Vatos_locos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 παιδιά θέλω βοήθεια χθες μόλις αγόρασα έναν ΟΔ 250 G Ide και αφού του κάνω format και όλα ωραία του περνάω με σα όλα τα πράγματα μου και πάω να κάνω image με το acronis μου και βγάζει ένα error reading data from sector XXX.XXXxxxxxx κάνω scan disk με τα windows και δεν βρίσκουν τίποτα και δεν ξέρω τι να κάνω καμια ιδέα έκανα serch διάβασα πολλά αλλα δεν καταλαβαίνω καν τι γίνετε για ρίξτε μαία πρόταση σας παρακαλώ γιατί θα αρχίσω να τραβάω τα μαλλιά μου έτσι και χας 250 gb για το τίποτα και τα πιο πολλά αρχεία έτσι και τα χάσω καταστράφηκα γιατί είναι σημαντικά και αρχείο από την σχολη
kx5 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Αν φταίει ο σκληρός τότε ψάξε να βρεις το HDD Regenerator. Θα κάνει 20 ώρες να τελειώσει αλλά... ανασταίνει σκληρούς!
Vatos_locos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 το έχω το πρόγραμμα που λες και σε ευχαριστώ για την απάντηση αλλα επειδή είναι το πρώτο πρόβλημα που αντιμετωπίζω με δίσκο θέλω μια A καθοδήγηση βλέπεις otaqn πάθαινε κάτι ένας δίσκος μου ήταν να χαλάσει τελείως
kx5 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Μη φοβάσαι για τα δεδομένα που έχεις μέσα στο σκληρό. Το HDD Regenerator δεν τα πειράζει. Είναι το μόνο που μπορώ να σου προτείνω αφού με αυτό έχω σώσει ένα παλιό WD (μαζί με τα δεδομένα του)που όλα τα άλλα προγράμματα, ακόμη και τα utilities της WD τον είχαν για κατεστραμμένο.
Vatos_locos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 βασικά ακόμα μπορώ να τον δω τον δίσκο οποτε προσπαθώ μπας και κρατήσει ένα image από το acronis τώρα έκαψα και ένα δισκάκι με το HDD Regenerator και θα δω μόλις τελειώσει το image αυτό που μου λέει τι μπορεί να είναι βασικά αν έχει bad sector φταίει ο δίσκος η το σύστημα αρχείων του δίσκου ? παίζει να έχει πρόβλημα με τα πλάτερ του ? και κάτι άλλο όταν κλείνει το pc είναι ο μονος δίσκος που η βελόνα του κάνει ένα klack οι άλλοι δεν ακούγονται φυσιολογικό αυτό η έχει πρόβλημα και να τον στείλω πίσω ?
kx5 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Για το πρώτο δε πιστεύω να έχουν σχέση αυτά τα δύο που αναφέρεις. Για το δεύτερο αν ο δίσκος σου έχει αρχίσει να κάνει περίεργους "θορύβους" -> rma.
Vatos_locos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 περίεργους θορύβους δεν κάνει αυτό είναι το θέμα δεν ακούγεται καθόλου μονο όταν κλείνει το pc και δεν παίρνει ρεύμα ακούγεται η βελόνα του που πάει στην θέση της αλλα με ένα klank
Vatos_locos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 ok έκανα άλλο ένα CHDSK εκτος windows και μου έβγαλε bad κλάστερς και λέει ότι τα έσβησε τα διόρθωσε δεν θυμάμαι ακόμα να τελειώσει το bad clusters τι είναι ? αν του κάνω low level format θα φύγουν τα bad clusters ?
Vatos_locos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2007 eny body lipwn apo x8es to apogeuma mexri authn tin stigmh o diskos twra teleiwse to 4 stage kai leei oti ekane replace ola ta bad clusters twra einai to 5 stage ver. free space 8a kataferw na swsw ta pragmata pou exei mesa ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.