vazelo Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2007 Ειμαι πλεον,μετα απο καθυστερηση 2,5 μηνων, ευτυχης κατοχος μιας γραμμης vivodi 4096/256. Αυτο που εχω παρατηρησει οταν κατεβαζω απο torrent ειναι οτι η ταχυτητα download "παιζει" αναλογα με την ταχύτητα upload.Το μοντεμακι που χρησιμοποιω ειναι το κρυπτο f200. Για παραδειγμα ας πουμε οτι το τορρεντ μου κατεβαινει σε μια χρονικη στιγμη με 300κβ/ς και ανεβαινει με 12κβ/ς. Οταν ομως το upload παει στα 24κβ/ς τοτε το down μειωνεται στα 100-150 περιπου. Μετα απο λιγο μπορει το upload να παει <5 kb/s και τοτε το down εκτοξευεται στα 400κβ/ς++ Αυτο το πραγμα συμβαινει καθολη την διαρκεια. Και ερωτω εγω, μηπως καποιο αλλο μοντεμ/ρουτερ θα εκανε καλυτερη διαχειρηση του bandwidth μου?? Και αν ναι ποιο ειναι αυτο?? Ευχαριστω για το χρονο σας.
poulinos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2007 dio liseis an kai tha protina kai tis 2 .i mia kane ena doro ston euato sou kai pare ena router zyxel.b.bale ena net limiter sto pc kai periorise to upload ekei pou thes esi gia to kathe programma http://www.netlimiter.com
EKTELESTES Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 αφού δεν έχεις ρυθμισμένο το upload στα torrents ρε, πως να μη παίζει ?? δε χρειάζεσαι το net limiter, το upload ρυθμίζεται 1 χαρά απο τα προγράμματα κατεβάσματος torrents.
poulinos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 den exoun ola ta programmata omos rithmisi gia upload.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.