Γιάννης Platano Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Χωρις να εχω ιδες για τα μετρα ασφαλειας ενος forum πιστευω οτι μπορει και μαλλον υπαρχουν και αλλα μετρα ασφαλειας για επιθεσεις κλπ αλλα σιγουρα τιποτα δεν ειναι δωρεαν.Κι εδω ειναι ολα δωρεαν !!!!! Υπαρχει καποιος admin που κανει το κεφι του εδω αλλα σιγουρα δεν ειναι πλουσιος και δινει οσα μπορει , αν τα ειχε που λεμε θα εκανε αλλα πραγματα απο τα οποια μπορει και να κερδιζε...Σιγα μην καθοταν να ασχοληθει με ενα forum
Super Moderators paredwse Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 [...][...] καποιες βίδες που θελουν ξανα βίδωμα κανείς δεν είναι τέλειος... Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτω, "φίλτατε".
kx5 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 άσε που το σύστημα ασφαλείας της μηχανής του ινσομνια έχει αναπτυχθεί απο την πασχαλιά και ο σκύλος είναι δεμένος δίπλα απο το server. δεν υπάρχει τρόπος να γίνει hack Τα μέτρα ασφαλείας αποδείχθηκαν αναποτελεσματικά...
Socratis_g Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 ΣΟΣ! Mε μια γρήγορη ματιά στα ποστς δεν είδα κάτι. Γιαυτο ρωτάω: Γιατί όταν μπαίνω με τοn firefox μου λεει "Πολύ σύντομα το site θα βρίσκεται και πάλι σε λειτουργία"? Με τον explorer μπαίνει κανονικά. Το θέμα το ψηλιάστηκα όταν μπήκα τυχαία στο ινσόμνια από τη δουλειά κανονικά (me explorer) και από το σπίτι δεν έμπενε (me firefox). Εχω σβήσει τα cookies στον firefox και έχω κάνει αλλαγή στην ip μου. ΑΛλά και πάλι δεν μπορώ να δω το http://www.insomnia.gr Ρωτάω γιατι μπορεί να είναι πολλά παλικάρια που να μπαίνουν με firefox και να νομίζουνε ότι έχει ακόμα πρόβλημα η σελιδα. Να τους αποσταλει κάποιο Mail ίσως. Υπάρχει κάποια λύση.
Socratis_g Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Thanx. Aλλά παίζει να μείνει πολύς κόσμος εκτός insomnia που δεν θα καθαρίσει την cache του ff. Γιαυτό σκεφτηκα μήπως πήγαινε κανένα αυτόματο mail στους χρήστες. Τα αφεντηκά του ινσόμνια ας κανονίσουνε.
Material_Defender_1032 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Ctrl+F5 Material Defender 1032
S2Katana Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 ΣΟΣ!Mε μια γρήγορη ματιά στα ποστς δεν είδα κάτι. Γιαυτο ρωτάω: Γιατί όταν μπαίνω με τοn firefox μου λεει "Πολύ σύντομα το site θα βρίσκεται και πάλι σε λειτουργία"? Με τον explorer μπαίνει κανονικά. Το θέμα το ψηλιάστηκα όταν μπήκα τυχαία στο ινσόμνια από τη δουλειά κανονικά (me explorer) και από το σπίτι δεν έμπενε (me firefox). Εχω σβήσει τα cookies στον firefox και έχω κάνει αλλαγή στην ip μου. ΑΛλά και πάλι δεν μπορώ να δω το http://www.insomnia.gr Ρωτάω γιατι μπορεί να είναι πολλά παλικάρια που να μπαίνουν με firefox και να νομίζουνε ότι έχει ακόμα πρόβλημα η σελιδα. Να τους αποσταλει κάποιο Mail ίσως. Υπάρχει κάποια λύση. Ετσι την πατησα και εγω με το λαπτοπ μου.Το καταλαβα οταν μπηκα απο το pc, το οποιο ηταν 2 μερες κλειστο και δεν πηρε πρεφα απο τα προβληματα, οποτε και φορτωσε κανονικα.
insomniac_new Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Αν ήταν σοβαρός ένας συγκεκριμένος γυναικολόγος να δεις πόσο γαμάτο θα ήταν το φόρουμ. αυτο ακριβώς εννοούσα...τωρα αν χρειαζεστε κ γυναικολόγο δεν είναι κακό, καλο θα εκανε στο φόρουμ. Υ.Γ το φορουμ ειναι μια χαρα... όσο κ αν προσπαθείς-είτε να του αμαυρώσεις/σετε την είκονα,παντα θα υπάρχουν νορμαλ μέλη(κ δεν εννοω αυτόν που νομιζετε) που θα κανουν τη διαφορα. Θα χαρώ αν το φορουμ οδέυει προς το καλύτερο-αλλωστε το λεει κ το νικ μου... Υ.Γ χορτάσαμε από γλύφτες κ εξυπνάκηδες... σοβαρευτείτε αν θελετε να βγάζετε σοβαρή είκονα. Υ.Γ δεν μπορεί και οι 11 παίχτες να είναι καλοι...2-3 μπορεί να είναι μετριοι και αυτοι βοηθάνε.Οι κακοι-δολιοι.. δημιουργουν προβλημα στην ομάδα.
blueviper Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Μάλλον δεν "έπιασες" την πρόταση του Lucifer.
deathlok Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 παιδιά πρέπει να αλλάξουμε και τα password μας ή δεν είχε πρόσβαση σε αυτά ο cracker οπότε no problem?
DIMITRISG Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Αυτο το banned team τι στην ευχη ειναι ;; κατι σαν team therapy ?
Lucifer Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 παιδιά πρέπει να αλλάξουμε και τα password μας ή δεν είχε πρόσβαση σε αυτά ο cracker οπότε no problem? Όχι, τα accounts είναι ασφαλή.
shadowmsc Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Όχι, τα accounts είναι ασφαλή. από την στιγμή που έχουν κλαπεί τα encrypted passwords από την database τα accounts δεν είναι ασφαλή.
Lucifer Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Αν είχαν κλαπεί, θα είχες δίκιο. Αν είχες δίκιο δν θα ήσουν ο σπούκερ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.