aiko07 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Όπως μερικοί γνωρίζετε εδώ και 3 μήνες ειμαι πατέρας. Ολα καλά μεχρι σήμερα, υγεία όλα οκ, τρώει, ψηλώνει, γελάει Ηρθε λοιπον και η δυσάρεστη στιγμή που η άδεια της γυναίκας μου τελείωσε. Σε 1 βδομαδα πιάνει ξανά δουλειά. Θέλουμε μια γυναίκα να φροντίζει το παιδί, ώρες 9-15.30. Δουλειές στο σπίτι δεν ζητάμε να κάνει, παρα μονο τα του παιδιού (μαγείρεμα, τάϊσμα, βόλτα, καθάρισμα). Να μένει και κοντά στη Ν.Σμύρνη. Γιαγιάδες υπάρχουν, αλλα για διάφορους λόγους δεν μπορούν να το φυλάνε 7 ώρες. Απλά μπορούν να περνάνε 1-2 φορές τη βδομάδα για λίγο. Να παραιτηθεί η γυναίκα μου απο τη δουλειά ειναι δύσκολο. θα έχουμε οικονομικό πρόβλημα. Βρεφικούς σταθμούς, δεν τον πάμε. Μας είπαν οτι ειναι πολύ μικρός, θα αρρωσταίνει συνέχεια, και -ακόμα και ιδιοκτήτης σταθμού μας ειπε καλύτερα οχι τόσο μικρό. Απο τις γνωριμίες μας δεν βρήκαμε καποια κατάλληλη ή εύκαιρη τώρα. Πηγαμε στις αγγελίες, βρήκαμε 5-6 που να μένουν κοντά, τις είδαμε, διαλέξαμε μία, και συμπλήρωσε ήδη 1 βδομάδα μαζί με τη γυναίκα μου και το παιδί στο σπίτι, για να τη δοκιμάσουμε. Κάτι δεν μου πάει καλά. δεν εχει κάνει ΚΑΤΙ συγκεκριμένα κακό, αλλα απλά κατι δεν μ'αρέσει. ------------------------------------------------------------------ πχ. 1.το προηγούμενο παιδί που φύλαγε το είχε σπίτι της. το εφερναν και το επαιρναν οι γονείς, νομίζω οτι θα ήθελε να το κάνει και με τον δικό μας, αλλα απο την γνωριμία μας της είπαμε οτι θελουμε να το έχει στο σπιτι μας. Εχω την υποψία οτι στην πρωτη ευκαιρία θα "λοξοδρομεί" απο τις βόλτες, και θα κάθεται με το παιδί στο σπιτι για να επιστρεψει λιγο πριν γυρίσμουμε. 2. εκει που λεγαμε, μπορεις να το πας βόλτα εδώ κοντα, εχουμε ησυχους δρόμους χωρις πολύ κίνηση, αμα θές πάρε και το τραμ και κατεβα παραλία (σημ μένει κοντά στην παραλία), πέταξε μια μπαρούφα μια μέρα, "ε, αν είναι θα περνάει και ο άντρας μου με το ΙΧ να μας πάει βόλτα" σημαντικό : ο συζυγός ειναι καπου 70 ετών. δεν τον έχουμε γνωρίσει. και λεω: καλα εγω σε ειδα 20 λεπτά, και είπα, ισως ειναι καλή να τη δούμε. Τον αντρα σου ποιος τον έκρινε για να μας κάνει παρέα? ξερω γω πως οδηγά, αν βλέπει στα 20 μέτρα, και αν πλένεται μετά το κατούρημα? 3. καποιοι σκεφτονται οτι για την ηλικία της δεν μέτρησε καλά. Λεω να τις ζητήσω ταυτότητα. 4. και κατι αλλα ψιλά που δεν θυμάμαι, αλλα μου ξύνισαν. 5. καπνίζει (εξω βεβαια στο μπαλκόνι) εκανα μαλακια που δεν τη ρώτησα εξ αρχης αν καπνίζει. οκ, δεν ειναι εγκληματίας, κι εγώ καπνίζω - έξω απ το σπίτι - αλλα ειναι αλλη μια δυσάρεστη λεπτομέρεια. ------------------------------------------------------------------ Θα κάνω μια κουβέντα μαζί της, και αναλογα την εξέλιξη μπορεί να ψάξω για άλλη. Θέλω βοήθεια. τι να τη ρωτήσω, τι να τις πώ, Αν ψάξω για άλλη, τι να ρωτήσω στα 15-30 λεπτά που μπορεί να έρθει ενας ξενος ανθρωπος για μια γνωριμία, και με αυτα τα λίγα πρεπει να τον κρίνεις αν ειναι αρκετά υπεύθυνος για το παιδί σου? Απορω πως την προσεβαλες να φυλαει το παιδι σου! Ειμαι 17 χρονων κ παω 2α Λυκειου κ εχω διαλεξει κλαδο Βρεφοκομιας κ ξερω πολλα περισοτερα απο αυτην...κ η κατασταση της ειναι ΕΛΕΟΣ!!!! -___- κ δεν ειναι το θεμα ρατσισμου κτλπ....ειναι θεμα γνωσης κ ανθρωπιας πιστευω..
teo64x Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Απορω πως την προσεβαλες να φυλαει το παιδι σου! Ειμαι 17 χρονων κ παω 2α Λυκειου κ εχω διαλεξει κλαδο Βρεφοκομιας κ ξερω πολλα περισοτερα απο αυτην...κ η κατασταση της ειναι ΕΛΕΟΣ!!!! -___- κ δεν ειναι το θεμα ρατσισμου κτλπ....ειναι θεμα γνωσης κ ανθρωπιας πιστευω.. Right on time, sir. Θενκ γιου.
aiko07 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 τελικα τι εγινε ξερουμε αν βρηκε καμια σωστη??
elven Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Τώρα ψάχνει βύσμα για στρατό,δεν ψάχνει babysitter
aiko07 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 ναι νταξ δν ειδα την ημερομηνια που το χε ποσταρει.......ευχαριστιμενοςςςς??
