expressupload Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Το google adsense δεν αξίζει χώρο σου πιάνει! Καλύτερα να βρεις κάποιο μαγαζί να σου δίνει λεφτά παρά να συνεργαστείς με αυτούς.... Καταρχήν δεν πληρώνουν καλά... δεν έχει καλά διαφημιστικά(όταν μου διαφημίζει κρεβατοκάμαρες σε site με περιεχόμενο και υπηρεσίες για συγκεκριμένους χρήστες δεν νομίζω να κάνει κλικ ο άλλος...) Τώρα άμα υπάρχει άλλο site που να προσφέρει διαφημιστικά αλλά με καλύτερα αποτελέσματα(οικονομικά κυρίως) θα το δοκιμάσουμε. Τιμοκατάλογος δεν υπάρχει τα υπολογίζουν αυτοί το ποσό που σου αναλογεί ανάλογα σε ποιον γίνετε το κλικ και πόσο πληρώνει γι'αυτό.
Specom Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Egw pantos stis dikes mou istoselides vgazw peripou min 12 - max 17 dolaria thn hmera. Diaxirizomai omws kai adsense pelatwn mou kai to megalitero poso pou exw dei hmerisios einai 40 dolaria.
vmakrin Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 συμφωνώ με το φίλο expressupload, το έχουμε δοκιμάσει σε πολλά site και σιγά-σιγά το βγάζουμε από τα περισσότερα, για παραδειγμα για να βγάλεις 12 -17 $ την ημέρα θα πρέπει να έχεις τουλάχιστον 120.000 page views και όλα αυτά σύμφωνα με τους ειδικούς μετά απο πολλή μελέτη της συμπεριφοράς των χρηστών στο site, θα πρέπει να αλλάζεις συνεχώς το πότε, πού και πόσες διαφημίσεις προβάλλεις.
redxiii Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Ρε παιδιά αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι το περιεχόμενο της σελίδας σας αλλά και το τι κόσμος μπαίνει.. Άλλος μπορεί να έχει 1.000 page views και να βγάζει $0,5 και άλλος με τα ίδια page views να βγάζει πάνω από $5..
tempo Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 εγώ σταθερά 1$ την ημέρα στο site μου http://www.24net.gr καλά είναι βγαίνει το hosting, τα έξοδα για το όνομα μου μένει και ένα ποσό στην τσέπη, και πάνω απο όλα κάνω και αυτό που με ευχαριστεί!!!
olataepipla Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Διαχειρίζομαι ηλεκτρονικές εκθέσεις olataepipla.gr, olatougamou.gr και olataspitiou.gr. Έχουμε 35000-40000 επισκέψεις το μήνα. Τα google ads αποδίδουν αρκετά, αρκεί να έχεις κίνηση...
mentoras99 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Εχω την εξης απορια: απο τη στιγμη που το adsense στελνει ως διαφημιση, μεσα στο site σου, οτι 'νομιζει', πως ξερεις οτι δεν θα διαφημιστει καποιος ανταγωνιστης σου μεσα απο το ιδιο σου το site??? Απο τη στιγμη που το περιεχομενο των διαφημισεων ειναι σχετικο με το αντικειμενο του site, το σκεφτομαι σε αυτη τη βαση. Εκτος αν μπορεις χειροκινητα να πεις, οτι δεν θελω(εξαιρεση) ποτε να διαφημιστει αυτο το site μεσα απο το δικο μου site. Ειναι θεμα τι ελεγχο πλεον εχει πανω στη διαφημιση... Δηλαδη, για το olataepipla.gr να δειχνει banners με αλλα sites επιπλοποιων. Εμενα αν μου τυχαινε, δεν θα ημουν απλα αμηχανος. Δεν ξερω που θα κατεληγα... Σαν να εχω το site του Πασοκ και να διαφημιζεται μεσα η Νεα Δημοκρατια. Δεν το κλεινω καλυτερα? Συμβαινει αυτο ή είναι απλά φοβία?
olataepipla Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Μέντορα, δεν είχα δει το μήνυμά σου νωρίτερα. Αν δε θες να εμφανίζονται κάποιοι ανταγωνιστές στη σελίδα σου μπορείς να τους κόψεις από τις ρυθμίσεις του adsense. Εξαρτάται όμως για ποιο σκοπό υπάρχει η σελίδα. Αν πρόκειται για τη σελίδα εταιρικής προβολής κάποιας εταιρίας είναι "άσχημο" να βάλεις διαφημίσεις. Αν πρόκειται για διαφημιστική σελίδα όπως το olataepipla.gr, τότε η εμφάνιση σχετικών διαφημίσεων όχι μόνο δεν ενοχλεί, αλλά φέρνει και κέρδη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.