dpolal Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Έψαξα λίγο αλλά δεν βρήκα παρόμοιο πρόβλημα... Έχω έναν λογαριασμό στο hotmail εδώ και χρόνια που τον χρησιμοποιώ ελάχιστα ή σε περιπτώσεις ανάγκης. Τον τελευταίο καιρό όμως προσπαθώ να μπώ στον λογαριασμό από την διεύθυνση http://www.hotmail.com ΑΛΛΑ μου βγάζει συνέχεια μήνυμα για λάθος username/password. ΤΟ ΚΟΥΦΟ όμως είναι ότι ο MSN Messanger συνδέεται κανονικά και μέσα από εκεί μου ανοίγει κανονικά και την σελίδα του λογαριασμού με τα emails... Έχω αλλάξει 2-3 φορές το password ΑΛΛΑ το πρόβλημα παραμένει. Μπορώ μεν να συνδεθώ μέσω του Messanger αλλά τί κουφό είναι αυτό πάλι;;;;;;
kallair Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 mipos exeis router me hardware firewall k filtrarei ta cookies? emena mou ekane kati perierga to hardware firewall k to diorthosa etsi.
bartbrains Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2007 An exeis kairo na mpeis sto e-mail tou hotmail tote o e-mail logariasmos sou katargeitai automata, asxeta me to an mpaineis ston msn messenger. Kapou stous kanones tou hotmail yparxei to ka8e pote prepei na mpaineis sto e-mail tou hotmail gia na min sou katargisoun ton e-mail logariasmo, alla de 8imamai ka8e pote einai.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.