Pnevmatikos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2007 Καλησπερα, Εχω ενα maxto 200 gb.Τον ειχα αρκετο καιρο σε ενα εξωτερικο κουτι USB μεχρι που καποια μερα αρχισε η κεφαλη να κανει διαφορους υποπτους θορυβους.Τον εβγαλα απο το κουτι και τον συνεδεσα στο IDE.Εκανα backup οτι χρειαζομουνα και κατεβασα το εργαλειο Powermax για να ελεγξω to integrity.Δυστυχως τo powermax δε βρηκε τιποτα.Οταν μετα ξαναμπηκα στα windows δε εμφανιζε καθολου δεδομενα και εβλεπε τον σκληρο ως αφορμαριστο.Πατησα yes για να κανει format Και εκει εβγαλε το μηνυμα "windows unable to format the drive" .ειδα οτι υπαρχει παρομοιο post στο φορουμ και παρολο που ακολουθησα τη μεθολογια δεν εβγαλα ακρη.Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι : εχει πεθανει ????πρεπει να τον παω για αλλαγη?Αν ναι θα ειναι η δευτερη φορα που θα τον αλλαζω!!!ευχαριστω για τις οποιες απαντησεις σας.
star100 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2007 ....Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι :εχει πεθανει ????πρεπει να τον παω για αλλαγη?Αν ναι θα ειναι η δευτερη φορα που θα τον αλλαζω!!!.... Afou ekanes back up dokimase na ton dimorfoseis (format ) me to Partition Magic Prosopika pisteyo pos den exei <pethanei> kai otan les deyterh fora ? thn proth epathes ta idia kai ton allaxes ? an nai o palios pou einai ? an ton exeis dokimae kai ekei to idio Goodluck
Forensick Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2007 Την διαδικασια την εκανες απο το administrative tools?Aν οχι, δοκιμασε το και απο κει. Απο την αλλη μπορεις να κανεις φορματ κανονικα και εγκατασταση. Ε, αμα δεν γινει τιποτα και με αυτο, πας για δευτερη αλλαγη δυστυχως(και μακαρι να εισαι μεσα στην εγγυηση).
S2Katana Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2007 Και εγω εχω αυτο το μνμ, αλλα δουλευει μια χαρα ο σκληρος μου.Μονο το partition magic μου μενει να δοκιμασω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.