DioNiSis_000 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 φυσικα και γινεται, με thunderbird δουλεβει μια χαρα. για το yahoo.com νομιζω κανει και ολες τις ρυθμισεις αυτοματα. στο yahoo.gr δεν το βρισκει αυτοματα γιατι χρησημοποιει τους yahoo.com severs, και βαζει καραληξη gr οταν δινεις yahoo.gr email αλλα το διορθωνεις.
isay Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 φυσικα και γινεται, με thunderbird δουλεβει μια χαρα. για το yahoo.com νομιζω κανει και ολες τις ρυθμισεις αυτοματα. στο yahoo.gr δεν το βρισκει αυτοματα γιατι χρησημοποιει τους yahoo.com severs, και βαζει καραληξη gr οταν δινεις yahoo.gr email αλλα το διορθωνεις. Dionisi το εχεις δοκιμάσει ο ίδιος και είσαι απόλυτα βεβαιος οτι παρέχεται pop3 πρόσβαση σε δωρεάν λογαριασμούς yahoo.com; Για ΜΗ .com λογαριασμους παρέχεται (όπως το .gr .co.uk κλπ) και για δωρεάν λογαριασμούς
antonl Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 αν επιλεξεις yahoo asia, παιζει pop3 στο com
isay Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 αν επιλεξεις yahoo asia, παιζει pop3 στο com Που να το επιλέξεις αυτο; Στο profile σου στο yahoo;
antonl Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Ακριβώς. account information -> account settings -> lang/site/time zone
isay Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Ακριβώς. account information -> account settings -> lang/site/time zone To επιβεβαιώνω. Ας το δούμε λίγο πιο αναλυτικά ως διαδικασία: 1.Κάνουμε login στο webmail μας και πάμε Options -> Mail Options 2.Απο αριστερα επιλέγουμε Account Information και στο καινουργιο παράθυρο πάμε Set language, site, and time zone 3.Στο Regional Site and Language βάζουμε Yahoo! Asia και στο Time Zone βάζουμε GMT +8 China (που μετά θα γίνει Asia/Shangai). Παταμε Save και κλείνουμε το παράθυρο για να βρεθούμε στο αρχικό παράθυρο ρυθμίσεων. 4.Απο αριστερα επιλέγουμε Pop & forwarding και βάζουμε τικ στην επιλογη Allow your Yahoo! Mail to be POPed. Πατάμε save changes. Αυτό ήτανε. 5. (προαιρετικό) Μπορούμε να επαναλάβουμε βήματα 2 και 3 και να βάλουμε Yahoo US in english και GMT +2 Eastern Europe. To pop3 δεν θα απενεργοποιηθεί. Αν δεν κάνουμε όλα τα προηγούμενα, αν προσπαθήσουμε να ρυθμίσουμε pop3 στο thunderbird θα παίρνουμε μήνυμα λάθος «Pop not for this user»
chiderboy Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Ξεθάβω το θέμα μιας και φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα Σήμερα πάλι δεν δουλεύει ο server του freemail. Από outlook express δεν βρίσκει τον server και απο το web interface που δοκίμασα να μπώ δεν μου αναγνωρίζει καν τα στοιχεία του λογαριασμού. Σε σας δουλεύει; Ελπίζω να μην τους χτύπησε και αυτούς η κρίση....
akiss Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Ξεθάβω το θέμα μιας και φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα Σήμερα πάλι δεν δουλεύει ο server του freemail. Από outlook express δεν βρίσκει τον server και απο το web interface που δοκίμασα να μπώ δεν μου αναγνωρίζει καν τα στοιχεία του λογαριασμού. Σε σας δουλεύει; Ελπίζω να μην τους χτύπησε και αυτούς η κρίση.... Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ από εχθές το πρωί...
Field_mice Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Κάποιο νέο ? Εδώ και 2 ημέρες και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα..τι πάιζει ρε παιδιά ,αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα...
chiderboy Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Επανήλθε αλλά δυστυχώς φαίνεται είναι καιρός να το αφήσω σιγά σιγά τουλάχιστον από κύριο email. Απο τις αγαπημένες μου υπηρεσίες από το 2003 που το έχω αλλά το τελευταίο χρόνο κάνει αρκετά νερά και ίσως δεν είναι τόσο αξιόπιστο πλέον τουλάχιστον ως προς το μέλλον του
G.U.S+ Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 ΣΦΑΛΜΑ: Ανύπαρκτος χρήστης ή εσφαλμένος κωδικός χρήστη! και το πρόβλημα καλά κρατεί
pigeon Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δουλεύει (υποτίθεται) το pop αλλα δεν στέλνει email ούτε στον εαυτό του -απο το ιδιο email στο ιδιο email- ούτε φυσικά λαμβάνει απ'εξω email πχ. απο google account. Είναι δωρεαν εντάξει δεν λέω, αλλά τουλάχιστον ας μας ενημέρωνε οτι θα το κλείσει το μαγαζι..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.