latinmania Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 kalispera se olous. exo edo kai 1.5 xrono ena ipod nano 4gb kai tora teleutaia parolo pou den exei allaxei kati sto tropo xrisis kai fortisis i mpataria teleionei polu pio grigora. auto simainei oti to petame kai pame gia allo;;; i allazei i mpataria kapos;; (an auto ginetai fusika) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slim_shady Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 νομιζω μπορεις να αλλαξεις μπαταρια...Ποση ωρα κανει για να φορτισει?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
latinmania Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 den exo upologisei pote posin ora kanei alla me to pou akouso 4-5 tragoudia blepo oti i mpataria arxizei na peftei. xereis pou mporo na allaxo mpataria kai poso kostizei? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kst7nas Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 εγω εχω το νανο 1ης γενιας. οταν το φορτισα για πρωτη φορα το αφησα για 10 ωρες περιπου αν και μετα απο 3 ωρες ειδα οτι η μπαρα της μπαταριας στην οθονη ειχε σταματησει να αναβοσβηνει που σημαινει οτι ειχε φορτισει. εγω το αφησα ομως 10 ωρες (επειδη ηταν η πρωτη φορα). τωρα που το χρησιμοποιω για πρωτη φορα, μετα απο 2,5-3 ωρες συνεχες παιξιμο βλεπω οτι η μπαρα της μπαταριας εχει φτασει στη μεση... 1.ειναι φυσιολογικο??? 2.ποσο κραταει η μπαταρια για νανο 1ης γενιας σε συνεχες παιξιμο τελικα? 3.ισχυει οτι τουλαχιστον στις πρωτες φορτισεις πρεπει να το αφηνουμε να αδειασει και μετα να το φορτιζουμε full ετσι ωστε να αποκτησει μεγαλυτερη ικανοτητα η μπαταρια? αυτο νομιζω οτι γινεται στις nι-mh μπαταριες για να μη παρουσιασουν το λεγομενο κενο μνημης - κατι που δε συμβαινει στις μπαταριες nι-cad και στις λιθιου(που ειναι του ιpod) επισης οταν το φορτισα για πρωτη φορα οταν το εβαλα στη υsb του pc ειχα εκεινο το προβλημα που εβγαζε ενα φακελο με θαυμαστικο στην οθονη του νανο - που τελικα ειχε να κανει με το updater που ηθελε- ωστοσο η μπαρα της μπαταριας αναβοσβηνε που σημαινε οτι φορτιζε. σωστα? 4.δε πιστευω αυτο το προβληματακι να επηρεασε τη φορτισης της μπαταριας???? γιατι μετα απο 3 ωρες σταματησε απλα να ανασβοσβηνει (η μπαταρια στο επανω δεξια μερος της) αλλα δεν εβγαλε καποιο αλλο μηνυμα , το αφησα για 10 ωρες και μετα το αποσυνδεσα. την αλλη μερα οταν τελικα το ενεργοποιησα σωστα με το updater μου εβγαλε μια μεγαλη μπαταρια στο κεντρο της οθονης με ενα κεραυνο και εδειχνε γεματη (δηλαδη δεν αναβοσβηνε και ηταν ολο το περιεχομενο της (γραφικα) μαυρισμενο δηλ. γεματη). οποιος ξερει κατι ας βοηθησει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slim_shady Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 εγω εχω το νανο 1ης γενιας. οταν το φορτισα για πρωτη φορα το αφησα για 10 ωρες περιπου αν και μετα απο 3 ωρες ειδα οτι η μπαρα της μπαταριας στην οθονη ειχε σταματησει να αναβοσβηνει που σημαινει οτι ειχε φορτισει. εγω το αφησα ομως 10 ωρες (επειδη ηταν η πρωτη φορα).τωρα που το χρησιμοποιω για πρωτη φορα, μετα απο 2,5-3 ωρες συνεχες παιξιμο βλεπω οτι η μπαρα της μπαταριας εχει φτασει στη μεση... 1.ειναι φυσιολογικο??? 2.ποσο κραταει η μπαταρια για νανο 1ης γενιας σε συνεχες παιξιμο τελικα? 3.ισχυει οτι τουλαχιστον στις πρωτες φορτισεις πρεπει να το αφηνουμε να αδειασει και μετα να το φορτιζουμε full ετσι ωστε να αποκτησει μεγαλυτερη ικανοτητα η μπαταρια? αυτο νομιζω οτι γινεται στις nι-mh μπαταριες για να μη παρουσιασουν το λεγομενο κενο μνημης - κατι που δε συμβαινει στις μπαταριες nι-cad και στις λιθιου(που ειναι του ιpod) επισης οταν το φορτισα για πρωτη φορα οταν το εβαλα στη υsb του pc ειχα εκεινο το προβλημα που εβγαζε ενα φακελο με θαυμαστικο στην οθονη του νανο - που τελικα ειχε να κανει με το updater που ηθελε- ωστοσο η μπαρα της μπαταριας αναβοσβηνε που σημαινε οτι φορτιζε. σωστα? 4.δε πιστευω αυτο το προβληματακι να επηρεασε τη φορτισης της μπαταριας???? γιατι μετα απο 3 ωρες σταματησε απλα να ανασβοσβηνει (η μπαταρια στο επανω δεξια μερος της) αλλα δεν εβγαλε καποιο αλλο μηνυμα , το αφησα για 10 ωρες και μετα το αποσυνδεσα. την αλλη μερα οταν τελικα το ενεργοποιησα σωστα με το updater μου εβγαλε μια μεγαλη μπαταρια στο κεντρο της οθονης με ενα κεραυνο και εδειχνε γεματη (δηλαδη δεν αναβοσβηνε και ηταν ολο το περιεχομενο της (γραφικα) μαυρισμενο δηλ. γεματη). οποιος ξερει κατι ας βοηθησει.. οταν εχει κεραυνο μεσα στην μπαταρια σημαινει οτι φορτιζει(κ ας μην αναβοσβηνει)Οταν στη θεση του κεραυνου υπαρχει μια πριζα σημαινει οτι τελειωσε.Επισης,μπορει να σου δειχνει οτι η μπαταρια ειναι στη μεση αλλα κατι τετοιο δεν ειναι απαραιτητο να ισχυει...αν το κλεισεις για λιγη ωρα μετα οταν το ξανα ανοιξεις η μπαταρια θα δειχνει οτι ειναι πιο γεματη απο πριν...σε μενα τουλαχιστον ετσι κανει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spyspeed Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2007 den exo upologisei pote posin ora kanei alla me to pou akouso 4-5 tragoudia blepo oti i mpataria arxizei na peftei. xereis pou mporo na allaxo mpataria kai poso kostizei? Εχω ακριβώς το ίδιο ipod εδω και 1 μήνα και ευτυχώς δεν έχει παθει τίποτα ακόμα(πολύ νωρίς για να πάθει το ξέρω).Εαν πήγαινες σε κάποιο έκθεσιακό κέντρο της Αpple νομίζω πως θα σε βοηθούσαν αρκετα τόσο για το πρόβλημα όσο και για την μπαταρία... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.