vags Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2007 Kυκλοφορησαν οι καινουργιοι Catalyst 7.1 για XP & Vista οι οποιοι περαν των αλλων δουλευουν με χαμηλοτερες θερμοκρασιες ( 7-10 βαθμους) http://ati.amd.com/support/driver.html
antonl Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2007 Πώς γίνεται να δουλεύουν με μικρότερες θερμοκρασίες; Λογικά (ίσως) δείχνουν χαμηλότερες αλλά εφόσον η κάρτα θα δουλεύει στις ίδιες συχνότητες, φαντάζομαι πως κάτω από τον ίδιο φόρτο θα έχει τις ίδιες «εξάψεις» (και η συγκεκριμένη που έχεις, έχει αρκετές ).
vags Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Τσεκαρισμενο οτι δουλευει χαμηλοτερα. Δοκιμαζεις & το βλεπεις οπως το ειδα & εγω οσο για το πως ????? Δεν γνωριζω φιλε μου.
antonl Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Sorry αν βγαίνω λίγο offtopic αλλά τι θερμοκρασίες έχεις idle/full load; Αν θυμάμαι καλά -με την ίδια κάρτα και- μαμίσια ψύκτρα ήμουν κάπου 50/95C.
Galis Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Δεν στεκει αυτο που λες.Τους εβαλα και εγω και ειμαι στα ιδια επιπεδα θερμοκρασιας
vags Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Δεν στεκει αυτο που λες.Τους εβαλα και εγω και ειμαι στα ιδια επιπεδα θερμοκρασιας Το δεν στεκει δεν το καταλαβαινω φιλε μου τι θες να πεις οτι δεν βλεπω καλα η οτι δεν ξερω να μετραω ? Βεβαια αν η καρτουλα σου ειναι των 100 ευρω ισως να μην ειδες διαφορες γιατι δεν υπαρχουν & επιδοσεις στην δικια μου ομως εχει διαφορες & οχι μονο σε μενα αλλα & σε αλλους ριξε μια ματια εδω για του λογου το αληθες http://www.e-pcmag.gr/forum/index.php?showtopic=19648
Galis Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 x850xt pe εχω και ειναι μια χαρα καρτα και δεν κανει 100 ευρω.Απλα μια καρτα που τρεχει σε συγκεκριμενες ταχυτητες μνημης και πυρηνα θα εχει στανταρ θερμοκρασιες.Ισως με τους καινουργιους drivers δεν ζοριζεται τοσο οσο πρωτα και γι'αυτο εχει χαμηλοτερες θερμοκρασιες.Δεν ξερω.Εμενα ειχε 36-55 και τωρα εχει τα ιδια.Ισως φταιει το οτι επειδη ειναι πολυ καλη η ψυκτρα μου δεν μπορω να δω διαφορες σε τοσο χαμηλες θερμοκρασιες
antonl Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Με μια επιφύλαξη, έπεσε το μάτι μου σε κάποιες περιπτώσεις που το CCC των 7.1 σε συνδυασμό με το Ati Tray Tools, έκαναν τους αισθητήρες θερμοκρασίας/fan control ( ; ) να δείχνουν "ό,τι να 'ναι".
vags Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Αntonl το ATITool_0.25 αν εννοεις αυτο εγω προσωπικα ουτε εγκατεστημενο το εχω ουτε το χρησιμοποιω. Η καρτα περα των ενδειξεων ακουγεται & πιο ησυχη. Galis με 36-55 τι διαφορες να δεις ποσο να παει δηλαδη ?
doucaniggia Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Την θερμοκρασία πού τη βλέπουμε ρε παιδιά?
vags Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Τη θερμοκρασια την βλεπεις στο catalyst control center σε view / advanced view στο παραθυρο graphics settings επιλεγοντας εκει που λεει ati overdrive
doucaniggia Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Τη θερμοκρασια την βλεπεις στο catalyst control center σε view / advanced view στο παραθυρο graphics settings επιλεγοντας εκει που λεει ati overdrive Εένα γιατί δεν έχει Overdrive όμως. Μήπως λόγω Agp έκδοσης? Δεν μπορεί να μην το βλέπω. Βασική κατηγορία δεν είναι?
vags Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δεν ξερω, αν εννοεις το basic βασικη κατηγορια πρεπει να εισαι σε advanced view αν εισαι στο basic κλικαρεις το advanced κατω αριστερα
antonl Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Ποια κάρτα έχεις; Πιθανόν να μην έχει αισθητήρα θερμοκρασίας. Αλλά μου φαίνεται περίεργο που δε βλέπεις την επιλογή overdrive.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.