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 ευχαριστιμενοςςςς?? καθόλου, απογοητευμένος θα έλεγα...περίμενα από τους άλλους 2 να δω τουλάχιστον 2 demotivational posters...
pappous_soulis Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Κάποια επιπλέον τεστ, τα οποία κατά τη ταπεινή μου γνώμη, θα πρέπει να περνάνε οι babysitters. Πχ πρέπει να μπορούν να αντιληφθούν πιθανούς κινδύνους.
random Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 απο τότε που γράφτηκε το 1ο μήνυμα, έχουν συμβεί πολλά η συγκεκριμένη που περιέγραφα τότε, έμεινε 5-6 μέρες... βρήκαμε άλλη, έμεινε μαζί μας καπου 20 μήνες. ...στο μεταξύ αποκτήσαμε και 2ο παιδάκι. Σταμάτησε γιατι έτυχαν καποια πράγματα και επρεπε να κρατάει την εγγονή της. Βρήκαμε την τρίτη, έχει κι αυτη τις παραξενιές τις σαν χαρακτήρας (οπως και η 2η), αλλα οσον αφορά τη συμπεριφορά προς τα παιδιά πολύ εντάξει. Μετα απο 5 μήνες, μας φεύγει κι αυτη, έμεινε έγκυος η κόρη της και έχει δυσκολίες. Αυτη τη βδομάδα, εχουμε μερικά ραντεβού να βρούμε την τέταρτη. Ουτε τους επεξεργαστές δεν αλλάζω τόσο συχνά... (και τις δυο αυτες, και τις υποψήφιες, τις βρηκαμε απο γνωριμίες, γειτονιά, απο μέλη του φόρουμ parents.gr κλπ. προς το παρόν δεν ξανακοιτάξαμε σε εφημερίδα)
aiko07 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 ναι αμα παρει μια τετια babysitter οπως εβαλες στην πικ το πολυ πολυ να παρει αυτην κ τα παιδια του κ να φυγει :-P kidding.. ποσο ειναι τα παιδια σου τωρα??
Rozmarie Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Κι εγώ αγαπητέ τυχαίε (random) ψάχνω παιδάκια να φυλάω και να φιλάω και όλα! Εχω πολλή εμπειρία λόγω εθελοντισμου στο Χαμογελο του Παιδιου. Είμαι στα 26 (ολοδροση μορφονια!), τελειωσα τα μεταπτυχιακα μου και ψαχνω να φυλαω παιδακια μεχρι να ανοιξω κατι δικο μου το οποιο δε θα γινει φυσικα αμεσα για διαφορους λογους. Μαγειρευω παρα πολυ καλα, και προπαντων ΛΑΤΡΕΥΩ μπεμπες-μπεμπηδες και γενικα ο,τιδηποτε κυκλοφορει σε μινιατουρα ανθρωπου. Χαριτίνη!
Pablo_Hasan Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=156895 πρεπει...
Praetorianos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Κι εγώ αγαπητέ τυχαίε (random) ψάχνω παιδάκια να φυλάω και να φιλάω και όλα! Εχω πολλή εμπειρία λόγω εθελοντισμου στο Χαμογελο του Παιδιου. Είμαι στα 26 (ολοδροση μορφονια!), τελειωσα τα μεταπτυχιακα μου και ψαχνω να φυλαω παιδακια μεχρι να ανοιξω κατι δικο μου το οποιο δε θα γινει φυσικα αμεσα για διαφορους λογους. Μαγειρευω παρα πολυ καλα, και προπαντων ΛΑΤΡΕΥΩ μπεμπες-μπεμπηδες και γενικα ο,τιδηποτε κυκλοφορει σε μινιατουρα ανθρωπου. Χαριτίνη! :-Dμμμ........
gs20309 Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 ασχετο αλλά μπορεί να βοηθήσει όσους μελλοντικά ψάχνουν για νταντά! Κατά καιρούς λαμβάνω εμαιλ από το γραφείο διασύνδεσης της σχολής μου για ζευγάρια που ψάχνουν φοιτήτριες να τους κρατάνε τα παιδιά, οπότε μια καλή λύση θα ήταν η κατευθείαν επικοινωνία με τις γραμματείες σχολών (βρεφονηπ, παιδαγωγικών, οικιακής οικονομίας κτλ παρεμφερών σχολών τελοσπάντων) .. κ με τη σειρά της η γραμματεία ενημερώνει μεσω εμαιλ τους φοιτητές κ έτσι τουλάχιστον αν πάρεις κάποιο φοιτητή-φοιτήτρια από συγκεκριμένη σχολή είσαι πιο σίγουρος, έχεις τα στοιχεία του κτλ.. είναι κ πιο εύκολο πιστεύω να βρέις ετσι με τόσες σχολές κ τόσες φοιτήτριες!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.