Προς το περιεχόμενο

περι επίθεσης....

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και αν δεν ειχε δικιο δεν θα ηταν βατραχος.

Αυτο το παλικαρι ηταν που πριν μερικους μηνες ειχε γεμισει το μπλα-μπλα με υβριστικα σχολια και εβαζες μετα εσυ σ'ολες τις συζητησεις κατι λινκ με φωτογραφιες και εγραφες κατι σε στυλ ξερω μεχρι τι χρωμα καλτσες φορας ή πως πινεις τον καφε σου το πρωι και τετοια και αρχιζε το καθαρισμα τωρα ; Πρεπει να επεσα σε διασταυρουμενα πυρα τοτε.Καποιες φωτο απο nasa παντως ηταν καλες.Ειχε πλακα , ελπιζω να μην χρειαζομουν και γω εκεινο το καθαρισμα που δεν καταλαβα τι ηταν.

• Απαντ. 90
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Και ποιος κακοήθης σκέφτηκε να κτηπήσει το insomnia αντί να κτυπήσει κανένα στοχο που θα ωφελούσε υπάρχουν πολοι τέτιοι στόχοι πάντως το πάθημα μάθημα προστατευστε το forum όσο μπορείτε καλήτερα, πάντα υπάρχει τρύπα.

Δημοσ.

btw με τον proxy της Vivodi δεν μπορώ να δω την αρχική σελίδα. Με βγάζει στο μήνυμα ότι το site θα επιστρέψει.

Δημοσ.
ʽΟπως μπορεί να αντιληφθήκατε, το site έπεσε θύμα επίθεσης cracker

Λέω κι εγώ... πριν λίγες μέρες γράφτηκα στο site και ξαφνικά είδα ότι με διαγράψανε. :confused:

Ξαναέκανα εγγραφή με το ίδιο nickname :-D

Δημοσ.
Λέω κι εγώ... πριν λίγες μέρες γράφτηκα στο site και ξαφνικά είδα ότι με διαγράψανε. :confused:

Ξαναέκανα εγγραφή με το ίδιο nickname :-D

Εσυ και αλλοι 799 παθατε το ιδιο !!!!! Ετσι λεει ο Hal9000 στο πρωτο post.

Δημοσ.
Πως προστατευεται το forum και εξασφαλιζεται οτι δε θα ξανασυβει τετοια επιθεση?

Ή θα βρισκεται παντα στις ορεξεις των χακερς?...

μην τα παρερμηνεύεις http://www.gutenberg.org/wiki/Main_Page

The Jargon File, Version 4.2.2, 20 Aug 2000

o If you are a writer or journalist, don't say or write [15317]hacker

when you mean [15318]cracker. If you work with writers or journalists,

educate them on this issue and push them to do the right thing. If you

catch a newspaper or magazine abusing the work `hacker', write them

and straighten them out (this appendix includes a model letter).

http://www.gutenberg.org/dirs/etext02/jarg422.txt

Δημοσ.
btw με τον proxy της Vivodi δεν μπορώ να δω την αρχική σελίδα. Με βγάζει στο μήνυμα ότι το site θα επιστρέψει.

Οι DNS της δεν εχουν παρει την ανανεωση, δοκιμασε Ctrl+F5, ετσι μου διορθωθηκε εμενα, διοτι ενω ειχε επανελθει το site και εμενα συνεχιζε να μου βγαζει το μηνυμα οτι "θα επιστρεψει"

Δημοσ.

mia mera akoma na kathisterouse h epithesi tha pername to kenourgio backup diladi kai den tha xaname tipota? kita na dis...1 sta 7 kai epese sto xirotero. den pane na peksoun kana lotto..

Δημοσ.
mia mera akoma na kathisterouse h epithesi tha pername to kenourgio backup diladi kai den tha xaname tipota? kita na dis...1 sta 7 kai epese sto xirotero. den pane na peksoun kana lotto..

και που ξέρεις ότι δεν το ξέραν

Δημοσ.

Το κρίμα είναι πως δεν είναι Τούρκοι οι crackers και δεν υπάρχει έδαφος για να εξωτερικεύσουν οι γνωστοί άγνωστοι τα καλύτερα των αισθημάτων τους.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...