KWSN_Men Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 kwsn άλλαξε την υπογραφή σου. Γιατί; Τι έχει;
Super Moderators paredwse Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 [...] Μη νομίζεις πως η νομική λογική, ακολουθεί πάντα την κοινή. Για την ακρίβεια, εκεί που τελειώνει η (κοινή) λογική, αρχίζει η νομική. Καλά, συνήθως δεν είναι έτσι αλλά συμβαίνει κι αυτό. A μπα? Δηλ. εσυ εισαι υπερανω νομων και λογικης? Εάν η φράση "Αν δε κατοχυρωσει καποιος νομικα τη πνευματικη του ιδιοκτησια τοτε δεν μπορει να αποδειξει οτι οντως ειναι πνευματικη του ιδιοκτησια και ο καθενας θα μπορει να τον κλεβει" μπορούσε να θεωρηθεί λογική και νόμος, τότε ναι, είμαι υπεράνω αυτού του νόμου κι αυτής της λογικής. Γιατί; Τι έχει; Γιατί λέει Για τις κοπέλες του forum που αναρωτιούνται, ΝΑΙ, η φωτογραφία του avatar είναι όντως δικιά μου. Είναι ψέμα, δεν έχεις τέτοιο καπέλο.
KWSN_Men Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Πόσο πάει το σιντί φίλος. Κοίταξε, τώρα που έβγαλαν τη ζωή μου σε ταινία, μπορώ ελεύθερα να λέω και με περιφάνια ότι είμαι ο Idi Amin Dada.
fireflies Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Λολ, από προχθές το χω δει και ήθελα να προτείνω κι εγώ να την αλλάξει. Αλλά τελικά κατάλαβα ότι κυριολεκτεί.
KWSN_Men Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Λολ,από προχθές το χω δει και ήθελα να προτείνω κι εγώ να την αλλάξει. Αλλά τελικά κατάλαβα ότι κυριολεκτεί. KWSN_Men is having firefiles for dinner. Μουαχαχαχαχα!
Lucifer Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Θα περάσει καιρός προτού ένας μαυροδέρματος απ'την Ουγκάντα αγγίξει οποιαδήποτε Βερολινέζα.
lucky_strike Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 παιδια, ο αμίν νταντά εχει πεθανει...
KWSN_Men Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Εγώ όχι, θα κάνουν τη δουλίτσα τους οι σεφ μου. Αν θέλεις, θα βάλω τον Βαυαρό να τη δουλειά. παιδια, ο αμίν νταντά εχει πεθανει... Μουαχαχαχα. Οι τραπεζίτες μου στη Ζυρίχη θα διαφωνούσαν μαζί σου.
fireflies Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Θα περάσει καιρός προτού ένας μαυροδέρματος απ'την Ουγκάντα αγγίξει οποιαδήποτε Βερολινέζα. Λούσιφερ. Mir fehlen die Woerter. Κι εγώ που δεν ξέρω καλά αγγλικά και νόμιζα ότι εννοεί πως με θα με καλέσει για φαγητό?
lucky_strike Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 τεσπα.. και στην ηλικια που εισαι τι θα τα κανεις τα λεφτα ρε γερο? Σημ Αναρωτιεμαι κατα ποσον ειναι θεμιτο ενας mod (και μαλιστα με διαβολικο νικ) να σιγονταρει και να συμμετεχει(!!) σε οφτοπικς........
KWSN_Men Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Λούσιφερ.Mir fehlen die Woerter. Κι εγώ που δεν ξέρω καλά αγγλικά και νόμιζα ότι εννοεί πως με θα με καλέσει για φαγητό? Λογοπαίγνιο κυρία μου. Μη βάλεις άρωμα όταν έρθεις, θα μπερδεύεται με τα καρυκεύματα. τεσπα.. και στην ηλικια που εισαι τι θα τα κανεις τα λεφτα ρε γερο? Σημ Αναρωτιεμαι κατα ποσον ειναι θεμιτο ενας mod (και μαλιστα με διαβολικο νικ) να σιγονταρει και να συμμετεχει(!!) σε οφτοπικς........ Ρώτα το φιλαράκο μου το Disney για τα λεφτά. Ο mod είναι mod αλλού. Οπότε εδώ κάνει την επανάστασή του.
Lucifer Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Σημ Αναρωτιεμαι κατα ποσον ειναι θεμιτο ενας mod (και μαλιστα με διαβολικο νικ) να σιγονταρει και να συμμετεχει(!!) σε οφτοπικς........ Είναι η μέθοδος μου ώστε να ασκώ εξουσία στα φόρα που δν έχω άξες και να βάζω λουκέτα.
