_BASSstarlet_ Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Eχω την Gigabyte 965p-s3 και ενώ ακούω ήχο,δεν μπορώ να λειτουργήσω το mic και το line in. Από το Control Panel έχω κάνει το test hardware,σε εκείνο το σημείο ακούγεται ήχος από το line in και το mic,αλλά πουθενά αλλού. Μάλιστα ο ήχος έχει και κακή ποιότητα,σαν να είναι πολύ χαμηλό το bitrate.
tolis86 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 εχεις ορισει ποια θα ειναι η εισοδος για το μικροφωνο και για τη γραμμη εισοδου?
_BASSstarlet_ Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Nαι. Με ρωτάει κάθε φορά που βάζω τα jack.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Aλλο περίεργο είναι ότι τα sliders δεν μετακινούνται πάνω-κάτω..
_BASSstarlet_ Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Επανέρχομαι..ακόμα δεν το έχω λύσει το πρόβλημα Mπορώ να ηχογραφήσω από line in αλλά δεν ακούω τι ηχογραφώ εκείνη την στιγμή. Στο messenger με ακούνε μέσω μικροφώνου,αλλά την φωνή μου δεν έχω καταφέρει να την ακούσω. Με λίγα λόγια,ο ήχος από line in & mic δεν αναπαράγεται από το line out. Επίσης να πω πως δεν έχω βάλει πολυκάναλο ήχο κια ιστορίες,μόνο το ένα line out χρησιμοποιώ.
poulinos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 apo line out i apo to speakers den bgenei?
_BASSstarlet_ Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Tελικά το πρόβλημα λύθηκε (εν μέρη) πηγαίνοντας το pc στο <<Πλαίσιο>>.
poulinos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 giati les en meri?ti ekanan?kanonika efoson exeis kati sto mic kai kati sta ixeia tha prepe na akous ti les ektos an ine mute.
symbios Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 katevase tous teleftaious drivers tis onboard kartas ixou.
symbios Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 vlepo to svisate to link ti egine fovithikate
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.