολογησω στην αρχη 210..... να παιρνει μεσω ιντερνετ. αν πληκτρολογησω 697...... να παιρνει μεσω της κλασικης γραμμης δ) να μπορει να δουλευει και στις δυο λειτουργειες(γραμμη και voip) με τον υπολογιστη κλειστο ε) να εχει ανγνωριση κλησης, αναμονη κλπ ζηταω πολλα ε? οσο πιο πολλα τοσο πιο καλα 1)απο το ψαξιμο που εκανα στο forum ειδα οτι αυτα που με ικανοποιουν περισσοτερο ειναι τα siemens c450 kai s450. δεν μπορω να καταλαβω ομως ποιες ειναι οι διαφορες μεταξυ τους, αν μπορει καποιος εμπειρος να μου πει 2)επισης εχω ακουσει οτι αυτα εχουν καποια bugs, οπως οταν σε παιρνει καποιος στον κανονικο αριθμο που σου δινει ο οτε και εσυ μιλας με voip, η γραμμη συμπεριφερεται σαν να χτυπαει, ενω το τηλεφωνο δεν ανταποκρινεται και ετσι δεν καταλαβαινεις ποιος σε εχει παρει την στιγμη που μιλας. ισχυει κατι τετοιο? 3)καλα ειναι αυτα που λεω η μου προτεινετε να βαλω ατα στο ηδη υπαρχων ασυρματο τηλεφωνο?? sorry που γινομαι κουραστικος με τα πολλα ερωτηματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.