danaos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2007 Επειδή ψάχνομαι για router, μπορεί κάποιος αν ξέρει, να μου πει αν το μοντέλο του θέματος μου δίνει τη δυνατότητα να απενεργοποιώ, όποτε θέλω, την εκπομπή wifi? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeChios Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2007 Επειδή ψάχνομαι για router, μπορεί κάποιος αν ξέρει, να μου πει αν το μοντέλο του θέματος μου δίνει τη δυνατότητα να απενεργοποιώ, όποτε θέλω, την εκπομπή wifi? Ναι έχεις αυτή την δυνατότητα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekparot Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2007 Εχω το ιδιο και μπορεις να το κανεις αυτο που ρωτας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 sinithos se ola ginetai na kliseis to wireless.an to kaneis gia thema prostasias apo tin aktinovolia ine telios perito pantos. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kermas Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 to sigkekrimeno to exw kai douleuei teleiaa kai to wifi exei megalh embelia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
danaos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Πρέπει να το κλείνει κανείς όποτε δεν το χρειάζεται γιατί υπάρχουν και κλεφτοκοτάδες στα πέριξ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 danaos apo to na to anigoklineis ama to thes iparxei kai to wpa klidoma kai ase ton allon na prospathei. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
danaos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Ok Poulinos, απλά αναρωτιόμουν για διάφορα (ασφάλεια, ακτινοβολία, κλπ κλπ). Γι' αυτό κάνω διάφορες σκέψεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 gia tin asfaleia wpa klidi kai gia aktinovolia min agnxonesai.bgazei elaxtisto poli ligotero apo kinito kai den to kolas sto auti sou.b.an den thes katholou to wireless tote klisto. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anexann Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Ως κάτοχος 2 9108 router σε διαβεβαιώ ότι δε θα μετανιώσεις τα λεφτά που θα δώσεις. Αν μάλιστα είχε και διακόπτη για ON-OFF του WiFi (έχει μέσω S/W interface) θα ήταν κάτι το ανεπανάληπτο!... Βέβαια όλα συνήθεια είναι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
danaos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Το πήρα ήδη anexann και είμαι ενθουσιασμένος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 annexann den exo dei se kanenan router on off gia to wireless. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
danaos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Άλλη ερώτησις... Μπορούμε μέσω του συγκεκριμένου modem router, να σετάρουμε home network (απλά πράγματα, να μπορεί ένα wifi laptop και ένα lan desktop να βλέπει το ένα το άλλο); Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeChios Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Φυσικά. Αυτό έχω κάνει εγώ. Και μάλιστα μπορεί να είναι και print server. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
danaos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Φυσικά. Αυτό έχω κάνει εγώ. Και μάλιστα μπορεί να είναι και print server. Αν ζητήσω λεπτομερείς οδηγίες θα είμαι αγενής ε; ΣΣ.: (Έχω ψιλοπελαγώσει lol ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.