lucky_strike Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Oταν θελουμε να αντιγραψουμε ενα cd/dvd υποθετω οτι διαλεγουμε την επιλογη copy whole disk ή copy disk image απ το αντιγραφικο μας προγραμμα. Επειδη ομως το δικο μου προγραμμα δεν βλεπω να εχει τετοια επιλογη, αν αντιγραψω ολους τους φακελους απ το source cd-rom στο destination cd-rom, θα εχω το ιδιο αποτελεσμα? πχ. αν με αυτο το τροπο αντιγραψω τα win xp, το νεο cd θα δουλευει κανονικα? 2. Και αλλη μια ερωτηση σχετικα με τα xp, μπορω να τα αντιγραψω σε α) cd-rw? dvd-r/rw? και να ειναι ακριβη αντιγραφα που θα δουλευουν εξισου με το original cd-rom?
madsc Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Θα χρειαστείς λίγο διάβασμα πατώντας F1 στο πρόγραμμα εγγραφής που χρησιμοποιείς για αυτές τις απορείες. Κατά κανόνα θα πρέπει να έχει τις εντολές που αναφέρεις. Ποιό πρόγραμμα είναι αυτό; - Όχι 2. Ναι, με "CD Copy" π.χ. από Nero. /sc
antonl Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Σχετικά με το 2. ίσως έχεις κάποια προβλήματα με την δημιουργία «αντιγράφων ασφαλείας» αυθεντικού λογισμικού.
blackstar Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 imgburn, dorean kai einai ergaleio ante kai ena burrrn gia audio cd ti windows kai saxlamares....
antonl Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 @blackstar: Δε νομίζω να εννοούσε εγγραφή μέσω της εγγενούς υποστήριξης των XP ...αντιγραφικο μας προγραμμα.Επειδη ομως το δικο μου προγραμμα...
lucky_strike Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Παιδια, αν μπορειτε σας παρακαλω να μου απαντησετε σε αυτο ακριβως που ρωτησα. Σημειωνω παντως οτι με τη μεθοδο αντιγραφης ολων των αρχειων του cd-rom των xp, τα αντεγραψα σε ενα cd-rw και φαινεται οτι ειναι ολα ok.
blackstar Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Επειδη ομως το δικο μου προγραμμα δεν βλεπω να εχει τετοια επιλογη, αν αντιγραψω ολους τους φακελους απ το source cd-rom στο destination cd-rom, θα εχω το ιδιο αποτελεσμα? πχ. αν με αυτο το τροπο αντιγραψω τα win xp, το νεο cd θα δουλευει κανονικα? 2. Και αλλη μια ερωτηση σχετικα με τα xp, μπορω να τα αντιγραψω σε α) cd-rw? dvd-r/rw? και να ειναι ακριβη αντιγραφα που θα δουλευουν εξισου με το original cd-rom? ok, to proto einai 100% oxi, gia ton poio logiko den 8a einai bootable, 8a xreiastis kati san to imgburn h to nero, me to ena na kani prota image kai meta thn engrafi, kai to alo na kani on-the-fly thn engrafi, pantos pes ti software exeis gia engrafi, kai an 8es dokiamase na kaneis boot apo to cd ton xp poy egrapses. gia to deytero yparxoun pola programata pou kanoun 100% pista antigrafa, ala ayta den einai mesa se oti dini h m$ me ta xp.
lucky_strike Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Eισαι σιγουρος οτι για το πρωτο η απαντηση ειναι 100% οχι? Θα δοκιμασω αυτοπου εκανα. Για το δευτερο μαλλον δε καταλαβες τι ρωτησα. Ρωτησα αν ενα cd-rom μπορει να αντιγραφει κανονικα σε ενα cd-rw ή σε ενα dvd-r/rw
blackstar Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2007 an apla ekanes drag and drop ta arxeia, den 8a einai bootable, ala ayto mporeis na to dokimasis, kanonta boot apo to cd poy egrapses, an kanei boot, tote eisai ok(sini8os me ena aplo drag & drop den pezoyn sosta). gia to deytero ne mporei, arkei na exeis kapoio software poy na mporeis na kanei 1:1 antigrafi.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.