Πέτρος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Αξιώθηκα έβαλα ADSL (1Mbit Connx), αξιώθηκα αγόρασα το παίγνιο αυθεντικό για να παίζω με την ησυχία μου από το σπίτι online και το συγκεκριμένο router μου τα έχει κάνει σκ@τ@!!! Συγκεκριμένα δε μπορώ με κανένα τρόπο να ανοίξω όλες τις πόρτες (γύρω στις20 διαφορετικές) που χρειάζεται (το έψαξα και στο portforward- λέει να χρησιμοποιήσω το DMZ το οποίο δυστυχώς δεν υπάρχει στο router) οπότε ακόμα και σε server στην Αθήνα το ping μου είναι άθλιο, κολλάω συνεχώς και αρκετές φορές τρώω και πόρτα λόγω αυτού. Γνωρίζει κάποιος λύση? Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Άκυρο... Τελικά έφταιγε η ασύρματη σύνδεση, τα μπάλωσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2007 kai gia ta megala pings den fteei to modem i o router alla most of the times ena pita dslam kai mia argi sindesi. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.