Προς το περιεχόμενο

Avast...τι δεν χρειαζομαι?

GiannisMetal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπον, εχω το avast εδω και καιρο.

διαπιστωσα οτι μερικα απο τα features του δεν χρειαζονται.

τα features ειναι αυτα:

1.Internet mail

2.Ασπιδα web

3.Ασπιδα δικτυου

4.Τυπικη ασπιδα

5.Instant messaging

6.Outlook/exchange

7.Ασπιδα p2p

εχω καταργησει το 5, αφου η microsoft εχει δικο της εργαλειο για αυτη τη δουλεια στο windows live messenger.εξαλλου σπανια ανταλασσω αρχεια απο εκει.

κατηργησα το 6.απλα δεν χρησομοποιω καποιον mail client, μπαινω σε site και βλεπω το mail μου.

κατηργησα το 7.limewire σπανια χρησιμοποιω.και τα torrent μου ειναι 100% καθαρα

μενουν τα 4 πρωτα.

ασπιδα δικτυου χρειαζομαι?

μαλλον οχι...το Pc μου δεν ειναι σε δικτυο...να το καταργησω?

τυπικη ασπιδα.φανταζομαι χρειαζεται.

ασπιδα web.δεν ξερω...τι λετε?να την καταργησω?

internet mail. δεν νομιζω να σκαναρει τα mail μου...ψιλομουφα μαλλον.το καταργω?

ευχαριστω για τις απαντησεις.

να σημειωσω οτι εχω zonealarm pro με το antispyware του και την ασπιδα του avg antispyware.

Δημοσ.

κατα τη γνωμη μου ολα αυτα επιβραδυνουν πολυ την ταχυτητα του υπολογιστη γενικα(ειδικα η τυπικη ασπιδα)! αν εχεις ενα καλο firewall απενεργοποιησε τα ολα. εγω δεν τα εγκατεστησα καν,υπαρχει σχετικη επιλογη κατα την εγκατασταση του προγραμματος.

Δημοσ.

Εγώ έχω βάλει σαν firewall το kaspersky anti-hacker. Και σαν antivirus έχω το avast. Όμως όταν εκκινεί ο Η/Υ μου βγάζει μήνυμα ότι το avast είναι ασύμβατο με το Kaspersky antivirus (προσοχή: ANTIVIRUS, όχι ANTIHACKER!!?!?) και μου βγαίνει μήνυμα ότι το avast είναι απενεργοποιημένο.... Τι να κάνω;

Δημοσ.
κατα τη γνωμη μου ολα αυτα επιβραδυνουν πολυ την ταχυτητα του υπολογιστη γενικα(ειδικα η τυπικη ασπιδα)! αν εχεις ενα καλο firewall απενεργοποιησε τα ολα. εγω δεν τα εγκατεστησα καν,υπαρχει σχετικη επιλογη κατα την εγκατασταση του προγραμματος.

Καλά με όλα κλειστά υπάρχει περίπτωση να βρει τπτ ποτέ;

Δημοσ.
Καλά με όλα κλειστά υπάρχει περίπτωση να βρει τπτ ποτέ;

το antivirus το χρησιμοποιω μονο για περιοδικο σκαναρισμα! αν ειναι ολα ενεργοποιημενα επιβραδυνει ολες τις λειτουργιες του υπολογιστη, η λεγομενη για το avast 'προστασια κατα την προσβαση'.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...