Προς το περιεχόμενο

Nod32 ή Avg;

gtr4460

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον επανηλθα πιο ηρεμος,μετα απο τρια τραγουδακια του Στελιου.Πρωτον το "EINAI K A R A T S E K A R I S M E N H methodos", ισως παρελειψα να πω οτι ειναι απο εμενα και μονο, κατοπιν δοκιμων και πειραματων,και οχι οτι το ειδα,η το διαβασα καπου.Εδω εχεις δικιο.

Ας μην το δοκιμασει κανεις.Αφηστε να εχω την αποκλειστικοτητα.False positive,σωστο,αλλα ρε παιδι μου 2 χρονια on line,γιατι δεν μου συνεβη ακομα τιποτα?.Εινα τυχαιο αυτο?.Και γιατι alarmiazoune (κοιτα ο που!@#ης λεξη που βρηκα),συνεχως,ποτε το ενα και ποτε το αλλο,και ποτε εκαι τα δυο μαζι.?Μηπως false positive?.Τελως παντων το κουρασαμε το θεμα,ο καθε ενας απο εμας ειναι το αφεντικο στο pc του.Ας κανει οτι νομιζει.Παω για μπουζουκι. Καλη νυχτα σε ολους τους insomniacs.

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

novice21

σιγουρα 2 αντιβιοτικα σε ενα υπολογιστη δεν ειναι καλο.

antispyware μπορεις να εχεις οσα θελεις χωρις προβλημα (εγω εχω 4).

παντως μου φαινεται κουλο , το κασπερσκυ να δεχεται την παρουσια αλλου αντιβιοτικου.

εγω στο παρελθον που δοκιμασα να περασω δευτερο μου εβγαλε μηνυμα το συστημα οτι πρεπει να κανω uninstal το κασπερκυ για να περασω αλλο αντιβιοτικο.

επι του θεματος τωρα.

νομιζω οτι κανενα απο τα 2 αντιβιοτικα (nod32 - avg) δεν προσφερουν την προστασια του ρωσου , που κανει μονο 38 ευρωπουλα να τον αγορασεις!

παντως στην απαντηση θα απαντησω και γω nod32.

ειναι καλυτερο απο το avg.

αυτο χρησιμοποιω τωρα .

πριν ειχα το ρωσο .

κανενα δεν τον φτανει.

Δημοσ.

@novice21,

Τρέχω με το αμάξι με μέσο όρο 200km/h εδώ και 2 χρόνια και δεν έχω πάθει τίποτα. Δε νομίζω να ναι τυχαίο. Μορείτε άφοβα να πάρετε το αμάξι σας και να τρέχετε με 200, δε θα πάθετε τίποτα.... είναι τσεκαρισμένο...

Όσο για το θέμα, μια αναζήτηση εδώ μέσα με λήμα "antivirus" θα βγάλει 1000000 αποτελέσματα. Ο καθένας προτείνει και από ένα με πιο δημοφιλές προτάσεις το nod32, kaspersky.

Δημοσ.

Ωπα ωπα,χαλαρωστε παιδια.Μην βαζετε τιποτα εσεις,και αφηστε σε εμενα την αποκλειστικοτητα.Το εχω ξαναπει.Ωσο για τις παραβολες με αυτοκινητα που τρεχουν με 200,και με κατι γκαστριες και φεγγαραδες,που αναφερθηκαν,σε προηγουμενα ποστ,δεν τα καταλαβαινω,ουτε εγω ουτε το pc μου. Ειμαι Αλβανό,και δέν λαλάει καλως Ελλήνικος.:-D.Σκεπτομαι να βαλω δυο ακομη αντιβιωτικα τωρα,ετσι για να σας κουφανω.Ρε σεις φιλαρακια εγω ειμαι ιδιοτροπος στο φαγητο,δεν μου αρεσουν τα ιδια και τα ιδια,και προ παντων οι κονσερβες.Γι αυτο φτιαχνω δικες μου συνταγες,και οτι κατσει,και αμα κατσει.Εξ αλλου μην ξεχναμε το GHOST/ACRONIS,σε περιπτωση blackout.Γουσταρω την ερευνα,και τους πειραματισμους,γενικα στην ζωη.Ο ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ !!!!.

PS:Αν γουσταριζα τα παιχνιδια,ισως να σκοτωνα την ελευθερη ωρα μου με αυτα.Ελα ομως που του λωλου δεν του αρεσουν.Αφου και τα default,των Windows,τα εχω εξαποστειλει και αυτα απο το pc,για θεμα χωρου.Και ετσι λοιπον "παιζω" με αυτα και αλλα με το pc.Φιλακια σε ολους τους αντιδραστικους.Εσεις καθηστε φρονημα γιατι...νταντά.:-D :-D

Δημοσ.

To AVG Free πρέπει είναι να είναι το πιο ελαφρύ.

Το είχα σε P1.7 και απλά δεν καταλάβαινα καμία καθυστέρηση.

Τώρα έχω το Kaspersky Personal 5, σε core 2 duo με 2 giga,και μόνο αν το

έχω στο χαμηλότερο επίπεδο protection(που θάλεγε και ο γιωργάκης..)

δεν έχω παγώματα και κολλήματα.

Μόλις λήξει τον Μάρτη το kaspersky θα ξαναγυρίσω στο AVG.

Δημοσ.

Ποιος φαεινός νους ξέβρασε το παραπάνω κατάπτυστο συγκριτικό γραφικό που αφήνει τελευταίο το Kaspersky;

Ακόμα και το virus.gr μοιάζει απαύγασμα αξιοπιστίας μπροστά του! :P

To BitDefender δε διαθέτει την παλαιότερη αίγλη του...ξεπεράστηκε κι όχι μόνο από 1-2 antivirus όλα κι όλα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...