AndonisK Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 παιδια θα ηθελα μια μικρη βοηθεια. Θελω να συνδεσω το ΝΕΟ HTPC μου μετα απο την πριζα που εβαγα ζηλευοντας τους υπολοιπου Forumites. Θελω να βρω καλωδιο ψηφιακο απο την ψηφιακη εξοδο τη καρτας σε Coaxial η Οπτικης ινας για να το συνδεσω με τον AV μου. Πριν το Σαββατο κυριακο για να εχω ολο το χρονο να παιξω Ευχαριστω
cleeverblade Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=15&category=40633964&product=834246 δεν υπάρχει καμία πρόθεση διαφήμισης από μέρους μου, απλά σε αυτό το μαγαζί το βρήκα. σίγουρα υπάρχει και σε άλλα ίσος και φτηνότερα.
AndonisK Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 σε ευχαριστω γαι την αμεση βοηθεια
shadowmsc Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 επίσης αν έχεις ήδη optical καλώδιο μπορείς να αγοράσεις ένα μετατροπέα που είναι πολύ πιο φτηνός απο καινούριο καλώδιο σαν αυτό που πρότεινε ο φίλος.
popolaros Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 επίσης αν έχεις ήδη optical καλώδιο μπορείς να αγοράσεις ένα μετατροπέα που είναι πολύ πιο φτηνός απο καινούριο καλώδιο σαν αυτό που πρότεινε ο φίλος. απο που?????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.