Προς το περιεχόμενο

Eθισμός......

novice21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον σημερα, με το προβλημα που προεκυψε στο forum,διαπιστωσα,οτι ειμαι εθισμενος με το Insomnia.Ρε παιδι μου ειχα συμπτωματα....στερησης.:-D.

Παω μαλλον για Insomnioαποτοξινωση,η να μην παω?.Μπα δεν παω, καλυτερα ειμαι ετσι.Insomnia παιδια,και ψωμι κι ελια !!!:-D :-D :-D.

Δημοσ.

Και εγώ, όσο καιρό ήταν η σελίδα υπο-κατασκευή και μου έβγαζε αυτό το μήνυμα δεν μπορούσα !!! με έπιανε τρέλα !!! :mrgreen:

Δημοσ.

και το βρίσκετε φυσιολογικό η καν αστείο ? αν πιστεύεις ειλικρινά οτι σε χαλάει το internet κόφτο. βάψε το pc μπλε και βούτα το στη θάλασσα. το να μπαίνεις στο internet για να πεις οτι έχεις πρόβλημα εξάρτησης με το internet μου φαίνετε λιγο γελοίο χωρίς να θέλω να σε θίξω.

επεσέ ο down johnies χωριανοί!!!

Δημοσ.

Δεν ειναι εθισμένος με το internet, αλλα με το παρών forum. That's his "problem".

Αν ηταν εθισμένος γενικά με το ιντερνετ, δεν θα καταλαβαινε τιποτα που προχτές έπεσε το σαιτ. Θα χτυπαγε το επόμενο bookmark στη λιστα του, και η ζωη συνεχίζεται.. :)

Προσωπικά δεν το βλεπω ως προβλημα. Ειναι ανάλογο με το να κλείσει η αγαπημένη σου καφετέρια, περίπτερο, κουρέας, νετ καφέ, παιδική χαρά, πλατεία, γήπεδο, κλπ. Το μέρος που εχεις συνηθίσει, ξερεις τους περισσότερους που συχνάζουν, ξερεις τον καταστηματάρχη, κι αυτός ξέρει να ετοιμάσει τον καφέ ή το κουρεμα, ή την εφημερίδα σου, όπως τα θελεις, με το που σε βλέπει. Ο καθενας θα είχε μια στεναχώρια, έστω για λιγες μέρες.

Δημοσ.

θα διαφωνήσω. στενοχωριέμαι όταν πάω εκεί που κουρέυομαι και τον βρίσκω κλειστό γιατί δεν θέλω η αφάνα μου να γίνει φωλιά για κολύμπρι.

στενοχωριέμαι όταν κλείσει η καφετέρια που πήγαινα γιατί είχα γνωριστεί με την κοπελιά και μου έσκαγε και ένα χαμόγελο να πάει καλά η μέρα.

στενοχωριέμαι όταν πέσει ένα φορουμ που παρακολούθω γιατί διάβαζα

5-6 χρήσιμα πράγματα τη μερα.

τίποτα από αυτα ΔΕΝ είναι λογικό να με εθίσουν και γι`αυτο ήμουν απότομος. Άν όντως νιώθει εθισμένος κάποιος με ένα φόρουμ και δεν το λέει για να κάνει ένα ποστ παραπάνω καλό θα ήταν να αναρωτηθεί γιατί και αν το πρόβλημα επεκτείνεται και πέρα απο το ένα αυτο φόρουμ.Το πρόβλημα του εθίσμου στο internet έχει αρχίζει να γίνετε τεράστιο και πραγματικά με αφήνει άναυδο ώρες ώρες το πως κάποιοι ζουν μια φανταστική ζωή μέσα απο το net. αλλά άλλου παπα ευαγγέλιο αυτή η κουβέντα...

Δημοσ.
και το βρίσκετε φυσιολογικό η καν αστείο ? αν πιστεύεις ειλικρινά οτι σε χαλάει το internet κόφτο. βάψε το pc μπλε και βούτα το στη θάλασσα. το να μπαίνεις στο internet για να πεις οτι έχεις πρόβλημα εξάρτησης με το internet μου φαίνετε λιγο γελοίο χωρίς να θέλω να σε θίξω.

επεσέ ο down johnies χωριανοί!!!

Γνωριζεις τα smilies?,αυτο:-D ,ξερεις τι σημαινει?.Σου εδωσε την καταλληλη απαντηση ο Random

Δημοσ.
Γνωριζεις τα smilies?,αυτο:-D ,ξερεις τι σημαινει?.Σου εδωσε την καταλληλη απαντηση ο Random

στον ίδιο τόνο ξέρεις πως χρησιμοποιείται ηθελημένα η υπερβολή ? την αναγνωρίζεις όταν υπάρχει σε κάποιο σημείο γραπτού λόγου?

στον random επίσης απάντησα και εγώ όπου του ανάλυσα γιατί χρησιμοποίησα αυτόν τον τόνο στην αρχή.μάλλον δεν το διάβασες

αφού λοιπόν δεν έγραψες κάποιο υπαρκτό πρόβλημα σου μήπως το ποστ δεν ανήκει σε αυτην τη κατηγορία που το έβαλες ?

και σου τονίζω και πάλι γιατί μάλλον δεν το είδες ότι δεν έχω κανένα λόγο να σε θίξω ή να σε επιπλήξω καθώς λόγω δουλείας και γενικής βλάβης στον εγκέφαλο εγώ ο ίδιος είμαι περίπου 15-16 ώρες τη μέρα στο internet και τις περισσότερες με το insomnia ανοιχτό.

