Προς το περιεχόμενο

Τι ειναι καλυτερο με τις μνημες...

lucky_strike

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
τετοιου ειδους απαντηση, οπως ειναι και η δικη σου, καλυτερα να μην υπηρχε.

που εμαθες τετοια ορθογραφια?

οταν "επισκευτεις" τον μπιλ να του διαβιβασεις τα σεβη μου.

Ρε πιτσιρίκο, αέι τράβα σε καμιά γωνία να χτυπηθείς...

Κοίτα μαλάκες που τρώμε στην μάπα σε ετούτο εδώ το forum

άντε και καλά μυαλά...

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το ποιος ειναι ο μαλακας απο μακρυα κανεις μπαμ.

Υπαρχει πηχτρα απ αυτη τη ρατσα κι εσυ εισαι ενα αντιπροσωπευτικο χαραχτηριστικο παραδειγμα τετοιου καμενου...

"Ο κλασικος, ο μαλακας ο ελληνας..." που λεει και ο Γεωργιου, θαχεις ακουσει φανταζομαι.

Παντως εγω φροντιζω να τους βαζω παντα στη θεση τους οταν μου κουνιουνται περιεργα...Αυτο το καταλαβες ηδη.

Δημοσ.

ελεος κλειστε το το μπουρδελο να τελειωσουμε

και ρε λακη (στραϊκ) "φροντιζω να τους βαζω παντα στη θεση τους οταν μου κουνιουνται περιεργα..."

ακομα γελαω ρε μαν!!!

Δημοσ.

Nαι, ειναι αληθεια οτι εγραψα. Δεν ειδες ο αλλος, εμεινε αναυδος, το μονο που μπορεσε να ψελισει ηταν ενα "nice try moron"....

Περαστικα του.

Δημοσ.
Nαι, ειναι αληθεια οτι εγραψα. Δεν ειδες ο αλλος, εμεινε αναυδος, το μονο που μπορεσε να ψελισει ηταν ενα "nice try moron"....

Περαστικα του.

Εχθές που έτυχε να περνάω από Δαφνή μεριά άκουσα ότι έφυγε ένας από τα εσώκλειστα.

Μήπως ψάχνουν εσένα ?

Δημοσ.
Πού είναι οι mods; :???: Κρίμα να ξεφεύγει ένα θέμα σε ένα αξιόλογο forum όπως η insomnia και να μην επεμβαίνει κανείς! :(

ασε να γελασουμε και λιγο.

Δημοσ.
ασε να γελασουμε και λιγο.

Όσοι γέλασαν, γέλασαν. Φτάνει!

Βέβαια μπορεί να ήταν επιδεικτική η απουσία των moderators σε μια αντιπαράθεση που εξελίσσεται για μέρες, αλλά εξίσου υπεύθυνοι είναι και οι εμπλεκόμενοι. Ανεξάρτητα από το ποιος έχει δίκιο ή άδικο θα ήταν καλύτερα να υποχωρούμε. Αν ο ένας λέει άσπρο και ο άλλος μαύρο και το άσπρο είναι το σωστό στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν καταλαβαίνω το λόγο για τον οποίο θα πρέπει να "πείσουμε" το συνομιλητή μας ότι κάνει λάθος. Αν κάνει λάθος αυτός χάνει με το να επιμένει σ' αυτό. Και αν νομίζουμε ότι η ερώτηση δεν είναι άξια λόγου καλύτερα να μην απαντήσουμε καθόλου παρά να αρχίσουμε τις αντιπαραθέσεις και τις προσβολές...

Όσα έγραψα δεν απευθύνονται ειδικά στους συμμετέχοντες αυτού του θλεματος, αλλά σε όλους όσους απερίσκεπτα και αλόγιστα χρησιμοποιούν τέτοιες πρακτικές. Επαναλαμβάνω: είναι κρίμα να συμβαίνουν αυτά σε ένα forum του επιπέδου της insomnia!

Δημοσ.

Ναι αλλα μη μας βαζεις ολους στο ιδιο τσουβαλι. Μην εξισωνουμε τους θυτες με τα θυματα! Που εφταιξα εγω? Αλλοι αρχισαν να βριζουν, εγω ειπα απλως την θεση μου και καποιοι μου επιτεθηκαν γιατι εχουν διαφορετικη θεση και θελουν να την επιβαλουν με το στανιο. Ειναι αδικο να τα ακουω κι εγω γιαυτους.

Δημοσ.
Ναι αλλα μη μας βαζεις ολους στο ιδιο τσουβαλι. Μην εξισωνουμε τους θυτες με τα θυματα! Που εφταιξα εγω? Αλλοι αρχισαν να βριζουν, εγω ειπα απλως την θεση μου και καποιοι μου επιτεθηκαν γιατι εχουν διαφορετικη θεση και θελουν να την επιβαλουν με το στανιο. Ειναι αδικο να τα ακουω κι εγω γιαυτους.

Φίλε μου δεν ξέρω από τεχνολογικής άποψης στο συγκεκριμένο ζήτημα ποιος έχει δίκιο ή άδικο. Επίσης έχουν σβηστεί αρκετά μηνύματα για να βγάλω ασφαλή συμπεράσματα για το πώς ξεκίνησαν όλα. Θα συμφωνήσω μαζί σου στο ότι το θύμα έχει πάντα ελαφρυντικά και δε μπορεί να μπει στο ίδιο τσουβάλι με το θύτη.

Από τα πολλά κατακριτέα που ακούστηκαν με στεναχώρησε πολύ κάτι που είπε ο billpeppas αν και δεν είναι σε τόσο έντονο και κυρίως υβριστικό ύφος:

Φίλε Lucky, είναι η πολλοστή φορά αυτή την εβδομάδα που θα τα χώσω σε κάποιον.

Νομίζω ότι αυτή είναι η χειρότερη χρήση της Insomnia που μπορεί να κάνει κανείς. Ειδικά αν το επαναλαμβάνει.

Δημοσ.
Όσοι γέλασαν, γέλασαν. Φτάνει!

Επαναλαμβάνω: είναι κρίμα να συμβαίνουν αυτά σε ένα forum του επιπέου της insomnia![/b]

απαντας μονος σου στην ερωτηση σου. χωρις παρεξηγηση κουμανταδοροι χαβαλε κανω απλα ειναι αστειο το σκηνικο, τα ορθογραφικα.

Δημοσ.

στο γιατι συμβαινουν. ειναι οι ογκος των χρηστων δεν κοντρολαρετε ευκολα εγω πλακα κανω. μην καθεσε και χαλιεσε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...