vags Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2007 Αν εχει ρε παιδια κανεις καινουργιους drivers για αυτη τη μαπα: Crypto PC TV-Radio III για ΧΡ Pro 32bit & Vista 32bit ας μας ποσταρει κανενα λινκ γιατι αυτους που εχει το cd του ειναι αρχαιοι (2003 νομιζω).
TRANSADISE Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 nai re paidia ti tha ginei me afth thn moufa gia crypto pou tha vroume drivers den vrisko tpt eytixos pou mou tin xarisane tin karta allios an eixa dosei lefta tha ta eklega twra.
vags Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Δοκιμασα εγκατασταση στα vista αυτους που εχει για ΧΡ πριν εγκαταστησω οδηγους καρτας γραφικων & εγκατασταθηκαν επιτυχως. Εικονα μουφα παλι αλλα τουλαχιστον δουλευει.
ThanosAlonso Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 φίλε vags και εγώ το ίδιο πρόβλημα αντιμετοπίζω. θα μπορούσες να με βοηθήσεις?
othonleo Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δοκιμασα εγκατασταση στα vista αυτους που εχει για ΧΡ πριν εγκαταστησω οδηγους καρτας γραφικων & εγκατασταθηκαν επιτυχως. Εικονα μουφα παλι αλλα τουλαχιστον δουλευει. Φίλε εννοείς ότι πρώτα εγκατέστησες τους drivers της κάρτας τηλεόρασης και μετά της κάρτας γραφικών? Αν είναι έτσι πρέπει να απεγκαταστήσω τους drivers της κάρτας γραφικών μου και μετά να κάνω τα υπόλοιπα, σωστά?
daous Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 θελω και εγω drivers crypto analogic usb tv with fm..!!αμα βρεθουν γιατι ειναι λιγο παλιοι ειμαι υποχρεος...ευχαριστω!!!
prodigal-sun Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 και εγω θελω ντριβερς για windows 7 για το crypto andy την σουπερ πατατα!
Mountzouris Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 http://www.cryptoelectronics.gr/common/downloads.aspx Ρε παιδια στο site σκεφτηκε να ψαξει κανεις? Εριξα μια ματια και εχει drivers σχεδον για ολα τα προιοντα της (οχι οτι αυτο βελτιωνει την ποιοτητα των προιοντων της αλλα τουλαχιστον προσπαθει)
xrhstosa4 Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 ρωτω αν υπαρχουν drivers για crypto pc tv radio iv για windows 7 x64
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.