louben Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2007 Εγώ πάντως όταν πρωτοπήγα Κρήτη νόμιζα ότι βρισκόμουνα σε άλλη χώρα (ok μη βαράτε όλοι μαζί.......... :razz: ) kx5 εχει καταντησει αηδια πια αυτη η θεση δηλδη τι οδηγουσαν αναποδα στο δρομο μιλαγαν αλλη γλωσσα η σας ζητησαν διαβατηριο????ΚΑι στην τελικη και εμενα μου εκανε εντυπωση οταν πρωτοπηγα βορεια ελλαδα.So?
louben Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2007 Εγώ δεν κατάλαβα γιατί σόνυ και καλά πρέπει να είναι λαική δημοκρατία.Μαοιστές ήταν οι κρητικοί Κάτι σαν china people's republic Aυθεντικές είναι οι σημαίες.Εντάξει δεν λέει τπτ.Πάντως 15% Τούρκοι δεν υπαρχουν σήμερα.Καλά πάντως οι Κρήτη είχε Σαρακηνούς Αραβες,Βενετούς Τούρκους .Δεν ειναι και 100% φυλετικοί καθαρά.Επίσης καλό είναι να αναφέρουμε πως όσοι τούρκοι ήταν στην Κρήτη μετά την ανταλλαγή πληθυσμών πήγαν προς Τουρκία ?????????????
kx5 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2007 kx5 εχει καταντησει αηδια πια αυτη η θεση δηλδη τι οδηγουσαν αναποδα στο δρομο μιλαγαν αλλη γλωσσα η σας ζητησαν διαβατηριο????ΚΑι στην τελικη και εμενα μου εκανε εντυπωση οταν πρωτοπηγα βορεια ελλαδα.So? Δε θα πάρω θέση γιατί θα καταλήξει flame. Το post το έκανα μεταξύ σοβαρού και αστείου 8) μην αρπάζεσαι.
FocusX Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2007 Πάντως 15% Τούρκοι δεν υπαρχουν σήμερα.Καλά πάντως οι Κρήτη είχε Σαρακηνούς Αραβες,Βενετούς Τούρκους .Δεν ειναι και 100% φυλετικοί καθαρά.Επίσης καλό είναι να αναφέρουμε πως όσοι τούρκοι ήταν στην Κρήτη μετά την ανταλλαγή πληθυσμών πήγαν προς Τουρκία Κατάφερες να με εκνευρίσεις περισσότερο από αυτό το site της πλάκας. Τούρκοι δεν υπάρχουν ΚΑΘΟΛΟΥ. Και δεν καταλαβαίνω το 100% φυλετικά καθαροί. Μην αρχίσω... :evil:
Super Moderators paredwse Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2007 Ανεξάρτητη λαϊκή δημοκρατία της Κρήτης, με πρωτεύουσα το Ηράκλειο; Διακηρύσσω πάραυτα την ανεξαρτησία της Δυτικής Κρήτης!!! :-P Έτσι μπράβο, σιγά μη μας φάνε οι άτιμοι οι Ηρακλειώτες. Μπορούμε (για γκλαμουριά) να το ονομάσουμε Πριγκιπάτο Δυτικής Κρήτης. :grin: Για να μην ξεπέσουμε στο σκέτο Δυτική Κρήτη/Ανατολική Κρήτη που θυμίζει κάτι Βόρεια και Νότια Κορέα. Κρατα για μενα τη Μονη του Πρεβελη. Μαζι με το δασος, την παραλια, το ποταμι και τους τουριστες. Δεν κατάλαβα, γιατί να τα κρατήσουμε για σένα; Οι υπόλοιποι στο πηγάδι κατουρήσαμε; Και ναι, εντάξει, ακόμα κι αν κατουρήσαμε, εσύ που το ξέρεις;
k_w_t Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2007 MA poios malakopitouras ekatse kai egrapse....oles autes tis upotithemenes sunenteukseis.....opou exoun kai Ypourgeio Propagandas......etsi etsi.... fantasia..... Μαλλον καποιος τουριστας που το καλοκαιρι του πηδαγαν την γκομενα στα Μαλια ή του παιξανε τιποτα χαστουκια!
kifinas Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2007 Ρε paredwse Χανιώτης είσαι; Τώρα εξηγούνται πολλά Πέρα από την πλάκα πριν δυο τρεις μέρες που βγήκε το θέμα έγινε ένας ψιλοχαμός. Και δεν μιλάμε για κανένα τυχαίο site αλλά για επίσημες σελίδες της ΗΠΑ (us post, διάφορα υπουργεία...) που εμφάνιζαν την Κρήτη ως ανεξάρτητο κράτος. Το θέμα έβγαλαν Έλληνες της Αμερικής και έχω την εντύπωση πως έχουν γίνει διορθώσεις. Τώρα γιατί έγινε όλο αυτό, ελπίζω να μην μάθουμε ποτέ.
alwin Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 eleos alli douleia den ixe to palikari na kanei apo to na kataskeuazi teties aidies..... (ligo stin plaka) xathike o kosmos na parei ena domain name kai ena host ama einai na kaneis douleies na tis kaneis olokliromenes oxi mises lol.
dalton85 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 douleia den eixe o diaolos ******** auton pou eftiakse to enlogo site
searching Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Καλημέρα ας πω και εγώ κάτι η κεντρική σημαία είναι η σημαία της Κρήτης που καταργήθηκε 30 Μαΐου 1913 με την ένωση της Ελλάδας. Το ποσοστό του πληθυσμού είναι μια απογραφή του περασμένου αιώνα τώρα μάλλον το 15% ανήκει σε αλλοδαπούς μπορεί και παραπάνω. Ο τύπος που το έφτιαξε είναι τούρκος η ακόμα έλληνας που ήρθε στην Κρήτη είδε την σημαία διάβασε λίγο ιστορία και έστησε ένα παραμύθι 1 January 1898 (Autonomous, from Cassadine Islands), 25 December 1999 (Independant, from Attica-Greece) ήμαρτον ο άνθρωπος δεν ξέρει τη του γίνετε ήμαρτον.
Sebastienomnia Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 re paidia araxte ligo...ti katheste kai asxolhste me ton kathe mal*** ... re gamwto ama hxera pws na tou kanw ena gamato attack tha to eixa kanei...kante tou kati na psilogoustaroume...
BLISS Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 TEXAS giname! meta thn omoiothta, h adelfopoihsh
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.