Προς το περιεχόμενο

Βουητο σκληρων...

lucky_strike

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω στο συστημα μου 2 sata σκληρους δισκους και τον τελευταιο καιρο με εχουν...μουρλανει με το βουητο τους... Ανοιγοντας το καπακι δε βλεπω κατι περιεργο αρα ειναι θεμα κραδασμων..Υπαρχει καποια λυση για να σταματησει ο θορυβος?:-?

Δημοσ.

Eυχαριστω pouline αλλα αναρωτιεμαι αν θα ταιριαζει στο κουτι.

Σημειωνω οτι εχω ενα full tower που οι δισκοι μπαινουν με παρομοιο τροπο, δηλ. δε βιδωνονται κατευθειαν.

Δημοσ.

το καλύτερο είναι να τους "κρεμάσεις".Πατέντα βέβαια πολύ επιρεπείς στα χτυπήματα.Εκτέλεση παίρνεις τέσσερα ίσα κομμάτια πετονιάς ψαρέματος(εγώ στο δικό μου έχω ακόμα χοντρή κλωστή) και τα δένεις γύρω από τις τέσσερις βίδες του σκληρού και μετά σε κάποιο σημείο στο κουτί(ο δίσκος θα πρέπει να αιωρείται για να μην παράγει καθόλου κραδασμούς). Το αποτέλεσμα είναι αρκετά καλό και το κυριότερο δεν έχεις να χάσεις τίποτα να το δοκιμάσεις έστω για λίγα λεπτά.

συμβουλή:να μην έχει μεγάλη απόσταση από κάτω ώστε στην περίπτωση που γίνει κάτι να μην πάθει τιποτα.Μπορείς ακόμα να βάλεις ένα κομμάτι αφρολέξ από κάτω.

ΥΓ.οταν ευκαιρήσω θα ανεβάσω και φωτό.

post-26959-12906294351_thumb.jpg

Δημοσ.
το καλύτερο είναι να τους "κρεμάσεις".Πατέντα βέβαια πολύ επιρεπείς στα χτυπήματα.Εκτέλεση παίρνεις τέσσερα ίσα κομμάτια πετονιάς ψαρέματος(εγώ στο δικό μου έχω ακόμα χοντρή κλωστή) και τα δένεις γύρω από τις τέσσερις βίδες του σκληρού και μετά σε κάποιο σημείο στο κουτί(ο δίσκος θα πρέπει να αιωρείται για να μην παράγει καθόλου κραδασμούς). Το αποτέλεσμα είναι αρκετά καλό και το κυριότερο δεν έχεις να χάσεις τίποτα να το δοκιμάσεις έστω για λίγα λεπτά.

συμβουλή:να μην έχει μεγάλη απόσταση από κάτω ώστε στην περίπτωση που γίνει κάτι να μην πάθει τιποτα.Μπορείς ακόμα να βάλεις ένα κομμάτι αφρολέξ από κάτω.

ΥΓ.οταν ευκαιρήσω θα ανεβάσω και φωτό.

ωραιος!!!!!περιμενουμε φωτος!!

Δημοσ.

Αστειο ακουγεται... Σαν εκεινη τη παλια διαφημιση με το Κολοβο

"Θα τη κρεμασω..θα τη κρεμασω...

-Μη Θαναση!! - θα τη κρεμασω"...(τη ναφθαλινη για τα ρουχα)

Τωρα θα λεμε "θα τον κρεμασω"

-"Απλως κρεμαστε τον!"

Δημοσ.

malista...opote mporei na mporesw na koimamai ligo pio hsyxa,e?

mporeite na eksigisete pou akrivws mpainei to afrolex kai to lastoixo?

pantws oi kremastoi diskoi mou fanikan kali idea!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...