Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια για εγκατάσταση windows με SATA HDD

jimarass

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τώρα να δώσω 40 ευρώ να πάρω controler δεν συμφέρει....καλύτερα να σέρνεται,άλλωστε τον έχω βοηθητικό. Απλά το ερώτημά μου είναι αν μπορώ να βάλω εκεί το pagefile ή θα έχω πρόβλημα επειδή είναι στον ίδιο controler kai to dvdrw?Thanks

Δημοσ.

Δεν ειναι οτι θα εχεις προβλημα, αλλα το το θα κερδισεις.

Ειναι λογικο το να σου λεει καποιος οτι το pagefile καλο να μπει σε αλλο δισκο γιατι κερδιζεις σε ταχυτητα αμα εχεις μια κεφαλη δισκου να ασχολειται με το pagefile και μια αλλη με τα κανονικα αρχεια του λειτουργικου αλλα εσυ τον εχεις slave στο dvd οποτε ισως να μην ειναι και η καλυτερη λυση

Απο RAM ποση εχεις? Εγω που εχω 2GB παντως κατηργησα εντελως το pagefile. Σε οποιαδηποτε περιπτωση να διαλεξεις σταθερο μεγεθος pagefile και να το ορισεις αμεσως μετα το φορματ, κατα προτιμηση σε σχετικα αδειο δισκο. Ετσι θα αποφyγεις μελλοντικα προβληματα fragmentation του pagefile

Δημοσ.
Δεν ειναι οτι θα εχεις προβλημα, αλλα το το θα κερδισεις.

Ειναι λογικο το να σου λεει καποιος οτι το pagefile καλο να μπει σε αλλο δισκο γιατι κερδιζεις σε ταχυτητα αμα εχεις μια κεφαλη δισκου να ασχολειται με το pagefile και μια αλλη με τα κανονικα αρχεια του λειτουργικου αλλα εσυ τον εχεις slave στο dvd οποτε ισως να μην ειναι και η καλυτερη λυση

Απο RAM ποση εχεις? Εγω που εχω 2GB παντως κατηργησα εντελως το pagefile. Σε οποιαδηποτε περιπτωση να διαλεξεις σταθερο μεγεθος pagefile και να το ορισεις αμεσως μετα το φορματ, κατα προτιμηση σε σχετικα αδειο δισκο. Ετσι θα αποφyγεις μελλοντικα προβληματα fragmentation του pagefile

Βασικά τον έχω master και το dvd είναι slave. Εσύ που θα το έβαζες το Pagefile στη θέση μου? Έχω 1gb ram

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...