Προς το περιεχόμενο

Daemon Tools????

SALIN

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατέβασα από το filehippo το Daemon tools 4.08 αλλά περιλαμβάνει adware..:( To when U save και το save now..

γνωρίζετε αν μπορώ να ψάξω κάπου για πιο παλιά έκδοση έστω αλλά χωρίς να περιλαμβάνει κι αυτά μέσα..?

Δημοσ.

Δεν χρειαζεται να βρεις παλιοτερη εκδοση !!! Απλα μετα το install τρεξε το adaware το οποιο θα σου βγαλει το spyware και θα μεινει το προγραμμα ¨-)

Δημοσ.

Βασικά μου το βγάζει το Symantec AntiVirus, αλλά και σε έναν Player που είχα παλιότερα, (τον BSPLAYER) και είχε ακριβώς τα ίδια adware μέσα, μόλις πήγαινα να τα διαγράψω, μου έλεγε ότι δεν θα μπορώ να χρησιμοποιώ και τον player μετά..Ήταν αλληλένδετα δηλαδή...

Αν είσαι σίγουρος ότι εδώ δεν ισχύει το ίδιο..να το ξανακάνω εγκατάσταση τότε...

Δημοσ.

Ναι δουλευει κανονικα. Εξαλλου πολλα προγραμματα free βαζουν τετοια adwares για οικονομικους λογους. Ασε που παιζει (δεν ειμαι σιγουρος) κατα την εγκατασταση επιλογη να μην κανεις install το spyware.

• Members
Δημοσ.

Αυτό που λεει ο clio1400 ισχύει.

Κατά την εγκατάσταση, απλώς ξετικάρεις μια επιλογή που εγκαθιστά μια toolbar - δεν θυμάμαι πως ακριβώς λέγεται. Ξεχωρίζει εύκολα πάντως από τα υπόλοιπα στοιχεία του προγράμματος.

Το κακό με αυτή την toolbar είναι πως είναι προεπιλεγμένη και πρέπει να την προσέξεις κατά την εγκατάσταση και να την αποεπιλέξεις, αλλιώς θα έχεις το πρόβλημα που αναφέρθηκε.

edit: με μια σύντομη αναζήτηση βρήκα αναλυτικές οδηγίες: http://www.tech-recipes.com/windows_spyware_tips1367.html

Παραθέτω και την σχετική εικόνα:

dti.gif

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...