Προς το περιεχόμενο

5 ώρες!.. (prob με κάρτα ήχου από αρχάριο)

discaris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

.. τόσο μου έχει απορροφίσει η συγκεκριμένη δυσλειτουργία.

Συνοπτικά: Έχω κάρτα ήχου "C-Media 8738" η οποία μάλλον δεν αναγνωρίστηκε από το σύστημα όταν πέρασα τα xp προ εβδομάδας στο pc μου.

Έφερα κάποιο κολλητό να βοηθήσει την κατάσταση.. άρχισε να κατεβάζει ότι driver έβρισκε μπροστά του!.. το pc έφτασε σε κατάσταση να μην μπορεί να κλείσει ή να κάνει restart..

Την επόμενη, με λίγη τύχη, ανακάλυψα την δυνατότητα "επαναφοράς του συστήματος" (σε προηγούμενο σημείο/ ημερομηνία) κάτι που αποτελεί και επιτυχία ορόσημο για την pc_καριέρα μου αφού είναι η 1η σοβαρή επέμβαση που έκανα ever..

Mε καινούργιο θάρρος προσπάθησα ώστε.. να περάσω τον driver, έχω κατεβάσει από το net.. έχω βρει το cd που έχει τον driver.. έχω δοκιμάσει τα πάντα.. δεν "καθαρίζει" με τίποτα..

Πηγαίνω μέσω control panel/το σύστημά μου../υλικό/διαχείριση συσκευών.. ο "ελεγκτής ήχου πολυμέσων" είναι με (?), προσπαθώ από το cd, προσπαθώ από το windows update, από ότι ορίζει recommended.. αλλά τίποτα.

Έχω και την ανασφάλειά μου λόγω μη γνώσης του αθλήματος.. αν κάποιος "συμπαίκτης" αναγνωρίζει κάτι που να μπορώ να κάνω περισσότερο ας το αναφέρει παρακαλώ. 8)

Δημοσ.

βρήκα μέσω αναζήτησης το παρακάτω.. http://www.insomnia.gr/vb3/archive/index.php/t-154628.html θέμα του forum το οποίο περιγράφει ακριβώς το problem μου..

Οπότε, αύριο που θα είμαι ξελαμπικαρισμένος θ' ασχοληθώ.. Μη χάνετε κι εσείς τον χρόνο σας.. αν δεν καταφέρω κάτι θα επανέλθω.. 8-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...