mentoras99 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 http://pitsirikos.blogspot.com/2007/01/blog-post_19.html Τι εκανε ο ανθρωπος! Ενα επιτυχημενο blog. Και τωρα ολα φαινεται οτι οδηγουν στο δρομο της δοξας και της επιτυχιας. Χωρις πλάτες, γνωριμίες και 'μεσο'. Welcome to the century of internet.
emilios_x Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 μμμμ δεν το ξέρω το παλικάρι...Παίζει να είναι αλήθεια όσα λέει?
manic Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 τον εχω σει στο lifo πολυ μα παρρα πολυ γελιο ο τυπας
poromenos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 ton diavaza apo tin arxi tou blog tou einai ipodigma blogger:p ksexwrise akrivws,oxi epeidi eixe kapio meso,alla epeidi aksize that's something
anthony_crete Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2007 nai pws... poly prototypo!!! Internal Server ErrorError 500 kalos o pitsirikos alla tou katevasan to blog....... giati??? peite mas kai mas re paidia ti eixe mesa!! :|
thes1os Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2007 nai pws... poly prototypo!!! kalos o pitsirikos alla tou katevasan to blog....... giati??? peite mas kai mas re paidia ti eixe mesa!! :| Δεν του κατέβασαν το blog, όπως θα διαπίστωσες. Έτυχε. Και εγώ τον παρακολουθώ εδώ και καιρό. Τα κείμενά του είναι άλλοτε σατυρικά και άλλοτε συναισθηματικά. Πολύ απλά, ο πιτσιρίκος γράφει ωραία. Το μόνο που με χαλάει, είναι που δεν αφήνει ανοιχτό τον σχολιασμό των κειμένων του, που νομίζω ότι είναι η πεμπτουσία των blogs.
pigeon Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2007 Εννοείτε δηλαδη οτι * δεν εχει στείλει 200 εκατομμύρια επιστολές σ'ολους τους συντάκτες εφημερίδων για προβολή του blog του; * δεν εχει διαφημίσει ΠΑΝΤΟΥ το blog του περισσότερο κι απο το "Παρα Πέντε" του Mega; * δεν εχει άκρες ή γνωριμίες σε αριστερίζουσες φωνές της δημοσιογραφίας; Ναι, πες το μου κι αυτο.... :? :? :? Κι ο Καραμανλής πολυ παλια πριν γίνει πρωθυπουργός ηταν ενας απλος φοιτητής... ναι, μαλλον... :p Προσθήκη: Στο 7 της Ελευθεροτυπίας παλιά ειχε ενα αρθρό με τα μινι-βιβλία που κυκλοφόρησαν απο blogs. Εκει περιέγραφε και τον τρόπο προσέγγισης και ειναι ΦΑΝΕΡΟ πως ο πιτσιρίκος ειχε τις ακρες που χρειαζόταν. Υπάρχουν 100αδες συγγραφείς και καλοι και κακοι δεν λεω , αλλα δυσκολα βγάζουν βιβλίο γιατι οι εκδότες δεν εμπιστεύονται πλεον κανενα. Αν δεν εχεις ακρες (ή λεφτα) δεν πας μπροστα στην Ελλάδα._ (τελεια και παύλα). Προσθέτω για να μη παρεξηγηθω, ο τυπος ειναι πολυ ωραιος στα κειμενά του, δυστυχως στην Ελλάδα η ιστορία της ξαφνικής επιτυχίας ειναι λιγο "αμερικάνικο ονειρο" απατηλο!
thes1os Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2007 Εννοείτε δηλαδη οτι * δεν εχει στείλει 200 εκατομμύρια επιστολές σ'ολους τους συντάκτες εφημερίδων για προβολή του blog του; * δεν εχει διαφημίσει ΠΑΝΤΟΥ το blog του περισσότερο κι απο το "Παρα Πέντε" του Mega; * δεν εχει άκρες ή γνωριμίες σε αριστερίζουσες φωνές της δημοσιογραφίας; Ναι, πες το μου κι αυτο.... :? :? :? Όλα αυτά που λές μπορεί και να ισχύουν αλλά ισχυόυν στον μικρότερο βαθμό και δεν είναι αθέμιτα μέσα. Και εσύ μπορεί να έχεις γνωριμίες σε διάφορα πεδία που δεν σκέφτηκες ποτέ να τις χρησιμοποιήσεις γιατί πιθανότατα δεν υπήρχε κατάλληλο αντικείμενο για να ασχοληθείς. όλοι μας λοιπόν έχουμε γνωριμίες και το πώς θα τις χρησιμοποιήσουμε είναι και πάλι θέμα εξυπνάδας. Σαφώς με το να κάθεσαι στον καναπέ σου (γενικά μιλάω πάντα, μην πάρεις τίποτα ε[πι προσωπικού) και να περιμένεις να έρθει το όνοειρο να σε βρεί, δεν γίνεται. Συμπέρασμα: και να ισχύουν τα παραπάνω που λές, θεμιτότατα καθώς εμπίπτουν στην σφαίρα των έξυπνων κινήσεων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.