ApSiMan Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Teach yourself C++ in 24 hours των εκδόσεων Γκιούρδα +1 από εμένα....
BadGuy Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Θα συμφωνήσω κι εγώ για το βιβλίο του Deitel.Ένα άλλο βιβλίο που έχω ακούσει ότι είναι πολύ καλό και σκέφτομαι να το αγοράσω αυτές τις μέρες είναι το The C++ Programming Language του Stroustrup. Αυτός είναι και ο δημιουργός της C++. Mην κάνεις αυτό το σφάλμα!!!Του Deitel είναι κορυφαίο!Αν διαβάσεις του Stroustrup θα απογοητευτείς!!!Είναι δυσνόητο πάρα πολύ!!!
kamenopixel Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Οντως του Stroustrup δεν ειναι τοσο κατανοητο.Δεν εχει παραδειγματα και γενικα δεν ειναι για καποιον που ερχεται σε πρωτη επαφη με τη γλωσσα. Εχω διαβασει το βιβλιο και πραγματικα σε πρακτικο επιπεδο δεν βοηθαει καθολου.Αν θες να το διαβασεις καλο θα ειναι αφου εμβαθυνεις στη γλωσσα και καθαρα για θεωριτικους λογους.
I_Choose_Noise Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Epeidi exo meletisei k to Thinking in C++ k tou Deitel k tou Stroustrup, 8a elega oti : Stroustrup : sou e3igei pos einai domimeni i C++ k den periexetai olkliromeno paradeigma ( gia 2o H k 3o vivlio kalo einai ) Deitel : mporeis na apoktiseis mia kali k ba8eia ais8isi gia to pos "leitourgei" i glossa, ego auto 8a proteina, + polu kala paradeigmata ( to kako einai oti einai ligo megalo ) Thinking in C++ : 8igei perissoteres ennoies apo auto tou Deitel alla oi e3igiseis k ta paradeigmata tou den einai k ta kalutera dunata ( sto kato kato an sunantiseis kapoion kainourio oro, to psaxneis k sto internet )
axristos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 για αρχή θα σου πρότεινα το βιβλίο του deitel είναι μαλλον το καλυτερο για να ξεκινήσεις αλλά μόλις εξοικιωθείς με την γλώσσα(μιλάμε για σοβαρη χρήση) τότε μάλλον ο stroustrup θα σου είναι απείρως πιο χρήσιμος επειδή ότι χρειαστείς σχετικά με την γλώσσα εκει θα το βρεις εξάλλου είναι ο δημιουργός της ;-)
takistmr Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 για αρχή θα σου πρότεινα το βιβλίο του deitel είναι μαλλον το καλυτερο για να ξεκινήσεις αλλά μόλις εξοικιωθείς με την γλώσσα(μιλάμε για σοβαρη χρήση) τότε μάλλον ο stroustrup θα σου είναι απείρως πιο χρήσιμος επειδή ότι χρειαστείς σχετικά με την γλώσσα εκει θα το βρεις εξάλλου είναι ο δημιουργός της ;-) Συμφωνώ!!! Και εγώ διαβάζω deitel, και είναι οι καλύτεροι!
StreamKid Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Professional C++ by Nicholas A. Solter, Scott J. Klepper wrox publishing an 3ereis ligh c/c++ kai ka8hseis kai diavaseis, 8a ma8eis trela pragmata
system Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Tου Stroustrup είναι όντως δυνόητο , καλύτερα βρες κάποιο άλλο . Όλα όσα προτάθηκαν είναι πολύ καλά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.