Προς το περιεχόμενο

Firewall για πρόσβαση προγραμμάτων στο Internet?

Kyro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξέρει κανένας κανά firewall (freeware αν γίνεται) για να ρυθμίσω ποιά προγράμματα θέλω να έχουν πρόσβαση στο internet?

Ξέρω ότι όλα (ή τα περισσότερα) έχουν τέτοιες ρυθμίσεις αλλά θέλω κάτι μικρό και ελαφρύ που αν γίνεται να είναι μόνο για αυτή τη δουλειά (τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει το firewall του router).

Δημοσ.

Καμιά άλλη πρόταση;

Βρήκα free εκδόσεις των sygate και zonealarm είναι αλφρυά αυτά;

Κατέβασα και το PC Tools firewall plus είναι 2.κάτι MB, το έβαλα αλλά δε μου γεμίζει το μάτι, κάτι με χαλάει.

Δημοσ.
Ξέρω ότι όλα (ή τα περισσότερα) έχουν τέτοιες ρυθμίσεις αλλά θέλω κάτι μικρό και ελαφρύ που αν γίνεται να είναι μόνο για αυτή τη δουλειά (τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει το firewall του router).

http://www.321download.com/LastFreeware/page7.html

Kerio Personal Firewall 2.1.5

Η τελευταία έκδοση του Kerio πριν περάσει στην έκδ. 4 και αρχίσει να παχαίνει και να βαραίνει. Το χρησιμοποιώ και για κανονικό firewall. Νομίζω ότι είναι ό,τι πρέπει γι' αυτό που θες. Καταναλώνει μεταξύ 2MB και 4MB μνήμη.

Έχει ένα μικρό bug με το Microsoft Networking, αλλά δεν σε αφορά για τη δουλειά που θες. Αν έχεις κανένα πρόβλημα, ρώτα.

ΥΓ. Αν σκοπεύεις να βάλεις σύντομα Βίστα, το καινούργιο firewall που έχουν ελέγχει και την εξερχόμενη κίνηση, οπότε σε καλύπτει.

Δημοσ.

Εγώ χρησιμοποιώ sygate.

1. γιατι είναι πολύ-πολύ εύκολο.. με εικονιδια των προγραμμάτων που

αφήνεις προσβαση αριθμός πακέτων κλπ

2. γιατι το zonealarm μερικές εκδόσεις ειναι πάρα μα παρα πολύ σπασιμο..

το εβγαλα και δεν το ξανακατεβάζω...

Παντως εμενα μια χαρά μου φαίνεται... αλλά δεν ειμαι και ειδικος επι των firewall

Δημοσ.

Δεν είπα ότι δε μου αρέσει το comodo αν και η αλήθεια είναι ότι πρώτη φορά το ακούω. Απλά θέλω να ακούσω και άλλες επιλογές και θα δω τι θα βάλω.

Δημοσ.

ego tha po kai mia anapodi gnomi.to firewall tha mpei kai tha xrisimopoiithei opos prepei i tha mpei kai tha einai gia kapoion poui den tha xerei pos pezei.giati sto 90 tis 100 ton periptoseon blepo na exoun balei firewall xoris na xeroun ti einai ti kanei giati mpenei kai paei legontas.sin oti to theoro ligo ipervoli gia home use.apla to leo me basi ola auta pou blepo ston kosmo ekei exo.pou oi misoi ta kanoun ola allow oti kai na ine kai oi alloi misoi kanoun ta panta block kai den anigoun oute net sto telos.

Δημοσ.

Τελικά αφού δοκίμασα και το sygate κατέλειξα στο comodo.

Poulinos μάλλον ανοίκω στο άλλο 10% (έτσι πιστεύω τουλάχιστον) :)

Θέλω να ξέρω ακριβώς ποιά εφαρμογή θέλει να "βγει" προς τα έξω και πότε. Δεν έχει σημασία να αναφέρω τον λόγο, ο καθένας έχει τον δικό του.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...