Προς το περιεχόμενο

Ιστοσελίδα πρόκληση για την πατρίδα μας!

bansumi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σύντροφοι, Έλληνες εννωθείτε. Παρουσιάζουν την Κρήτη σαν

δήθεν ανεξάρτητο κράτος και μάλιστα με τουρκική μειονότητα

και με πρόεδρο τον Ελευθέριο Βενιζέλο ο οποίος έχει γεννηθεί το 1951!!!

Κοιτάξτε εδώ για να φρίξετε http://www.freewebs.com/nscrete--/

κι εδώ http://www.freewebs.com/nscrete--/cretanbiographies.htm

Μπορούν τα τσακάλια του forum να τους κάνουν καμιά επίθεση στην ιστοσελίδα

να τους "εξηγήσουν το όνειρο"?

ΑΙΣΧΟΣ!!!

• Super Moderators
Δημοσ.

Χαχαχα, φαίνεται απίστευτη ηλιθιότητα. :-D

Κοιτάξτε ποιά βάλανε για Κρητικοπούλα: την Julia Stiles.

picture2bj2.th.png

Πολύ γέλιο η ηλιθιότητα. :lol:

Edit:

Α, όλα κι όλα, η πλάκα έχει και τα όριά της. Ακούς εκεί να βάλει για Πρωτεύουσα της Κρητικής Λαϊκής Δημοκρατίας το Ηράκλειο!! :evil:

Aδέρφια Χανιώτες, βουρ και τους φάγαμε!

:P

Δημοσ.

ΠΑιδια το πραγμα δεν ειναι καθολου αστειο και μη το γελατε.Ξερετε ποσοι ηλιθιοι υπαρχουν στον κοσμο?Αυτα να τα βλεπουν καποιοι σε αλλο τοπικ που διατυμπανιζαν παρομοιες ιδεες.Τελος παντων μηπως ξερει καποιος(και κυριως οι mods) αν υπαρχει τροπος να βρουμε που εδρευει η σελιδα(για χωρα μιλαμε ετσι) απο περιεργεια.Αν και καπου παει το μυαλο μου...............

Δημοσ.

Εγώ δεν κατάλαβα γιατί σόνυ και καλά πρέπει να είναι λαική δημοκρατία.Μαοιστές ήταν οι κρητικοί:mrgreen: Κάτι σαν china people's republic

τις σημαίες πως να τις βγάλανε άραγε?

Aυθεντικές είναι οι σημαίες.Εντάξει δεν λέει τπτ.Πάντως 15% Τούρκοι δεν υπαρχουν σήμερα.Καλά πάντως οι Κρήτη είχε Σαρακηνούς Αραβες,Βενετούς Τούρκους .Δεν ειναι και 100% φυλετικοί καθαρά.Επίσης καλό είναι να αναφέρουμε πως όσοι τούρκοι ήταν στην Κρήτη μετά την ανταλλαγή πληθυσμών πήγαν προς Τουρκία

Δημοσ.

Εγώ πάντως όταν πρωτοπήγα Κρήτη νόμιζα ότι βρισκόμουνα σε άλλη χώρα :P

(ok μη βαράτε όλοι μαζί.......... :razz: )

Δημοσ.

Μπορούν τα τσακάλια του forum να τους κάνουν καμιά επίθεση στην ιστοσελίδα

να τους εξηγήσουν το όνειρο?

ΑΙΣΧΟΣ!!!

μμμμ θα δω αν έχω ελεύθερο χρόνο το βραδάκι κάτι θα κάνω.....:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: looooooool

χαχαχαχαχα,αστειάκι....

Τι περίμενες ρε φίλε...όλοι ανιστόρητοι είμαστε,πάντως αίσχος...

Δημοσ.

Α, όλα κι όλα, η πλάκα έχει και τα όριά της. Ακούς εκεί να βάλει για Πρωτεύουσα της Κρητικής Λαϊκής Δημοκρατίας το Ηράκλειο!! :evil:

Aδέρφια Χανιώτες, βουρ και τους φάγαμε!

:P

Με την όρεξη θα μείνετε....

Πιο ωραία πόλη μεν, ****** δε....

(just kiddin)

Δημοσ.

Ανεξάρτητη λαϊκή δημοκρατία της Κρήτης, με πρωτεύουσα το Ηράκλειο; Διακηρύσσω πάραυτα την ανεξαρτησία της Δυτικής Κρήτης!!! :-P :-D

Δημοσ.

Τι κάνει ο κόσμος όταν έχει πολύ ελεύθερο χρόνο...

Πάντως έχει μερικά ενδιαφέροντα δημογραφικά στοιχεία: πληθ:322.000.000 ΑΕΠ:82τρις $ :P. Το "January 19, Friday, 19107" πάλι τι είναι; Stardate;

Πάντως όσα hits θα δέχτηκε απόψε το site δε θα τα χε δεχθεί από τότε που άνοιξε (και φαίνεται να ναι αρκετά χρόνια).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...