lucky_strike Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 αρα εσυ ψηφιζεις 2Τ και 400ΜΗz, σωστα?
lucky_strike Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 θενκς for your vote! H ψηφος σου καταγραφεται και περιμενω κι αλλες.
iced Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 lucky_strike οριστε 600αρες Οταν δεν ξερουμε 1)το βουλώνουμε 2)ψαχνόμαστε 3)μετα μιλαμε... Τα εχεις μπλεξει πάρα πολύ
billpeppas Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Βillpeppas και λοιποι με τα ιδια μυαλα...: δειξτε μου μια μνημη με 600ΜΗz. Έλα μεγάλο μυαλό μου εσύ http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=93878&highlight=TCCD DDR660 2,5-3-3-5 σου φτάνει ή θες κι'άλλο ? Ιced: 1950pro -->the best για τους παραπλανημενους και απληροφορητους(εσυ σε ποια κατηγορια υπαγεσαι?) Η X1950Pro είναι η καλύτερη κάρτα σε αυτή την κατηγορία χρημάτων. Το ποιός είναι παραπληροφορημένος, και ακατάδεκτος μαθήσεως φαίνεται... sudden strike... Κανονικα αυτο το ερωτημα πρεπει να απασχoλει ΟΛΟΥΣ τους χρηστες με DDR. LOL, just lol!
lucky_strike Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Για Ελληνικα links μιλαω. Κανατε 2 μερες για να βρειτε αυτα τα links. To δευτερο ειναι απο forum και λεει οτι ειναι single channel only. Το πρωτο λεει " Of course, DDR-1 memory that can work at 300MHz is not something you see everywhere. Especially, since this memory works with quite aggressive latencies (for this frequency). " Αρα μιλαμε για μπουζουκια αμφιβολου αποτελεσματος. Δεν αδειαζω για πειραματισμους. Οταν δεν ξερουμε 1)το βουλώνουμε 2)ψαχνόμαστε 3)μετα μιλαμε...Τα εχεις μπλεξει πάρα πολύ Να το βουλωσεις εσυ. Μαθε πρωτα να εισαι πολιτισμενος και μετα μου κανεις υποδειξεις.Η X1950Pro είναι η καλύτερη κάρτα σε αυτή την κατηγορία χρημάτων.Το ποιός είναι παραπληροφορημένος, και ακατάδεκτος μαθήσεως φαίνεται... sudden strike... Το οτι ειναι σε αυτη τη κατηγορια, ναι. Εγω μιλουσα για την καλυτερη agp γενικως. LOL, just lol!Γιατι lol??? Ισως εσενα δε απασχολησε ποτε αυτο το θεμα γιατι προφανως δεν εισαι αρκετα ψαγμενος, οσοι εχουν ομως ακριβα συστηματα οποως εγω τους ενδιαφερει αμεσα, γιαυτο σε παρακαλω μη χαλας αλλο το thread και ασε το κοσμο να ψηφισει: 1Τ & 333ΜΗz ή 2Τ & 400ΜΗz ?
billpeppas Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Γιατι lol??? Ισως εσενα δε απασχολησε ποτε αυτο το θεμα γιατι προφανως δεν εισαι αρκετα ψαγμενος, οσοι εχουν ομως ακριβα συστηματα οποως εγω τους ενδιαφερει αμεσα, γιαυτο σε παρακαλω μη χαλας αλλο το thread και ασε το κοσμο να ψηφισει: 1Τ & 333ΜΗz ή 2Τ & 400ΜΗz ? Ρε παλικάρι τελικά είσαι πολύ γτπ. Φάση έχει πάντως να ακούω τις μ*****ιες που λες. Μου φτιάχνεις το κέφι. Thumbs up noob 1ον) Γιατί μόνο ελληνικά link ? 2ον) Ο χρήστης με τις DDR660 είμαι εγω... 3ον) Το αν είμαι ψαγμένος ή όχι άστο καλύτερα να το κρίνουν οι συνήθεις χρήστες αυτού του forum που ξέρουν πολύ καλύτερα από εσένα. Regards, bill
lucky_strike Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Eισαι εντελως αισχος. Βριζεις σα βοθρος και μας αποκαλυπτεις το ποιόν σου(ή μαλλον το πύον σου...) Δεν θα χαραμησω αλλο χρονο μαζι σου, αντε για κανα μπλουμ να ξελαμπικαρεις λιγο. Τετοιοι noobs οπως εσυ δειχνουν γιατι το επιπεδο της συγχρονης νεολαιας ειναι πολυ χαμηλο...
