Προς το περιεχόμενο

The Lord Of the Heastsinks!!!

pyro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειναι δικια μου!!!

(ε, καλα, την εχει και tony...)

Alpha 8045 + Alpha CHE 80x80, 80CFM!!!!<p>YOU'R AS COLD AS ICE!!!<p>βασικα γυρησα τη μιση Ρωμη (γιατι νανε τοσο μακρια η zetabyte?!?!?!), μου πηρε 4 ωρες, και με μονο οδηγο ενα χαρτη που μου εδωσε μια φιλη μου, αλλα το αποτελεσμα μετραει!<p>το λοιπων, πριν 2 βδομαδες, η cpu καιμενοτανε στους 70....αυτη την στιγμη ειναι στους 38!!!!! shocked.gif" border="0 shocked.gif" border="0 <p>δηλ, 22βαθμοι κατω....και η αληθεια ειναι οτι το τερατακι μου κανει λιγοτερο θορυβο απο το Frankestein (dual fop38) που ειχα φτιαξει!<p>ολλα καλλα λοιπων, σας την συνηστω αναμφιβολα, και να μια γευση απο δαυτο!

alpha_pal8045_delta69.jpg<p>αυτα, καλες αγωρες! αγω πανα δω το driven και fast and furious, τωρα που εχω "υσηχο" περιβαλων! tongue.gif" border="0<p>[ 15-02-2002: Το μήνυμα επεξεργάστηκε από: pyro ]</p>

Δημοσ.

ο θορυβος, οπως ειπα, ειναι μικροτερος απο την fop38, μιας και η fop38 μου ειχε δυο delta απανω....εχει κλειστο case, και το 80cfm, εμ τι περιμενεις απο 80χ80 στις 6000σαλ?! tongue.gif" border="0

η ψυχτρα ειναι αλουμινιο με πατο χαλκου, και η fop38 σου κανει τοσο θορυβο γιατι το ανεμιστηρακι ειναι πολυ μικρο, οποτε χρειαζετε πολη δυναμη για να ψυξει την cpu

πηρα την 8045, τον ανεμιστηρα, ενα spacer, και ενα blue orb 94

αυτη τη στιγμη ειμαι στους 37, πολλυ καλο μιας και ο πυρηνας μου ταχει παιξει!

Απ'οτι ακουσα η ιδια ψυχτρα θα εχει 40000 στην chackmate, αμα θες να παραγκηλεις πανε www.overclockmania.net, εχει πολλα καλουδια αναμεσα τους και νερο wink.gif" border="0<p>[ 16-02-2002: Το μήνυμα επεξεργάστηκε από: pyro ]</p>

Δημοσ.

κοιτα με 10000λιρετες στλενουν σε ολη την Ιταλια, λογικα αμα δωσεις κατι παραπανω θα στηλουν, παντος δεν ειμαι σιγουρος...

Δημοσ.

70oC - 38oC = 22oC ?????????<p>Σε ποιο ποσό είναι το λάθος;

Δημοσ.

pyro s'etroge il culo na pas na pareis fresco aera tongue.gif" border="0 <p>den itheles na perimeneis alles 15 meres etsi segaiolone tongue.gif" border="0 ?<p>kala kala kane ton eksypno, esy tha klais meta poy xalases tzamba ta lefta sou xaxaxaxa!!!<p>PS mia poy perases apo kei xereta moy ton Paolo kai pes toy an me kserei grin.gif" border="0

Δημοσ.

<blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr>Originally posted by timiman:

<strong>70oC - 38oC = 22oC ?????????<p>Σε ποιο ποσό είναι το λάθος;</strong><hr></blockquote><p>οχι, ελεγα για το max temp, που τωρα εχει ανεβει λογοτ ου οτι εβαλα αλο ανεμιστηρα, αλλα δεν ακουω τιποτα tongue.gif" border="0 tongue.gif" border="0 tongue.gif" border="0 tongue.gif" border="0

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...