gtr4460 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 pedia anamesa se nod trianta dio i avg ti protinete
teo64x Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Δεν έχω δοκιμάσει το AVG, αλλά με το NOD32 είμαι υπερευχαριστημένος, γιατί είναι πολύ ελαφρύ, γρήγορο, με μικρά updates και βρίσκει τα πάντα.
Καριώτης1 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Δεν έχω δοκιμάσει το NOD32, αλλά με το AVG είμαι υπερευχαριστημένος, γιατί είναι πολύ ελαφρύ, γρήγορο, με μικρά updates και βρίσκει τα πάντα. __________________
novice21 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Και τα ΔΥΟ στο pc.Το ενα συμπληρωνει το αλλο.Καρατσεκαρισμενο...
trabakoulas Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Έχω δοκιμάσει και τα δύο. Και τα δύο είναι πολύ ελαφριά. Στα XP έχω το AVG και στα 2003 το NOD32. Θα σου έλεγα το AVG που είναι και free και δεν κοπανάει και το azureus ότι έχεις το NOD32 και καλύτερα βγάλτο:grin:
novice21 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Κανεις search me to nod και βρισκει Χ διαφορα.Μετα κανεις το ιδιο μετο avg,και βρισκει και αλλα που δεν βρηκε το nod.Και αντιστροφα παλι το ιδιο.Γι αυτο ειπα οτι το ενα συμπληρωνει το αλλο.Και εαν βαλεις και ενα τριτο,θα βρει και αλλα που δεν βρηκαν αυτα τα δυο.Ολα αυτα τα εχω τσεκαρει,αλλα ποσα να βαλεις ρε γμτ??
GiannisMetal Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 novice21 τι πίνεις??? αν ο άνθρωπος βάλει 2-3 antivirus θα αχρηστέψει το Pc του!!! μονό 1 antivirus, μόνο 1 firewall και 2-3 antispy χρειάζονται! δεν πιστεύω ότι τίθεται θέμα σύγκρισης ανάμεσα στα δύο αυτά av. nod32 χαλαρά καλύτερο.αλλά μην το βάλεις σπασμένο...αγόρασέ το αν είναι... εγω πάντως avαst εχω.
PATRINOS06 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Κανεις search me to nod και βρισκει Χ διαφορα.Μετα κανεις το ιδιο μετο avg,και βρισκει και αλλα που δεν βρηκε το nod.Και αντιστροφα παλι το ιδιο.Γι αυτο ειπα οτι το ενα συμπληρωνει το αλλο.Και εαν βαλεις και ενα τριτο,θα βρει και αλλα που δεν βρηκαν αυτα τα δυο.Ολα αυτα τα εχω τσεκαρει,αλλα ποσα να βαλεις ρε γμτ?? δυο antivirus???συγγνωμη αλλα γελαμε εδω! λοιπον NOD32 κι απο μενα με κλειστα ματια,χτες μπαλωνα ενος φιλου το πισι που ηθελε κατι free,εβαλε AVG antivirus και οι trojans εκαναν παρελαση
novice21 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Λοιπον μαγκες οσο κια σας φαινεται παραξενο,ακουστε/διαβαστe:Πριν λιγο καιρο ειχα στησει στο pc τα εξης:1)Kaspersky,2)antivir V7(AntiVir Personal Edition-Avira),Nod32,και ενα σωρο antispaware.Πεταξα το Kaspersky,και το Avira,λογω key/blacklist.και το πιο απιστευτο ειναι οτι ειμαι με 512 ram.Και με ολα αυτα οσο κι αν σας φαινεται παραξενο το pc πηγαινε με χιλια.Τωρα εχω Nod32 & AVG, & 4 antispawares,και παει σφαιρα.Η θεωρια απεχει απο την πραξη.Δοκιμαστε το.Εχω ξαναποσταρει παλαιοτερα γι αυτο το θεμα. δυο antivirus???συγγνωμη αλλα γελαμε εδω! λοιπον NOD32 κι απο μενα με κλειστα ματια,χτες μπαλωνα ενος φιλου το πισι που ηθελε κατι free,εβαλε AVG antivirus και οι trojans εκαναν παρελαση Patrine πες μας με επιχειρηματα που ειναι το αστειο για να γελασω κι εγω λιγο?
blueviper Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Και τα έχουμε ξαναγράψει παλαιότερα γι' αυτό το θέμα, πως στο τέλος θα βγάλουμε μαλάκες τους ίδιους τους developers των προγραμμάτων, όταν προτείνουν και ξαναπροτείνουν να μη χρησιμοποιείται παραπάνω από ένα, διότι δημιουργούνται διενέξεις (ακόμα και μη αντιληπτές από το χρήστη), που είναι πιθανόν να αφήσουν τον ιό να περάσει. Αλλά τι ξέρουν κι αυτοί...! ΥΓ: Για να είστε καλυμμένοι, μην το περιορίσετε σε 4-5 μόνο. Βάλτε καμιά 20 antivirus και καμιά 60 anti-malware/firewalls και μετά επισκεφθείτε κι έναν καλό ψυχίατρο για τη φαρμακευτική αγωγή. ΥΓ 2: Φυσικά μιλάω για resident καταστάσεις.
PATRINOS06 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Και τα έχουμε ξαναγράψει παλαιότερα γι' αυτό το θέμα, πως στο τέλος θα βγάλουμε μαλάκες τους ίδιους τους developers των προγραμμάτων, όταν προτείνουν και ξαναπροτείνουν να μη χρησιμοποιείται παραπάνω από ένα, διότι δημιουργούνται διενέξεις (ακόμα και μη αντιληπτές από το χρήστη), που είναι πιθανόν να αφήσουν τον ιό να περάσει. Αλλά τι ξέρουν κι αυτοί...! με προλαβες...
PETROS13 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 NOD32 είναι ίσως και το καλύτερο από όλα.
johnfocus Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Φιλε θα ειναι λαθος να βαλεις 2 antivirus και αυτο στο λεω γιατι το εχω κανει και ο υπολογιστης σερνοταν.Οσον αφορα για το nod32 ή avg απ'όσο εχω διαβάσει και συσκρίνει από διάφορα posts κατά το παρελθόν , προτιμάται το nod32 αν και τα δύο κάνουν update.Τέλος θα βάλεις και ένα προγραμμα που αφαιρεί spyware (ad-aware se ή spyware doctor).Διαλέγεις και παίρνεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.