Neurotic_Fest Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Και αν δεν ειχε δικιο δεν θα ηταν βατραχος. Αυτο το παλικαρι ηταν που πριν μερικους μηνες ειχε γεμισει το μπλα-μπλα με υβριστικα σχολια και εβαζες μετα εσυ σ'ολες τις συζητησεις κατι λινκ με φωτογραφιες και εγραφες κατι σε στυλ ξερω μεχρι τι χρωμα καλτσες φορας ή πως πινεις τον καφε σου το πρωι και τετοια και αρχιζε το καθαρισμα τωρα ; Πρεπει να επεσα σε διασταυρουμενα πυρα τοτε.Καποιες φωτο απο nasa παντως ηταν καλες.Ειχε πλακα , ελπιζω να μην χρειαζομουν και γω εκεινο το καθαρισμα που δεν καταλαβα τι ηταν.
lefi Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Και ποιος κακοήθης σκέφτηκε να κτηπήσει το insomnia αντί να κτυπήσει κανένα στοχο που θα ωφελούσε υπάρχουν πολοι τέτιοι στόχοι πάντως το πάθημα μάθημα προστατευστε το forum όσο μπορείτε καλήτερα, πάντα υπάρχει τρύπα.
kx5 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 btw με τον proxy της Vivodi δεν μπορώ να δω την αρχική σελίδα. Με βγάζει στο μήνυμα ότι το site θα επιστρέψει.
a-wto- Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 welcome back! Oso suxnotera mporeite na bazete ta updates ths Jelsoft kai backup...
V for Vagelis Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 ʽΟπως μπορεί να αντιληφθήκατε, το site έπεσε θύμα επίθεσης cracker Λέω κι εγώ... πριν λίγες μέρες γράφτηκα στο site και ξαφνικά είδα ότι με διαγράψανε. Ξαναέκανα εγγραφή με το ίδιο nickname
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Λέω κι εγώ... πριν λίγες μέρες γράφτηκα στο site και ξαφνικά είδα ότι με διαγράψανε. Ξαναέκανα εγγραφή με το ίδιο nickname Εσυ και αλλοι 799 παθατε το ιδιο !!!!! Ετσι λεει ο Hal9000 στο πρωτο post.
Lucifer Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Εγώ έχω στείλει ευχαριστήρια επιστολή στον κράκερ πάντως.
S2Katana Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Για να μην πω πως καποιος, εχμ, Lucifer εκανε παλι τα βουντου του! Και ολα αυτα, για να κανει διακοπες!
lucky_strike Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Πως προστατευεται το forum και εξασφαλιζεται οτι δε θα ξανασυβει τετοια επιθεση? Ή θα βρισκεται παντα στις ορεξεις των χακερς?...
mandate Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Πως προστατευεται το forum και εξασφαλιζεται οτι δε θα ξανασυβει τετοια επιθεση?Ή θα βρισκεται παντα στις ορεξεις των χακερς?... μην τα παρερμηνεύεις http://www.gutenberg.org/wiki/Main_Page The Jargon File, Version 4.2.2, 20 Aug 2000 o If you are a writer or journalist, don't say or write [15317]hacker when you mean [15318]cracker. If you work with writers or journalists, educate them on this issue and push them to do the right thing. If you catch a newspaper or magazine abusing the work `hacker', write them and straighten them out (this appendix includes a model letter). http://www.gutenberg.org/dirs/etext02/jarg422.txt
kattistt Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 btw με τον proxy της Vivodi δεν μπορώ να δω την αρχική σελίδα. Με βγάζει στο μήνυμα ότι το site θα επιστρέψει. Οι DNS της δεν εχουν παρει την ανανεωση, δοκιμασε Ctrl+F5, ετσι μου διορθωθηκε εμενα, διοτι ενω ειχε επανελθει το site και εμενα συνεχιζε να μου βγαζει το μηνυμα οτι "θα επιστρεψει"
activex Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 mia mera akoma na kathisterouse h epithesi tha pername to kenourgio backup diladi kai den tha xaname tipota? kita na dis...1 sta 7 kai epese sto xirotero. den pane na peksoun kana lotto..
lefi Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 mia mera akoma na kathisterouse h epithesi tha pername to kenourgio backup diladi kai den tha xaname tipota? kita na dis...1 sta 7 kai epese sto xirotero. den pane na peksoun kana lotto.. και που ξέρεις ότι δεν το ξέραν
KWSN_Men Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 και που ξέρεις ότι δεν το ξέραν Απλά του 'φεξε του σπυριάρη του Άγγλου.
blueviper Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Το κρίμα είναι πως δεν είναι Τούρκοι οι crackers και δεν υπάρχει έδαφος για να εξωτερικεύσουν οι γνωστοί άγνωστοι τα καλύτερα των αισθημάτων τους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.