lucky_strike Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Εχω στο συστημα μου 2 sata σκληρους δισκους και τον τελευταιο καιρο με εχουν...μουρλανει με το βουητο τους... Ανοιγοντας το καπακι δε βλεπω κατι περιεργο αρα ειναι θεμα κραδασμων..Υπαρχει καποια λυση για να σταματησει ο θορυβος?:-?
poulinos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 lastixakia stis bides.oti kai na kaneis patenta tha ine of course.kapou ixa brei sto eshop nomizo metatropeis apo 3,5 se 5 1,4 me lastixakia gia tous kradasmous.
lucky_strike Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Μπορεις να μου δωσεις ακριβες link?
poulinos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 to brika eutixos http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.804901
PATRINOS06 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 to brika eutixos http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.804901 μην φανταστεις οτι κανει και θαυματα...
lucky_strike Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Eυχαριστω pouline αλλα αναρωτιεμαι αν θα ταιριαζει στο κουτι. Σημειωνω οτι εχω ενα full tower που οι δισκοι μπαινουν με παρομοιο τροπο, δηλ. δε βιδωνονται κατευθειαν.
Dklearhos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 το καλύτερο είναι να τους "κρεμάσεις".Πατέντα βέβαια πολύ επιρεπείς στα χτυπήματα.Εκτέλεση παίρνεις τέσσερα ίσα κομμάτια πετονιάς ψαρέματος(εγώ στο δικό μου έχω ακόμα χοντρή κλωστή) και τα δένεις γύρω από τις τέσσερις βίδες του σκληρού και μετά σε κάποιο σημείο στο κουτί(ο δίσκος θα πρέπει να αιωρείται για να μην παράγει καθόλου κραδασμούς). Το αποτέλεσμα είναι αρκετά καλό και το κυριότερο δεν έχεις να χάσεις τίποτα να το δοκιμάσεις έστω για λίγα λεπτά. συμβουλή:να μην έχει μεγάλη απόσταση από κάτω ώστε στην περίπτωση που γίνει κάτι να μην πάθει τιποτα.Μπορείς ακόμα να βάλεις ένα κομμάτι αφρολέξ από κάτω. ΥΓ.οταν ευκαιρήσω θα ανεβάσω και φωτό.
poulinos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 i meta dikia sou patenta na deis pou bouizei to kouti kai na to ftiaxeis esi ekei.i allo kouti
PATRINOS06 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2007 το καλύτερο είναι να τους "κρεμάσεις".Πατέντα βέβαια πολύ επιρεπείς στα χτυπήματα.Εκτέλεση παίρνεις τέσσερα ίσα κομμάτια πετονιάς ψαρέματος(εγώ στο δικό μου έχω ακόμα χοντρή κλωστή) και τα δένεις γύρω από τις τέσσερις βίδες του σκληρού και μετά σε κάποιο σημείο στο κουτί(ο δίσκος θα πρέπει να αιωρείται για να μην παράγει καθόλου κραδασμούς). Το αποτέλεσμα είναι αρκετά καλό και το κυριότερο δεν έχεις να χάσεις τίποτα να το δοκιμάσεις έστω για λίγα λεπτά.συμβουλή:να μην έχει μεγάλη απόσταση από κάτω ώστε στην περίπτωση που γίνει κάτι να μην πάθει τιποτα.Μπορείς ακόμα να βάλεις ένα κομμάτι αφρολέξ από κάτω. ΥΓ.οταν ευκαιρήσω θα ανεβάσω και φωτό. ωραιος!!!!!περιμενουμε φωτος!!
lucky_strike Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2007 Αστειο ακουγεται... Σαν εκεινη τη παλια διαφημιση με το Κολοβο "Θα τη κρεμασω..θα τη κρεμασω... -Μη Θαναση!! - θα τη κρεμασω"...(τη ναφθαλινη για τα ρουχα) Τωρα θα λεμε "θα τον κρεμασω" -"Απλως κρεμαστε τον!"
S2Katana Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2007 Εγω εβαλα κομματακια λαστιχου αναμεσα και ολα σταματησαν!
Thakyr Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2007 malista...opote mporei na mporesw na koimamai ligo pio hsyxa,e? mporeite na eksigisete pou akrivws mpainei to afrolex kai to lastoixo? pantws oi kremastoi diskoi mou fanikan kali idea!!!
poulinos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2007 ekei pou pataei o diskos mporeis na baleis ligo lastixo.episis lastixo ekei pou ine i bida.iparxei kai i lisi pou ego den ixa balei bida apla ixa sfinosei komatakia xartoni ose na min metakinite o diskos.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.