Προς το περιεχόμενο

Nod32 ή Avg;

gtr4460

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν έχω δοκιμάσει το AVG, αλλά με το NOD32 είμαι υπερευχαριστημένος, γιατί είναι πολύ ελαφρύ, γρήγορο, με μικρά updates και βρίσκει τα πάντα.

Δημοσ.

Έχω δοκιμάσει και τα δύο. Και τα δύο είναι πολύ ελαφριά.

Στα XP έχω το AVG και στα 2003 το NOD32.

Θα σου έλεγα το AVG που είναι και free και δεν κοπανάει και το azureus ότι έχεις το NOD32 και καλύτερα βγάλτο:grin:

Δημοσ.

Κανεις search me to nod και βρισκει Χ διαφορα.Μετα κανεις το ιδιο μετο avg,και βρισκει και αλλα που δεν βρηκε το nod.Και αντιστροφα παλι το ιδιο.Γι αυτο ειπα οτι το ενα συμπληρωνει το αλλο.Και εαν βαλεις και ενα τριτο,θα βρει και αλλα που δεν βρηκαν αυτα τα δυο.Ολα αυτα τα εχω τσεκαρει,αλλα ποσα να βαλεις ρε γμτ??

Δημοσ.

novice21 τι πίνεις???

αν ο άνθρωπος βάλει 2-3 antivirus θα αχρηστέψει το Pc του!!!

μονό 1 antivirus, μόνο 1 firewall και 2-3 antispy χρειάζονται!

δεν πιστεύω ότι τίθεται θέμα σύγκρισης ανάμεσα στα δύο αυτά av.

nod32 χαλαρά καλύτερο.αλλά μην το βάλεις σπασμένο...αγόρασέ το αν είναι...

εγω πάντως avαst εχω.

Δημοσ.
Κανεις search me to nod και βρισκει Χ διαφορα.Μετα κανεις το ιδιο μετο avg,και βρισκει και αλλα που δεν βρηκε το nod.Και αντιστροφα παλι το ιδιο.Γι αυτο ειπα οτι το ενα συμπληρωνει το αλλο.Και εαν βαλεις και ενα τριτο,θα βρει και αλλα που δεν βρηκαν αυτα τα δυο.Ολα αυτα τα εχω τσεκαρει,αλλα ποσα να βαλεις ρε γμτ??

δυο antivirus???συγγνωμη αλλα γελαμε εδω!

λοιπον NOD32 κι απο μενα με κλειστα ματια,χτες μπαλωνα ενος φιλου το πισι που ηθελε κατι free,εβαλε AVG antivirus και οι trojans εκαναν παρελαση

Δημοσ.

Λοιπον μαγκες οσο κια σας φαινεται παραξενο,ακουστε/διαβαστe:Πριν λιγο καιρο ειχα στησει στο pc τα εξης:1)Kaspersky,2)antivir V7(AntiVir Personal Edition-Avira),Nod32,και ενα σωρο antispaware.Πεταξα το Kaspersky,και το Avira,λογω key/blacklist.και το πιο απιστευτο ειναι οτι ειμαι με 512 ram.Και με ολα αυτα οσο κι αν σας φαινεται παραξενο το pc πηγαινε με χιλια.Τωρα εχω Nod32 & AVG, & 4 antispawares,και παει σφαιρα.Η θεωρια απεχει απο την πραξη.Δοκιμαστε το.Εχω ξαναποσταρει παλαιοτερα γι αυτο το θεμα.

δυο antivirus???συγγνωμη αλλα γελαμε εδω!

λοιπον NOD32 κι απο μενα με κλειστα ματια,χτες μπαλωνα ενος φιλου το πισι που ηθελε κατι free,εβαλε AVG antivirus και οι trojans εκαναν παρελαση

Patrine πες μας με επιχειρηματα που ειναι το αστειο για να γελασω κι εγω λιγο?

Δημοσ.

Και τα έχουμε ξαναγράψει παλαιότερα γι' αυτό το θέμα, πως στο τέλος θα βγάλουμε μαλάκες τους ίδιους τους developers των προγραμμάτων, όταν προτείνουν και ξαναπροτείνουν να μη χρησιμοποιείται παραπάνω από ένα, διότι δημιουργούνται διενέξεις (ακόμα και μη αντιληπτές από το χρήστη), που είναι πιθανόν να αφήσουν τον ιό να περάσει.

Αλλά τι ξέρουν κι αυτοί...! :P

ΥΓ: Για να είστε καλυμμένοι, μην το περιορίσετε σε 4-5 μόνο. Βάλτε καμιά 20 antivirus και καμιά 60 anti-malware/firewalls και μετά επισκεφθείτε κι έναν καλό ψυχίατρο για τη φαρμακευτική αγωγή.

ΥΓ 2: Φυσικά μιλάω για resident καταστάσεις.

Δημοσ.
Και τα έχουμε ξαναγράψει παλαιότερα γι' αυτό το θέμα, πως στο τέλος θα βγάλουμε μαλάκες τους ίδιους τους developers των προγραμμάτων, όταν προτείνουν και ξαναπροτείνουν να μη χρησιμοποιείται παραπάνω από ένα, διότι δημιουργούνται διενέξεις (ακόμα και μη αντιληπτές από το χρήστη), που είναι πιθανόν να αφήσουν τον ιό να περάσει.

Αλλά τι ξέρουν κι αυτοί...! :P

με προλαβες...

Δημοσ.

Φιλε θα ειναι λαθος να βαλεις 2 antivirus και αυτο στο λεω γιατι το εχω κανει και ο υπολογιστης σερνοταν.Οσον αφορα για το nod32 ή avg απ'όσο εχω διαβάσει και συσκρίνει από διάφορα posts κατά το παρελθόν , προτιμάται το nod32 αν και τα δύο κάνουν update.Τέλος θα βάλεις και ένα προγραμμα που αφαιρεί spyware (ad-aware se ή spyware doctor).Διαλέγεις και παίρνεις

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...