Προς το περιεχόμενο

Αναζητηση Crypto PC TV-Radio III drivers

vags

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν εχει ρε παιδια κανεις καινουργιους drivers για αυτη τη μαπα: Crypto PC TV-Radio III για ΧΡ Pro 32bit & Vista 32bit ας μας ποσταρει κανενα λινκ γιατι αυτους που εχει το cd του ειναι αρχαιοι (2003 νομιζω).

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δοκιμασα εγκατασταση στα vista αυτους που εχει για ΧΡ πριν εγκαταστησω οδηγους καρτας γραφικων & εγκατασταθηκαν επιτυχως. Εικονα μουφα παλι αλλα τουλαχιστον δουλευει.

• 11 μήνες μετά...
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.
Δοκιμασα εγκατασταση στα vista αυτους που εχει για ΧΡ πριν εγκαταστησω οδηγους καρτας γραφικων & εγκατασταθηκαν επιτυχως. Εικονα μουφα παλι αλλα τουλαχιστον δουλευει.

Φίλε εννοείς ότι πρώτα εγκατέστησες τους drivers της κάρτας τηλεόρασης και μετά της κάρτας γραφικών? Αν είναι έτσι πρέπει να απεγκαταστήσω τους drivers της κάρτας γραφικών μου και μετά να κάνω τα υπόλοιπα, σωστά?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

θελω και εγω drivers crypto analogic usb tv with fm..!!αμα βρεθουν γιατι ειναι λιγο παλιοι ειμαι υποχρεος...ευχαριστω!!!

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

http://www.cryptoelectronics.gr/common/downloads.aspx

Ρε παιδια στο site σκεφτηκε να ψαξει κανεις? Εριξα μια ματια και εχει drivers σχεδον για ολα τα προιοντα της (οχι οτι αυτο βελτιωνει την ποιοτητα των προιοντων της αλλα τουλαχιστον προσπαθει)

• 3 μήνες μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...