doucaniggia Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Ποια κάρτα έχεις; Πιθανόν να μην έχει αισθητήρα θερμοκρασίας. Αλλά μου φαίνεται περίεργο που δε βλέπεις την επιλογή overdrive. Αυτό ! Ε, εμένα δεν το έχει...! GeCube X1950PRO AGP 256 Τόσο παρατημένο το Agp η τόσο πεταμένες ή GeCube?
antonl Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Η συγκεκριμένη από ό,τι θυμάμαι δεν έχει αισθητήρα θερμοκρασίας. Τώρα για το ποιος φταίει, δεν το γνωρίζω Αν θες δοκίμασε Ati Tray Tools ή Ati Tools. Έχουν (και) τις επιλογές που υπάρχουν και στο Overdrive (temps, o/c).
soeht Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Tα Catalyst 7.1 τα δοκιμασα ρε παιδια με vista και ειχα προβληματα , εχω x700 ati saphire ,μου εβγαζε μηνηματα out of scan range συνεχεια [1024 Χ 768 (6Ο ΗΖ) τα εχω],τα Tα Catalyst 7.2 ξερει κανενασ τι διορθονει ? η αν ξερει κανεισ κανενα site να μου πει?
Whiteyez Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Tα Catalyst 7.1 τα δοκιμασα ρε παιδια με vista και ειχα προβληματα , εχω x700 ati saphire ,μου εβγαζε μηνηματα out of scan range συνεχεια [1024 Χ 768 (6Ο ΗΖ) τα εχω],τα Tα Catalyst 7.2 ξερει κανενασ τι διορθονει ? η αν ξερει κανεισ κανενα site να μου πει? >https://a248.e.akamai.net/f/674/9206/0/www2.ati.com/drivers/Catalyst_72_release_notes.html
soeht Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Whiteyez φιλε μου εβγαλε αφτο το μηνημα.....We're sorry, but this download request cannot be authorized. As an option, you may visit any of the pages below for information about our services and products
doucaniggia Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 εγώ πάντως παιδιά το Catalyst το έβγαλα μετά από δομικές επί δοκιμών. Τίποτα δεν πήγαινε πιο γρήγορα και ο υπολογιστής μετά το κλείσιμο εφαρμογής ή παιχνιδιού(κυρίως παιχνιδιού βέβαια) σερνόταν 2 λεπτά μέχρι να έρθει στα ίσια του. (όχι δεν έιχα εξαντλήσει τη μνήμη) Τώρα κρατησα μόνο το Driver και όλα είναι καλά. Αναρωτιέμαι όμως πόσο σωστά έκανα που προτίμησα την ΑΤΙ όταν το software υποστήριξης του hardware της είναι τόσο προβληματικό. Και πως ξέρω πια αν παίρνω τα μέγιστα από την Χ1950 με τέτοιο software?
antonl Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Χωρίς να θέλω να υπερασπιστώ την Ati, μάλλον κάτι άλλο θα φταίει για τα προβλήματα που αντιμετωπίζεις. Ίσως δεν απεγκατέστησες σωστά τους παλιότερους drivers, ίσως κάτι δεν πήγε καλά με την εγκατάσταση του framework .NET, ίσως κάτι άλλο... Πάντως αφού δεν έχεις πλέον το CCC, βάλε τα Ati Tools ή Ati Tray Tools για να μη «χάσεις» τις ρυθμίσεις που σου παρείχε το CCC.
fysikos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 έχω την 9250 κ δεν μπορω να εγκαταστήσω τους catalyst. να το αφήσω ή να ξαναπροσπαθήσω?προσπαθησα να κανω install το framework αλλα τπτ.
spell Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Εχει διαφορά το catalyst με το ati_tool ? Το ati tool είναι πιο ελαφρύ ? Είναι official software της ati ?