21century Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Παιδια μην κατεβαζετε το επιπεδο της συζητησης γιατι ολες οι αποψεις ειναι σεβαστες, δεν αξιζει τον κοπο να χαλασουμε μια καλη παρεα γιατι εδω μεσα δεν εχουμε να μοιρασουμε τιποτα. Κατα τη γνωμη μου για το συγκεκριμενο θεμα θα προτεινα dual channel DDR2 στα 533 με ισαριθμα module και ιδια timing..
billpeppas Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Παιδια μην κατεβαζετε το επιπεδο της συζητησης γιατι ολες οι αποψεις ειναι σεβαστες, δεν αξιζει τον κοπο να χαλασουμε μια καλη παρεα γιατι εδω μεσα δεν εχουμε να μοιρασουμε τιποτα. Κατα τη γνωμη μου για το συγκεκριμενο θεμα θα προτεινα dual channel DDR2 στα 533 με ισαριθμα module και ιδια timing.. Έγραψες! DDR2 σε Athlon 64 Socket939....
Str Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 (ειναι 3 και εχω καμμενο αστειο πριν παω για υπνο) ΕΜΕΝΑ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΠΑΡΕΙ ddr2 ΓΙΑ TRIPLE CHANNEL KAI OI ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ ΔΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ!!! (ακου εκει ddr2 σε 939, και προτεινει και 533, γιατι τα 800σαρια και τα 1000αρια lagαρουν περισσοτερο κι απ τον ΟΤΕ) (εκτος κι αν ειναι πλακα, που με στελνει για υπνο...στην κυριολεξια)
billpeppas Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Το ότι πέραν του αστείου που έκανε ο Str δεν σου απάντησε κανείς τόσες μέρες, κάτι πρέπει να σημαίνει φίλε.....καλό θα ήταν να κάτσεις και να σκεφτείς καλά τι έγινε, γιατί έγινε, που έκανες ( αν έκανες ) [ αυτό δεν μπορούμε να στο επιβάλλουμε, πρέπει να το καταλάβεις μόνος σου ] λάθος, κλπ κλπ...
lucky_strike Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Tο σιγουρο ειναι οτι το post του str ειναι λιγοτερο αστειο απ το δικο σου φιλε.... Να κατσω εγω να σκεφτω τι?? Ποιο λαθος εκανα? Μια σημαντικη ερωτηση διατυπωσα. Το thread δεν απαντηθηκε διοτι εσυ το κατεστρεψες. Δες ποσα αχρηστα posts εκανες εδω χωρις να δωσεις καμμια απαντηση επι του θεματος. Μονο flames και προσπαθεια να δημιουργησεις καυγαδες:? Ενας αλλος πιθανος λογος ειναι οτι δε γνωριζουν. Δεν εχεις μονο εσυ το μονοπωλιο της αγνοιας
Str Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 ------> Καλύτερα 400MHz και 2T <-------- Edit: πάντος μου φαίνεται πολύ περίεργο που δεν μπορείς να τις έχεις στα DDR-400 με 1T Command Rate. Το δοκίμασες και δεν δούλεψε ? 2 sticks έχεις συνολικά στο PC έτσι ? Δοκίμασες το άλλο σετ DIMM slots ? ΠΟΥ δεν απαντησε ρε μαν? (πως σκατα κανω bold καποια γραμματα, οεο?) εγω εχω ακουσει πως το 1Τ ειναι ΠΟΛΥ καλο για το μηχανημα αλλα μαααααλον θα ακουσω και θα εμπισκευτω τον μπιλ
lucky_strike Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 τετοιου ειδους απαντηση, οπως ειναι και η δικη σου, καλυτερα να μην υπηρχε. που εμαθες τετοια ορθογραφια? οταν "επισκευτεις" τον μπιλ να του διαβιβασεις τα σεβη μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.