pappous_soulis Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Μπορεί κανείς να μου πει πως φαίνεται ένα παιχνίδι σε wide οθόνη σε αυτή την ανάλυση? Γίνεται strecthing ή μπαίνουν μαύρα πλαίσια στα πλαινά της οθόνης για να γίνεται 5:4?Διαφέρει απο μοντέλο σε μοντέλο?
ninos30 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Stretching γίνεται. Αλλά γιατί να το κάνεις αυτό. Όλα τα παιχνίδια των 2 τελευταίων χρόνων υποστηρίζουν wide αναλύσεις... Εκτός αν μιλάς για κάποιο παλιό
giankyr Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Και γι' αυτά που δεν υποστηρίζουν υπάρχουν τρόποι να τα κάνεις να υποστηρίζουν
cult7 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Psakse edw gia ta paixnidia http://www.widescreengamingforum.com/wiki/index.php?title=Main_Page
pappous_soulis Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Ρωτάω γιατι θέλω να πάρω μια 22" και επειδή η ανάλυση 1680x1050 είναι "βαριά",το καινούργιο μου pc θα μπορεί να τρέχει μια χαρά τα σημερινά παιχνίδια,αλλά θα έχω πρόβλημα με τα μελλοντικά,τα οποία θα γίνονται ολοένα και πιο απαιτητικά. (δεν γίνεται να τρέχουμε για αναβάθμιση κάθε 6μηνο που θα περνάει...)
ANEMOS-V Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 emena paidia sto 24'' Dell mou den eida pote ta mayra kena deksia-aristera sta games.. kai as eixa rytmisis apo to palio 17'' mou. ola ta games synergastikan apsoga xoris na peirakso tipota! apla se merika anevasa tin analisi mias kai eixa tin dynatotita..
Sorath Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Μπορείς να κάνεις οτι θέλεις. Αν θες ρυθμίζεις την κάρτα γραφικών σου να κάνει είτε αυτόματα strecthing, είναι να βάζει δεξιά-αριστερά μαύρες μπάρες ώστε να έχεις την σωστή αναλογία, ή να σου δείχνει τα πραγματικά pixex (δηλαδή πχ αν βάλεις 640Χ480 θα χρησιμοποιήσει ακριβώς τόσα πάνω στην οθόνη). Εγώ χρησιμοποιώ την 2η επιλογή, και οι μαύρεςμπάρες σε παιχνίδια που δεν υποστηρίζουν wide δεν με ενοχλούν καθόλου. Ότι σε βολεύει....
pappous_soulis Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Εμένα δεν με ενοχλεί να έχει μαύρες μπάρες δεξιά κι αριστερά.Αντιθέτως το προτιμώ απ'το να μου παραμορφώνει την εικόνα για να γεμίζει την οθόνη.Αυτό μπορώ να το ρυθμίσω μέσω του catalyst?
vags Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Και γι' αυτά που δεν υποστηρίζουν υπάρχουν τρόποι να τα κάνεις να υποστηρίζουν Για καντο λιγο λιανα αυτο γιατι εχει ενδιαφερον.
pappous_soulis Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 http://www.widescreengamingforum.com...itle=Main_Page Άμα ψάξεις στο απο πάνω ^^ url θα δεις οτι για παιχνίδια που δεν τρέχουν σε wide αναλύσεις μπορούν μέσω μερικών "πειραγμάτων".Κάποια το καταφέρνουν αν αλλάξεις κάτι αρχεία .ini και άλλα με διάφορα hacks αν θυμάμε σωστά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.