antonl Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 @fysikos: Φαντάζομαι εννοείς πως δε μπορείς να εγκαταστήσεις το Catalyst Control Center ε; Οι τελευταίες εκδόσεις των catalyst υποστηρίζουν από 9500 και πάνω.΄ @spell: Είναι κάποιο άλλο control panel που παρέχει μερικές επιπλέον δυνατότητες. Δεν είναι official software της Ati. Νομίζω πως είναι πιο ελαφρύ (αν και ούτε το CCC μου φαίνεται τραγικά βαρύ).
doucaniggia Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Χωρίς να θέλω να υπερασπιστώ την Ati, μάλλον κάτι άλλο θα φταίει για τα προβλήματα που αντιμετωπίζεις. Ίσως δεν απεγκατέστησες σωστά τους παλιότερους drivers, ίσως κάτι δεν πήγε καλά με την εγκατάσταση του framework .NET, ίσως κάτι άλλο...Πάντως αφού δεν έχεις πλέον το CCC, βάλε τα Ati Tools ή Ati Tray Tools για να μη «χάσεις» τις ρυθμίσεις που σου παρείχε το CCC. ¨Εκανα τρεις εγκαταστάσεις/απεγκαταστάσεις.Τώρα έκανα και φορματ και έβαλα μόνο το driver. Θα το δοκιμάσω ξανά κα θα σας πω. Και εγώ με την ATI είμαι και με την άποψη ότι το software κάνει "μάγκα" το hardware. αλλά έλα που δεν το κάνει... Και τελικά τι βελτιώνει το Catalyst?
antonl Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Το Control Center των Catalyst δίνει κάποιες δυνατότητες για διάφορες ρυθμίσεις της κάρτας που είναι ιδιαίτερα χρήσιμες σε περίπτωση που αυτές δεν παρέχονται από κάποιες συγκεκριμένες εφαρμογές (πχ AA, AF, vertical sync κ.ά.). Με λίγα λόγια μπορείς να ορίσεις πόσο «ωραία»/γρήγορα θα τρέχουν οι εφαρμογές, στο μέτρο του δυνατού φυσικά (δηλ. μην περιμένεις θαύματα). Ακόμα έχουν κάποιες ρυθμίσεις για περιπτώσεις που είναι δύο οθόνες συνδεδεμένες με την κάρτα, κάποιες άλλες για την απεικόνιση των χρωμάτων καθώς και μερικές ακόμα σχετικά με το refresh rate. Επίσης υπάρχει και ένας profile manager μέσω του οποίου προκαθορίζεις με τι settings θες να τρέχουν συγκεκριμένες εφαρμογές. Τέλος, το CCC παρέχει και κάποιες δυνατότητες για o/c, οι οποίες (αν δεν κάνω λάθος) δεν είναι διαθέσιμες για τις x1950pro. Όλα τα παραπάνω (κι ακόμα περισσότερα) παρέχονται κι από το Ati Tray Tools.
doucaniggia Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 ΤΌλα τα παραπάνω (κι ακόμα περισσότερα) παρέχονται κι από το Ati Tray Tools. Νατος τώρα..! Πανω που με φιάχνεις μου πετάς το Tray που είναι unofficial και εκεί που έφιαξα μια Α γνώμη για την ΑΤΙ μου την χαλάς... Τι να βάλω τελικά? Και αν το unofficial είναι καλύτερο τι να πούμε για την ΑΤΙ μετά..? Αρχίζω δοκιμές..μόνο μη γεμίσω σαβούρα Ευχαριστώ για τις συμβουλές πάντως.. ...έχουμε συνέχεια... 1. Βγήκε το 7.2... 2. Το οποίο είναι 29MB 3. Το Tray tools είναι 1.5... και προσφέρει περισσότερα?
pusher Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Στις ASUS υλοποιήσεις το OverClocling γίνεται μέσω του SmartDoctor, γι' αυτό και δεν υπάρχει στο CCC. Ίσως να συμβαίνει το ίδιο και σε άλλες υλοποιήσεις!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.