paschalia Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2007 Μιας κ χαθηκε το προηγουμενο απο τις ενεργειες του κρακερ , ξανακανω το τοπικ . So , πειτε τα βιωματα σας απο τα ''καλυτερα'' ξυπνηματα που ειχατε .
LL_NEO Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2007 bl*wj*b (και για να προλάβω τους κακεντρεχείς εγκάθετους, μου πήραν)
Adavis Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 55.000 μέλοι σε ζηλεύουν... μικρέ μας ήρωα!
S2Katana Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 bl*wj*b (και για να προλάβω τους κακεντρεχείς εγκάθετους, μου πήραν) h*ndj*b!!! (προφανως το εκαναν σε εμενα!)
paschalia Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Ναι , νομιζω οτι καπου εχει γινει παρανοηση . Το καλυτερο ειναι εντος ομοιωματικων , το οποιο παει να πει οτι εχει την αντιθετη εννοια απο αυτη που φαινεται . Οποτε μαλλον πρεπει να σας ηταν εντελως φρικη αυτο το ξυπνημα για να το θυμαστε .
Adavis Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Μα γιατί paschalia διακόπτεις και προσπαθείς να κατευθύνεις τις απαντήσεις των μελών. Είχαμε τόσο ενδιαφέροντα πράγματα να διαβάσουμε...
wert Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Όχι ρε γαμώτο. Τον παλιομπαγάσα τον κράκερ. Χάσαμε τον τοπικ. Φτούυυυυυυυυυ ....... τσα. Πάω να βάλω τα όργανα να ξυπνήσω αύριο .......
S2Katana Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Τελικα οι ινσομνιακς δεν ξυπνανε ευχαριστα!
paschalia Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Καπου εδω θα ηθελα να ζητησω μια συγνωμη προς αυτους που θα ηθελαν να ποσταρουν αλλα τους εμποδιζει η τροπη που πηρε το τοπικ .
smilefreeware Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Κάποτε... μικρός , διακοπές Χριστούγεννα , πρωινός ύπνος γλυκός. Ξαφνικά ΜΠΑΜ , πετάγομαι και ταυτόχρονα μούρχεται νερό στη μούρη (#@$(*&^%#&*#). Είχε μπεί ο παπάς με τον αγιασμό και τον βασιλικό στο χέρι και με ράντισε. Από τότε έχω να πάω εκκλησία.
Lilith19 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Πριν κατι μηνες, ψιλομεσημερι,μολις με ειχε παρει ο υπνος.Ξυπναω απ'τον ηχο κλειδιων πισω απ'την εξωπορτα μου,πεταγομαι και διαπιστωνω οτι ηταν αυτος που μου νοικιαζει το σπιτι και προσπαθουσε να μπει μεσα,νομιζοντας οτι λειπω..:mad:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.