Acrobat Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Gia sas insomniacs. Αντιμετωπίζω το εξής θέμα με τον messenger μου. Πάει ένας φίλος να μου στείλει ένα mp3 ή wma ή οποιοδήποτε αρχείο ήχου, και ενώ το παίρνω, το κατεβάζω, μόλις έρθει η ώρα να το ανοίξω μου γράφει ότι τα windows θεωρούν ότι το αρχείο δεν είναι ασφαλές και δεν μου το ανοίγει. Αν πάω στα "ληφθέντα αρχεία", δεν είναι καν εκεί μέσα. Έχω δοκιμάσει να απενεργοποιήσω μέχρι και το firewall των Windows, αλλά τίποτα. Κάποιες προτάσεις;
ksantas Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Apla mhn kaneis click sto link pou sou vgazei mesa sto parathyro tou messenger otan oloklhrwthei h metafora. Phgaine monos sou sta lhfthenta arxeia kai tha to vreis ekei...
Gantalf_4 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Ζήτα να στα κάνει RAR γιατί το MSN εχεί "πολύ" προστασία...
dimitris2006 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 min to anoigeis apo to parathiro tou msn pigaine k kanto rename
metalmike Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Με τον live απλα βαζεις το antivirus σου να σκαναρει το αρχειο που παιρνεις (μεσα απο τα options του γινεται η ρυθμιση) και σε αφηνει κανονικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.