charmed Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2007 έτσι ακριβώς λέγεται η δουλειά που θέλω να κάνω. που πρέπει να σπουδάσω? σε ποιά σχολή? αυτό που έχω βρει είναι κάποιες που περιέχουν πολυμέσα και γραφιστική. από την περιγραφή αυτές μοιάζουν λίγο με αυτό που θέλω. θέλουν όμως σχέδιο. που κολλάει το σχέδιο με το να φτιάχνες τρειλερς?
KWSN_Men Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2007 Φαντάζομαι έχει περισσότερη σχέση με το μοντάζ.
BLISS Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2007 έτσι ακριβώς λέγεται η δουλειά που θέλω να κάνω. Πού έμαθες ότι υπάρχει τέτοια δουλειά, με τέτοιο ακριβώς, συγκεκριμένο τίτλο? Τα trailers τα κόβουν ή οι μοντερ που συνεργάζονται με το σκηνοθέτη, ή οι μοντερ της εταιρείας παραγωγής. Σπανίως οι σκηνοθέτες. Μοντάζ πρέπει να σπουδάσεις, ψηφιακό πλεον, και όσα άλλα μαθήματα έχουν αυτές οι δέσμες σπουδών. Από ιστορία τέχνης, σχέδιο, μέχρι και μαρκετινγκ (του τομέα σου φυσικά). Δεν έχουν την απαίτηση να είσαι/γίνεις ζωγράφος ή ιστορικός, αλλά θα σε εισάγουν σε ένα καλλιτεχνικό μονοπάτι, που μόνο αν έχεις ταλέντο θα το περπατήσεις. Ροη εικόνας, καδράρισμα, σκίαση και προοπτική είναι μερικά που μου έρχονται στο μυαλό τώρα, όσον αφορά την ερώτησή σου για το σχέδιο. Πάντως για να σου εμπιστευτούν το κόψιμο ενός trailer θα πρέπει να μπεις σε μια πολύ μικρή ομάδα ελίτ του κλάδου αυτού... Φυσικά αν δε σπουδάσεις στην αμερική, και δεν εργαστείς εκεί, μην περιμένεις να κάνεις τίποτα σχετικό, με κάποιο πιστοποιητικό ΙΙΕΚ...
Panahs Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2007 Γιατί δεν ασχολείσαι με το μοντάζ γενικότερα? Έτσι κι αλλιώς αυτό ακριβώς είναι. Είναι μια υπέροχη και ιδιαίτερα δημιουργική διαδικασία (αν και κάποιες φορές εξαιρετικά κουραστική)!
charmed Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 πάτε καλά??? είχα στείλει και άλλο μήνυμα που για μέρες εμφανίζοταν και τώρα δεν υπάρχει....
Lucifer Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=175915
v1ss1 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Κατά τη γνώμη μου η καλύτερη χώρα για σπουδές τέτοιου είδους ειδικά είναι η Αμερική. Είναι πολύ ακριβές οι σπουδές εκεί αλλά αν πράγματι το θέλεις και προσπαθήσεις αρκετά δε νομίζω να είναι δύσκολο να πάρεις μια υποτροφία. Στο http://www.collegeboard.com μπορείς να βρεις πανεπιστήμια στην Αμερική ανάλογα με τα κριτήρια και τις σπουδές που ζητάς. Γνώμη μου... αν είναι εύκολο ψάξε για άτομα στην Ελλάδα που έχουν ήδη το επάγγελμα που ζητάς, είμαι σίγουρη θα μπορούν να σου δώσουν χρήσιμες συμβουλές. Καλή επιτυχία
charmed Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 sorry lucifer, δεν το ήξερα. v1ss1 θα κοιτάξω την σελίδα που μου έδωσες. ευχαριστώ. την υποτροφία πως μπορώ να μάθω, πως μπορώ να την κηνυγήσω?
v1ss1 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Απ' ότι γνωρίζω το Fulbright Commision είναι υπεύθυνο για υποτροφίες. Για δες εδώ http://www.fulbright.gr/, θα 'ταν όμως καλύτερο αν μπορούσες να πας από κοντά να τους μιλήσεις για περισσότερες πληροφορίες. Ίσως κι η αμερικανική πρεσβεία να μπορεί να βοηθήσει.
charmed Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 μου φαίνονται όλα τόσο μπερδεμένα και δύσκολα. και όλες οι σελίδες ειναι στα αγγλικά...
SpY Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Ε τι περίμενες να είναι στα Ελληνικά ? Το επάγγελμα που ʽθέλειςʼ να κάνεις είναι μόνο στο εξωτερικό και ιδιαίτερα στην Αμερική. Με απλά λόγια αν θες να δουλεψεις πάνω σʼαυτό τον τομέα θα πας να ζήσεις στην αμερική. Βλέπω πάντως πολύ γρήγορα να γκρεμίζετε το όνειρο που έχεις και θα δεις την ελληνική πραγματικότητα
charmed Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 φίλε spy λυπάμαι αλλά αυτοί που παραμένουν στην ελληνική πραγματικότητα είναι αυτοί που το θέλουν ή απλώς δεν έχουν όνειρα για κάτι καλύτερο. αν καποιος θέλει κάτι και έχει τα κατάλληλα μέσα τότε μπορεί να το πετύχει, άσχετα με πραγματικότητες κλπ... εγώ δεν έχω τα κατάλληλα μέσα γι'αυτό μου φαίνεται δύσκολο, αν τα είχα, θα είχα ήδη φύγει.
BLISS Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Στην καλύτερη περίπτωση, σε βλέπω να μοντάρεις γάμους και βαφτίσια, άντε το τρέιλερ καμιάς σειράς του Ρώμα, ΑΝ βρεις καλό βύσμα... Αν δε μπορείς να φύγεις έξω, άρχισε ν'αλλάζεις προσανατολισμό, πριν το μετανιώσεις. Μπορείς βέβαια να το συνεχίσεις ως προσωπικό χομπυ, έστω και ως αυτοδίδακτος και να φτιάχνεις φιλμάκια για σένα και όχι για τον κάθε βαρεμένο "ντιρέκτορα"...
v1ss1 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 Κανένα νέο ? Έψαξες να μάθεις περισσότερα για το επάγγελμα ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.