xpapias Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Έχω αγανακτήσει πραγματικά. Ενώ ο Opera είναι ο browser που με βολεύει περισσότερο, κάποιες σελίδες με ελληνικά, επιμένει να μη μου τις δείχνει. Αλλάζω από το View το Encoding από automatic σε Greek (Windows ή ISO) ή ακόμα και σε UTF αλλά τίποτα. Επίσης κάποια στιγμή είχα δοκιμάσει να αλλάξω το Encoding από κάποιο άλλο μενού αλλά πάλι τίποτα. Να πω ότι Firefox και explorer μου εμφανίζουν τη σελίδα χωρίς σφάλματα, αλλά αυτό δεν αποτελεί λόγο αλλαγής browser...
Eusebius Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Βάλε Firefox! :-P Σοβαρά τώρα, τη σελίδα που δίνεις τη βλέπω κανονικά. Ρυθμίσεις. (Δεν έχω πειράξει τίποτα. Όπως τα εγκατέστησα.) Έκδ. 9.10.8679, αγγλική, Windows XP Pro SP2 αμερικάνικα.
accipio Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 O Opera (9.10) μου δείχνει κανονικά τη σελίδα που δίνεις στην εικόνα, κανένα πρόβλημα με τα ελληνικά. Δες πάλι τις ρυθμίσεις σου.
xpapias Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Και εγώ τα ίδια είχα μόνο που αντί για iso-8859-1 είχα τα εξής: Δοκίμασα να το αλλάξω σε iso αλλά δεν άλλαξε κάτι. Επίσης, μόλις τώρα έκανα αναβάθμιση σε 9.10 γιατι δεν μου έκανε upload τις εικόνες στο imageshack (bug του 9.00) αλλά και πάλι δεν έφτιαξε...
Eusebius Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Αν το View, Encoding είναι στο Automatic Selection, νομίζω ότι θα έπρεπε να το δείχνει σωστά, αφού στη σελίδα είναι δηλωμένη η κωδικοσελίδα: ><meta [...] charset=windows-1253"> Το windows-1252 το μικροσοφτικό αντίστοιχο του iso-8859-1, αλλά φαντάζομαι ότι αυτή η επιλογή δεν έχει έχει σημασία. Δεν καθαρίζεις την cache να δεις;... Τίποτα άλλο δεν ξέρω. Δεν χρησιμοποιώ Όπερα.
alkisg Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Η σελίδα δε φαίνεται να έχει πρόβλημα στον κώδικά της, και ο Opera μου τη δείχνει κανονικά... Βάλε στον Opera σου να τη δείχνει σε Greek (Windows) χωρίς automatic selection και ξαναστείλε screenshot μπας και καταλάβουμε γιατί στο κάνει... Μήπως σου λείπουν τίποτα fonts;
greeneye Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 kai go ta idia me OPERA malakizetai o opera entelos. firefox kai pali firefox!
metalmike Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Αμαν ποια με αυτη την προπαγανδα με τον firefox!Εχει παραγινει το θεμα δεν νομιζετε;Αμα δεν ξερετε εσεις κατι μην κατηγορειτε τον opera γιατι εσεις ξεφτιλιζεστε!Η λυση ειναι απλη:Tools>Preferences>General>Language(εννοειται ελληνικα)>Details και για encoding βαζουμε το iso-8859-7!Για να δουμε τωρα ποιος μ@λ@κιζεται και ποιος οχι 8)
DrFreeman Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2007 Αμαν ποια με αυτη την προπαγανδα με τον firefox!Εχει παραγινει το θεμα δεν νομιζετε;Αμα δεν ξερετε εσεις κατι μην κατηγορειτε τον opera γιατι εσεις ξεφτιλιζεστε!Η λυση ειναι απλη:Tools>Preferences>General>Language(εννοειται ελληνικα)>Details και για encoding βαζουμε το iso-8859-7!Για να δουμε τωρα ποιος μ@λ@κιζεται και ποιος οχι 8) Πές τα ντε...
Physics_Rulez Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2007 Και σε μένα χωρίς να κάνω καμμιά ρύθμιση με opera 9.10 μια χαρά μου τη δείχνει.
xpapias Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2007 Αμαν ποια με αυτη την προπαγανδα με τον firefox!Εχει παραγινει το θεμα δεν νομιζετε;Αμα δεν ξερετε εσεις κατι μην κατηγορειτε τον opera γιατι εσεις ξεφτιλιζεστε!Η λυση ειναι απλη:Tools>Preferences>General>Language(εννοειται ελληνικα)>Details και για encoding βαζουμε το iso-8859-7!Για να δουμε τωρα ποιος μ@λ@κιζεται και ποιος οχι 8) Αυτό σου κάνει; :|
accipio Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2007 Αν αντί για iso-8859-7 βάλεις windows-1253 διορθώνεται;
xpapias Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2007 Αν αντί για iso-8859-7 βάλεις windows-1253 διορθώνεται; Ούτε... Εξάλλου η ρύθμιση αυτή είναι για σελίδες που δεν έχουν specification. Η συγκεκριμένη όμως έχει ><meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1253"> <meta name="GENERATOR" content="Microsoft FrontPage 5.0">
dimitris74 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2007 kai ego me opera kanena provlima me to 8859-7
Eusebius Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2007 xpapias, για να αποκλείσω το ενδεχόμενο να φταίει κάτι στις ρυθμίσεις, θα τις έκανα όλες backup, θα τις καθάριζα τελείως και μετά θα έκανα μια φρέσκια εγκατάσταση. Την τοποθεσία όλων των αρχείων ρυθμίσεων, σελιδοδεικτών κλπ. τη βλέπεις με opera:about.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.