the_phantom_boy Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Αν και το θέμα πιστεύω οτι έχει λήξει, (γιαυτό και άργησα να δω την απάντηση του 21) θα πρέπει να απαντήσω... ΕΠειδη αναφερθηκατε σε μενα οφιελω μερικες απαντησεις στο φαντομ που εδω εμφανιζετια με αλλο ονομα επειδη ετσι του αρεσει? Με άλλο όνομα γράφτηκα, γιατί το “phantom” είναι πιασμένο... Και για να έχουμε καλό ρώτημα... Γιατί σε ενοχλεί? 1oν οτι προστεθηκε η φραση σε ορισμενα κειμενα που ισχυριζεται οτι ειναι δικα του αλλα ματαιοπονει και αυτο διοτι τα περισσοτερα κειμενα συγκεντρωθηκαν απο χρηστες μας εδω και 2 χρονια και μερικα αλλα απο ξενες ιστοσελιδες οπως τα http://www.tweakxp.com. Επομενως δεν μπορει να εμφανιζει ως εργασια του την μεταφραση ορισμενων κοινων συμβουλων που αφορουν τα xp την στιγμη που χιλαιδες σελιδες αναφερουν τις ιδιες συμβουλες. Δεκτό αυτό που λες... Εγώ τα έκλεψα, εγώ τα μετέφρασα, εγώ, εγώ, εγώ... Εσύ απόδειξέτο μου... Για να μιλάς με τόση σιγουριά, πάει να πεί ότι έχεις δει τα κείμενα σε άλλη σελίδα... Περιμένω... 2ον Μηπως ενοχλειται απο το γεγονος οτι προσπαθει να δημιουργησει προβλημα σε ορισμενα ατομα νομιζοντας οτι ειναι ιδιοκτητης ολων των συμβουλων που δινονται στο δικτυο για το λειτουργικο συστημα που αναφερουμε? Πιστεύω είναι ξεκάθαρο αυτό που λέω τόσο καιρό... Μίλησα ΜΟΝΟ για τους 2 guides που έγραψα εγώ, τους οποίους και έκανες COPY/PASTE στο freegr… (και αυτός ήταν ο μόνος λόγος που σε ανέφερα εδώ μέσα) Μήπως κάνω λάθος όταν λεω ότι το έχετε κάνει σύστημα σε εκείνο το site, και αντιγράφεται από ΠΑΝΤΟΥ τα ΠΑΝΤΑ? Τώρα βέβαια θα μου πετάξεις την κλασική “καραμέλα”, οτι σου τα έστειλαν άλλοι... Να το δεχτώ για τα άλλα, άσχετα με τα δικά μου, κείμενα... Τα δικά μου όμως, απο το http://www.pcw.gr, στο οποίο είσαι μέλος, πως έγινε η ΑΚΡΙΒΗ μεταφορά τους στο άλλο site? (και όχι μόνο τα δικά μου κείμενα, αλλά και άλλον χρηστών, από τους οποίους δεν έκανες καν τον κόπο να ζητήσεις ένα τυπικό συγγνώμη) 3ον Μηπως λησμονησε οτι αναλογα κειμενα εχουν δημοσιευθει εδω και 2 χρονια επιπλεον σε ελληνικες σελιδες- μπορω να αανφερω αρκετες- προτου ετοιμασει τον οδηγο του. Εξαλλου μπορουσε να μην προβει σε προσωπικες επιθεσεις. Μόνο 2 χρόνια? Μόνο σε σελίδες? Τόσα βιβλία δεν τα έχεις δεί? Όπως είπα και σε προηγούμενο post (που δεν έκανες τον κόπο να διαβάσεις), Αν το βλέπεις έτσι, τότε ο πραγματικός δικαιούχος του συγκεκριμένου guide, είναι ο Bill Gates και η ομάδα του... Ο τρόπος που γίνονται κάποια πράγματα μέσα στην Registry, είναι ίδιος... Φαντάζομαι ότι ακόμα και εσύ το καταλαβαίνεις... 4ον Η εμμονη του σε ορισμενα θεματα ειναι χαρακτηριστικη και εμφανιζεται ανικαποιητος την στιγμη που εγινε-αν και δεν υπηρχε κανενας λογος- μια αναφορα στο ονομα του με την ιδιοτητα του χρηστη. Σεο τι αφορα κοπυραιτ αυτο δεν υπαρχει. Αν ήξερες τόσο καλά τους νόμους, θα ήξερες ότι το Copyright ισχύει από την στιγμή που “κάποιος” θα γράψει “κάτι”... 5ον Ελπιζω οτι το θεμαλ ηγει εδω και δεν δεχομαι το θεατρο του παραλογου απο ορισμενους που υποτιθεται οτι γνωριζουν τους νομους. Αν το επιθυμει ειμαι προθυμος να το αποδειξω. Το θέμα για μένα έληξε από την στιγμή που το “Copyright by freegr” απομακρύνθηκε από το κείμενό μου... Τώρα τι θέλεις να δείξεις και ανοίγεις το θέμα πάλι, εδώ, την στιγμή που το πρόβλημα ΔΕΝ απασχολεί αυτό το forum, δεν ξέρω... Ίσως να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα... Υ.Γ. Ζητώ συγνώμη για το μακροσκελές κείμενο, αλλά έπρεπε να του απαντήσω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.