Δημοσ.

Ρε συ φιλε,εγω στο πρωτο μου post,μιλαω αποκλειστικα και αστειευομενος,για τον εαυτον μου και μονο.Βγαινεις εσυ απροσκλητος να μας κανεις την δασκαλα,τι ειναι καλο,και τι οχι.Μηπως ρωτησα και δεν θυμαμαι?.Σου επεσημανα οτι πηρες την καταλληλη απντηση απο τον Random,ο οποιος με καλυψε πληρως,και νομισα οτι γλυτωσα την παρεταιρω πληκτρολογηση για να σου απαντησω.Αμ δε, που δεν εγινε ετσι.Συνεχιζεις,ξεχυλωνοντας το θεμα (και σιγα το θεμα),και μας σερβιρεις εδω φιλοσοφιες,λες και εισαι καθηγητης σε τμημα ψυχολογιας καποιου πανεπιστημιου.Και ολα αυτα απο ενα αστειο στο post No1.Φιλε μου συνεχισε να απαντας επι του θεματος μονο στον εαυτον σου.Εγω δεν θα ασχοληθω αλλο,γιατι το βλεπω ανουσιο.Να εισαι παντα καλα.

Δημοσ.

λυπάμαι αλλά ανούσιο ήταν το δικό σου ποστ στο τμήμα internet. αν ήταν απλα ενα αστείο thread υπάρχει κάποιο ανάλογο εκεί που "καθηγητές" σαν εμένα δεν θα σε σχολίαζαν . και τελικά αφου κάνεις ένα ποστ πως γίνεται να είμαι ακάλεστος ? ανοίγεις Thread για αν μην σου απαντήσει κανείς ?

γιατί δεν το διευκρινίζεις ?

Δημοσ.

@Elric_The_Melnibonian:

Αν κι εγώ καλύφθηκα από την απάντηση του random, θα ήθελα να συμπληρώσω δυο πραγματάκια. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί βρίσκεις αλλόκοτη ή «όπως θες χαρακτήρισε την» την αρχική άποψη του novice21. Το internet δε θεωρείται hobby; Είναι περιέργο/ασυνήθιστο να είναι κάποιος «κολλημένος» με τα hobbies του; Η ανάγνωση ενός forum (του συγκεκριμένου για την ακρίβεια) δεν είναι παρόμοιο με την ανάγνωση ενός (interactive) εντύπου; Δεν σου 'χει τύχει ποτέ να πας στο περίπτερο να πάρεις το αγαπημένο σου περιοδικό, με σκοπό να αράξεις σπίτι ξεφυλλίζοντάς το και να ξενερώσεις αν για τον χ,ψ λόγω δεν το βρεις στο περίπτερο;

Δεν τα λέω με επιθετικό τόνο, απλά μου φαίνεται περίεργο που είναι τόσο δυσνόητο κάτι τέτοιο ή ότι θα πρέπει να προκαλεί τον προβληματισμό μας αυτό το γεγονός. Εκτός κι αν το θεωρείς συνήθεια για nerds αυτό το φαινόμενο.

ΥΓ: Ναι και σε 'μένα έγινε αισθητή η απουσία του forum.

Δημοσ.

antonl αν θές να στο πω τελείως πεζά με χάλασε τελέίως που ανοιξε ένα θέμα στην ενότητα Internet για να πει οτι έχει "σύνδρομο στέρησης" με το Insomnia. Αφού το αγαπάει τοσο πολύ το φόρουμ ας το προστατέψει ο ίδιος πρώτα με το να κάνει το "αστείο" (λυπάμαι αλλα δεν χαμογέλασα καν) ποστ του στη κατάλληλη ενότητα.

καθώς λοιπόν δεν διέκρινα κανένα αστείο στο thread του το πήρα στα σοβαρά και απάντησα.Αυτό που αναφέρει ως "εθισμό" το βλέπω από τους φίλους μου 26-30 χρονών μέχρι το ξαδέρφάκι μου 14 (ναι έχει internet)

και αφού τα φόρουμ υπάρχουν για αυτό ακριβώς το λόγο είπα την άποψη μου. πίστεψε με αν το ποστ του ήταν στην κατηγορία που ανήκει είτε θα το προσπερνούσα είτε θα σχολίαζα με το ανάλογο ανάλαφρο ύφος

PS. Δεν το παίζω φύλακας της ευνομίας , της τάξης και της ηθικής του Insomnia. και αν τον έθιξα κάπως τον φίλο novice21 του ζητώ συγγνώμη

Δημοσ.

[οφ τόπικ ον]

Έτσι, στο άσχετο, αναρωτιέμαι:

Τις άτιμες τις κατηγορίες τι διάολο τις έχουμε; Δηλαδίς, που κολλάει ο εθισμός ή όχι στο φόρουμ του Insomnia στην κατηγορία Internet; Το "Μπλα-μπλα" γιατί το έχουμε;

[/οφ τοπικ οφ]

Δημοσ.

Μην στενοχωριεσαι φιλε μου εσυ, αστο για αλλους.Οι moderators,μαλλον δεν το...ειδαν ακομη,να το μετακομισουν στην κινητη,η στην σταθερη τηλεφωνια,μια και επικοινωνουμε μεσω αυτων,και οχι μεσω internet!!!.ΕΛΕΟΣ

Δημοσ.

Δώστε Insomnia στον λαό. Βγήκανε τα στερητικά. Μόνο αυτοί που δουλεύουμε μπορούμε να καταλάβουμε πόσο δύσκολα περνάει το 8ωρο χωρίς Insomnia.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...